|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mladi povoljnije do prvog stana
2.5.2009 9:47:09   
tikica_69
U Sopnici - Jelkovcu sagradjeno je 2700 stanova, od cega 600 stanova za najam po cijeni 50% nizoj od one na zagrebackom podstanarskom trzistu. Da bar hoce i stanove prodavati tako povoljno, a ne samo iznajmljivati i trajno si osigurati prihode user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mladi povoljnije do prvog stana
2.5.2009 11:16:03   
božica
Da bar hoce i stanove prodavati tako povoljno, a ne samo iznajmljivati i trajno si osigurati prihode user posted image
da bilo bi veši zadovoljnih ljudiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
2.5.2009 11:41:49   
dominik
mamina kolegica dobila tamo soc stan...zena je podstanar vise od 15 godina bila i ja sam stvarno sretna zbog nje...toliko jedna skromna osoba i veselila se ko malo djete kad je dobila tu sicu od kvadrata ali njena rupica njena slobodica

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 3
2.5.2009 15:06:39   
tikica_69
I moja frendica u Spanskom. Na njenu zalost, usla je u stan koji se za pola godine poceo raspadati....otpadati plocice u kupaoni, pucati cijevi u zidu...stalno ima neku festu sirota user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
2.5.2009 16:19:29   
dominik
al ovi u spanskom su za otkup...ovi u sopnici socijalni su za sada samo na koristenje...mozda jednog dana ce se moci i otkupiti ali za sada su za koristenje samo.....zato ja nikada nebi kupovala novi stan jer u kakav god da udjes moras preuredjivati pa radije uzmem stari jeftinije malo pa preuredim nego ovak

Neposredna veza do poruke: 5
2.5.2009 16:23:42   
tikica_69
Tako sam ja. Uzela sam 75 kvadrata za 85 soma eura i mislim da sam proftirala jer smo u njega jos ulozili oko 5 soma eura i danas ga mohu prodati za minimum 110 soma eura

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
2.5.2009 16:29:52   
dominik
sada bar znas sa imas unutra i koje kvalitete jer to kaj oni nabrajaju ja nis ne vjerujem a kako sam shebana na detalje plocice i neke tvari bi ionako mjenjala tako da mislim da si super napravila...a i starije zgrade u punokvalitetnije napravljene od ovih novih sa zidovima debljine papira

Neposredna veza do poruke: 7
2.5.2009 16:41:50   
tikica_69
Da, definitvno. zadovoljna sam kvalitetom zidova kao i zvucnom izolacijom. Stvarno je OK i stvarno mislim da sam dobro profitirala. No, imala sam tu srecu da mogu dici kredit, mnogi mladi to ne mogu zbog niskih primanja i ne mogucnosti nalaska jamaca user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 2.5.2009 16:42:30 >

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
2.5.2009 17:16:18   
dominik
pricaj mi o tome ja na nekoj mizeriji od place..mm nije prijavljen a zaradjuje onak dobru lovicu...jamci mi ne mogu biti roditelji jer su prestari...imamo i stan za hipoteku dva dapece al to nis ne vrijedi....eto i sad smo podstanari i to me ubija

Neposredna veza do poruke: 9
2.5.2009 17:35:25   
tikica_69
Bas mi je zao...znam kak ti je. Sedam godina sam se vucarala po podstanarstvu user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
2.5.2009 18:36:22   
dominik
nadam se da se necemo trebati seljakati...tu smo 3 odine a nadam se da bumo za godinu dana nesto trajnije sredili...igramo loto user posted image

Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!