|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 10:03:35   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: FIONA
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov
i vidim da od želje za tim moraš vikati na nas user posted image user posted image user posted image ... ugasi Caps Lock na kompu, kokica user posted image

zgasila sam....si sad hepi....user posted image


pratit ću tvoje ponašanje, pa ću to izvjestiti o uspjehu i zadovoljstvu user posted image user posted image user posted image


_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 10:04:37   
m600
ja sam ionako prije trudnoće nabila 5kg više nego trebam i sad sam u trudnoći dobila još 5...
ne vidi se to toliko,ali šta će biti kad dobijem još 5 ili više? user posted image
nadam se da ću to brzo skinuti i vratiti se na svoju kilaži..prvenstveno zbog zdravlja,a i lijepe odjeće...
mislim da ne bi lijepo izgledalo kad bi king kong nosio haljinice

_____________________________

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac


(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 10:12:25   
Lady3
jednostavno se bolje i ljepše osjećam kad imam manje kila,ja sam onda i zadovoljnija i sretnija.A o odjeći da i ne govorim,svaka žena voli kad si nađe komad odjeće koji joj se sviđa i nije konfekcijski broj 42, 44,45 ili ne daj Bože još veći...user posted image
Treba se malo i potruditi oko skidanja kila,tjelovježba i mnogo voća i povrća i jesti do 5 malih obroka dnevno jer se tako brže mršavi.Nije dobro ni gladovati,evo nešto sam našla na netu,pa možda nekome i pomogne..Nadam se da me FJ neće ispaliti na mjesecuser posted image user posted image



PREHRANA JE VAŽNA
Hrana koja topi masnoće i pomaže kod mršavljenja
Određena hrana ubrzava metabolizam i poboljšava izgaranje masnih naslaga, uvrstite li je u prehranu lakše ćete postići savršenu figuru.


Debljina je postala vodeći zdravstveni problem razvijenih zemalja. Osim što sa sobom vuče mnoge zdravstvene probleme, debljina mnogima predstavlja i estetski problem koji im malo pomalo uništava samopouzdanje. Osim tjelovježbe, u borbu protiv debljine možete krenuti i hranom.

Postoji određena hrana koja ubrzava metabolizam i poboljšava izgaranje masnih naslaga.

Doručkom protiv debljine


user posted image


Da biste uspjeli u svojoj namjeri skinuti nekoliko kilograma prije ljeta i uskakanja u seksi mini-badić, ili ljetnu haljinicu, potrebno je dan početi doručkom. Ipak, ne bilo kakvim doručkom, već žitaricama koje su bogate dijetalnim vlaknima.

Dijetalna vlakna pomažu kod smanjenja proizvodnje inzulina u organizmu, a to pomaže kod lakšeg sagorijevanja masnoća. Istraživanja pokazuju da osobe koje doručkuju cjelovite žitarice čak za 30% smanjuju svoju vjerojatnost da će imati problema s viškom kilograma.

Na drugom mjestu hrane koja poboljšava sagorijevanje masnoća su agrumi, koji također ubrzavaju metabolizam. Redovitom konzumacijom agruma u tijelo unosite veliku količinu vitamina C, što znači da ćete prilikom tjelovježbe ili uobičajenih dnevnih aktivnosti sagorjeti čak 39% više masnih naslaga.

Paprike i riba za brži metabolizam

user posted image


Časno treće mjesto, nutricionisti su odlučili dodijeliti paprikama. Paprike imaju sastojke koje također ubrzavaju metabolizam, ali i blagotvorno djeluju na rad srca. Osim toga, bogate su vitaminima A i C. Pojedete li jelo začinjeno paprikama ili njih same u sklopu salate, metabolizam je ubrzan za čak 25% i to čak 3-4 sata nakon obroka.

Omega 3 kiseline u organizmu povećavaju razinu hormona leptina koji direktno djeluje na ubrzavanje metabolizma. Najbolji izvor Omega 3 kiselina je riba poput lososa, tune.

Proteini za brže trošenje kalorija

Unos proteina jako je važan za osobe koje su na dijeti ili pak vježbanjem pokušavaju skinuti višak kilograma. Važni su zbog toga što sprječavaju gubitak mišićne mase i pospješuju gubitak masnih naslaga. Isto tako, prilikom probavljanja proteina, tijelo mora utrošiti više energije nego kod razgradnje ugljikohidrata. Što znači da trošimo više kalorija. Osoba koja pojede obrok bogat proteinima potroši dva puta više kalorija prilikom njegove razgradnje, od osobe koja je pojela obrok bogat ugljikohidratima.

