|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sluzni čep!!!!!!
17.5.2009 2:15:41   
Cybermama
juhu dolazi nam još jedna bebačka user posted image user posted image user posted image
meni je ispao čep i uru iza toga su počeli trudovi
drži se čelice user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 51
17.5.2009 9:43:28   
koka
user posted image user posted image user posted image pčelice tiskaj, tiskajuser posted image ...nadam se da je sve ok bejbe...drži se dragauser posted image user posted image user posted image brzo češ grlituser posted image , ako več ne grlišuser posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Cybermama)
Neposredna veza do poruke: 52
17.5.2009 9:49:02   
FIONA
jel zna netko....jel istisnula...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj mislim na nju...ajmo pčelice, zazuj malo pa da ste svi skupa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 53
17.5.2009 12:05:17   
mala pcelica
evo ja zujim ,ali nista još od trudova user posted image user posted image  moja beba je izgleda kao mate neće van pa neće user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 54
17.5.2009 12:08:43   
tikica_69
Bude skoro....ne brini user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 55
17.5.2009 12:14:26   
Anoniman
nadam se da ce uskoro, meni je par dana pred porod izasao cepic..a mojoj mami cak mesec dana ranije...ali ako ti je termin ovih dana, onda samo sto nije user posted image srecnooooo!!!

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 56
17.5.2009 12:16:46   
BUMBIKA
Ništa se ti ne brini...i tvoja beba će uskoro...user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
17.5.2009 12:57:22   
mala pcelica
u iduća 2 tjedna mora izaći htjela ne htjela user posted image  sutra mi je termin....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 58
17.5.2009 14:46:07   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

u iduća 2 tjedna mora izaći htjela ne htjela user posted image  sutra mi je termin....

draga držim fige da zazujiš i da rodiš u hipu i bezbolno....kissi...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 59
17.5.2009 14:52:12   
pepeljuga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo malo vibrice da izadje sto prije.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 60
17.5.2009 14:55:03   
ninolina
bude draga još malo i tvoja curka s tobom. Sretno i drži se, a to sluzavo znači da se otvaraš čim više izađe bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 61
17.5.2009 22:29:19   
bomboncic02
trnci me prođu kad se sjetim poroda :-)..pčelice uskoro će..meni je 5 dana sluzavi čep izlazio i 8 dan sam rodila, inače bez nekakvih jakih trudova, sad mislim da sam skoro mogla i doma rodit :-).
Pravi si put princeza user posted image ..sretno

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 62
17.5.2009 22:33:32   
mala pcelica
jos uvijek mi izlazi ta sluz ali po malo...valjda nije sve izaslo odjednom...s vremena na vrijeme me zaboli stomak kao da cu dobiti mengu,ali nista vise....

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 63
17.5.2009 22:36:28   
bomboncic02
kažem, meni je izlazio 5 dana..malo po malo i na kraju je baš bio grumenčić i nakon toga prestalo.
koliko traju ti tvoji "menstrualni" bolovi? ja sam imala neredovite kontrakcije ali su trajale po dobru minutu...kad ideš na kontrolu?

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 64
17.5.2009 22:51:43   
mala pcelica
i meni su ne redovite,pa traju tako mozda oko minute nisam bas obracala paznju jer sam vec imala lazne trudove. u utorak idem na kontrolu..

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 65
18.5.2009 11:32:04   
Bubu
Ima kakvih novosti??user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 66
18.5.2009 11:36:16   
mala pcelica
ništa još user posted image  samo sam sva neka iscrpljena,nisam cjelu noc spavala nisam se mogla namjestiti i neka me nervoza uhvatila...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 67
18.5.2009 11:42:35   
Bubu
a bude valjda skoro!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 68
18.5.2009 11:47:06   
BUMBIKA
Uskoro će sigurno...kada ideš kod doktora ?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 69
18.5.2009 12:58:41   
mala pcelica
sutra idem na pregled,ako me ponude da se porodim pristajem odmah i na inducirani jer NE MOGU VIŠEEEEEE!!!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 70
18.5.2009 13:04:35   
BUMBIKA
Možeš ti to...ako si izdržala 9 mjeseci možeš i još koji dan..user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 71
18.5.2009 13:07:34   
bubamara787
draga ako mozes izdrzati jos koji dan ... izdrzi...
meni su inducirali prvi  porod i .... bogme to je jedno iskustvo koje ne zelim ponoviti...
tako da sam si rekla da sa ovim nema sanse da pristanem na takvo sto ... osim ako nije nesto u redu s bebom....

user posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 72
18.5.2009 13:15:54   
nedijeljka
ja sam išla na inducirani porod i to prvi, nikakav problem, čak i bolje nego biti u neizvjesnosti kod kuće

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 73
18.5.2009 13:39:20   
mala pcelica
zaboravila sam reci da bi dopustil inducirani porod ali samo uz epiduralnu!! osjecam da mi se dešavaju neke promjene u tjelu ali to  nisu trudovi,bole me karlične kosti,bol u preponama  se pojačala nego inace,bole me kosti u nogama,svremena na vrijeme me zaboli stomak...sve to od juče ali to i dalje nisu trudovi koje ja sa nestrpljenjem ocekujem....user posted image   i onda sam tako i fizički i psihički iscrpljena,nisam mislila da će mi ovi zadnji dani biti ovako stresni i iscrpljujući user posted image

(Odgovor članu nedijeljka)
Neposredna veza do poruke: 74
18.5.2009 14:43:08   
mama ivana
drzi se, sigurno ce uskoro stici bebica user posted image user posted image user posted image , i meni je jos 5 dana do termina, i sva sam nervozna, jedva cekam...

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!