Pistacije za smanjen osjećaj gladi

Pistacije su odlična namirnica u borbi protiv debljanja, jer pomažu kod kontroliranja razine glukoze i smanjuju želju za ugljikohidratima. Pistacije sadrže puno proteina i dijetalnih vlakana zbog čega produljuju osjećaj sitosti.

Pomoć pri mršavljenju ili kontroli tjelesne težine svakako je i zeleni čaj. On kao i većina čajeva sadrži kofein koji će ubrzati rad srca i metabolizam zbog čega ćete sagorijevati više kalorija. Isto tako, zeleni čaj je bogat antioksidantima koji će pomoći pri izbacivanju štetnih tvari iz organizma, piše FoxNews.

user posted image


_____________________________

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)


(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 10:18:15   
Florijan Jakov
konfekcijski broj 42


ja volim konfekcijski broj 42, dobro mi stoji, a bila sam u fazi kad sam nosila 38 i izgledala kao kostur (doslovno su mi ispale kosti na vratu, kukovi i sl.).... zato i je smiso mog mršavljenja da se osjećam, dobro, lijepo i poželjno... ne patim za tim da imam 60 kg jer tada (sebi) ružno izgledan, ja sam zadovoljna i sa 75-80 jer tada se volim pogledati u ogledalo i osjećam se dobro.


_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 10:29:10   
Lady3
ja volim 38,toliko sam imala prije klinaca i sebi sam izgledala i lijepo i sexy..user posted image imala sam i 42 i 45 i izgledala sam si kooma,nisam se osjećala lijepo..Poznajem žene kojima višak kila izgleda na njima lijepo..Ali meni se te kile uvijek rasporede na bokove i trbuh i nije lijepo..user posted image

_____________________________

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)


(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 10:32:46   
dominik
svaka je zena za sebe...ja kad sam imala 63 kg a 174 ljudi su mi govorili da idem doktoru...bitno je da se zena dobro osjeca u svojoj kozi pa bio to 36, 38 ili 44

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:15:51   
lueman
imala sam 65 kg na 178 cm i bila sam si ok.sad u ovoj trudnoći sam ih skupila brzo ali ne idu dolje.došla sam do 82. po tom računu još 17 viška.imala sam 105, pa 95, ah više ne znam. znam samo da sam nesretn jer mi toliko garderobe stoji, a ja u nekim bezličnim hlačama, trenirkama i majicama. baš sam nezadovoljna. a ako sad još ostanem trudna, sve mi opet pada u vodu, pa bih ja da prije trudnoće dojdem do svojih 65-70 kg.user posted image user posted image

_____________________________

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:18:11   
Anoniman
Jedina stvar koju bih na sebi mijenjala je trbuh od trudnoća, ostao je ko da sam u 5. mjesecu, i malo bedra, sve ostalo je ok. Al kako postići da samo to skineš? Trafljam se Somatolinom svaku večer, ali osjećam da su unutra grude celulita! Trebalo bi ih čekićem razbijati!!! user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:20:31   
novamama
mariachi, probaj masažama ovaj dio na bedrama....

a trbuh...ne znam...blato?

_____________________________

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:25:43   
Kika83
Ja se nemogu ni pogledat u ogledalo kad se udebljam, odmah počnem plakati od muke kad vidim šta sam napravila od sebe.
Bolje se osječam kad sam mršavija i mogu se s ponosom pogledat u ogledalo.
Nestanem više u niti jedne hlače, užasno me zatežu i svo salo mi iskoči van i poludim. Majice su mi sve uske i kratkeuser posted image
I nemam nikakvu kondiciju, odem prošetat i odmah se zapušem a to neželim. Kad dođe do svega ovoga znam da je vrijeme da nešto poduzmem, tako je bilo prije tjedan ili dva i sad sam na dijetiuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:27:03   
Anoniman
Misliš da sama masiram ili da idem na masažu? Inače si jače utrljam kremu na oba mjesta, pa baš osjetim grude. Misliš da se to može razbiti?

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:28:07   
ZVRK
daj dragome da masirauser posted image

_____________________________

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:28:17   
novamama
nisam nikada imala problema sa kondicijom, a kad skinem ovih 15 kila viška, lebdit ću 10 cm iznad tla od energije koju imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:29:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ZVRK

daj dragome da masirauser posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:29:53   
mirna
Držim fige F.J.!user posted image

Ja ne želim ni smršaviti ni zdebljati se... Ali trebala bi malo vježbati da se opet učvrstim, pa sam prelijena...user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:30:39   
novamama

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Misliš da sama masiram ili da idem na masažu? Inače si jače utrljam kremu na oba mjesta, pa baš osjetim grude. Misliš da se to može razbiti?



na nogama može, mislim da je ipak bolje prof. maser (neki zgodni..), jer ful jako masira, malo je bolno, ali bože moj...što sve trpimouser posted image

ima onih anticelulitnih trewtmana, malo jesu skupi ali imaju efekta...mislim da ih ima deset i da dođu oko 1000 knuser posted image

_____________________________

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:32:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: novamama


IZVORNA PORUKA: Mariachi

Misliš da sama masiram ili da idem na masažu? Inače si jače utrljam kremu na oba mjesta, pa baš osjetim grude. Misliš da se to može razbiti?



na nogama može, mislim da je ipak bolje prof. maser (neki zgodni..), jer ful jako masira, malo je bolno, ali bože moj...što sve trpimouser posted image

ima onih anticelulitnih trewtmana, malo jesu skupi ali imaju efekta...mislim da ih ima deset i da dođu oko 1000 knuser posted image


imam  somatoline... čekam rezultate user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 11:47:11   
vale29
od svoje 15.godine ne volim svoj trbuh pa niti sad, ali se tješim da se neču utopiti u moru ak imam šlaufuser posted image , pazim što jedem, ali kad sam u depri odmah idem na čokoladuuser posted image znam da nije dobro ali tu mi nema pomočiuser posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 12:56:59   
Kika83
Treba se malo i potruditi oko skidanja kila,tjelovježba i mnogo voća i povrća i jesti do 5 malih obroka dnevno jer se tako brže mršavi



Ovo je istina, nesmije se gladovati. Prije godinu i nešto kad sam bila na dijeti jela sam nešto malo za doručak, ništa do ručka i negdje oko 7 neko voće i nikako nisam mogla smršavit. Čim sam ubacila još dva međuobroka kile su same išle doleuser posted image

(Odgovor članu vale29)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 13:05:00   
novamama

IZVORNA PORUKA: Kika83

Treba se malo i potruditi oko skidanja kila,tjelovježba i mnogo voća i povrća i jesti do 5 malih obroka dnevno jer se tako brže mršavi



Ovo je istina, nesmije se gladovati. Prije godinu i nešto kad sam bila na dijeti jela sam nešto malo za doručak, ništa do ručka i negdje oko 7 neko voće i nikako nisam mogla smršavit. Čim sam ubacila još dva međuobroka kile su same išle doleuser posted image




ovo je točno...

naš organizam je snalažljiv, pa kad vidi da mu se uskraćuje hrana, on čuva zalihe, jer nikad ne zna kad će opet dobiti hraneuser posted image

_____________________________

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 13:15:19   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: novamama


IZVORNA PORUKA: Mariachi

Misliš da sama masiram ili da idem na masažu? Inače si jače utrljam kremu na oba mjesta, pa baš osjetim grude. Misliš da se to može razbiti?



na nogama može, mislim da je ipak bolje prof. maser (neki zgodni..), jer ful jako masira, malo je bolno, ali bože moj...što sve trpimouser posted image

ima onih anticelulitnih trewtmana, malo jesu skupi ali imaju efekta...mislim da ih ima deset i da dođu oko 1000 knuser posted image


imam  somatoline... čekam rezultate user posted image


kupila čudnovatu kremu koja za 9 min ukklana celulit....ne ukloni za devet ali nakon mjesec dana svakodnevnoh trljanja nestalo je za više od duplo!!!!...skupa je ali meni je pomoglo...provjereno!user posted image


_____________________________

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 13:18:42   
m600
šapni nam koja je to krema user posted image

_____________________________

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac


(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 13:21:08   
koka
fiona koliko skupa? jer i somatoline nije baš jeftina..

_____________________________

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D


(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 13:21:15   
Kika83
IZVORNA PORUKA: novamama


IZVORNA PORUKA: Kika83

Treba se malo i potruditi oko skidanja kila,tjelovježba i mnogo voća i povrća i jesti do 5 malih obroka dnevno jer se tako brže mršavi



Ovo je istina, nesmije se gladovati. Prije godinu i nešto kad sam bila na dijeti jela sam nešto malo za doručak, ništa do ručka i negdje oko 7 neko voće i nikako nisam mogla smršavit. Čim sam ubacila još dva međuobroka kile su same išle doleuser posted image




ovo je točno...

naš organizam je snalažljiv, pa kad vidi da mu se uskraćuje hrana, on čuva zalihe, jer nikad ne zna kad će opet dobiti hraneuser posted image


I ovo je istina. Zaboravila sam to napisatuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Zašto želim smršaviti?
4.6.2009 13:21:48   
FIONA
http://www.adonialegtone.com/

evo tu sam ju i naručila...u HR još je nema!!...ak imaš volje odvojiti probaj...ja čim malo opet opernatim naručujem!!!user posted image


_____________________________

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!