|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Soda bikarbona u kućanstvu
21.4.2009 14:32:54   
tikica_69
Raznolika svojstva soda bikarbone mogu pomoći u raznim aspektima života. Bijeli prah u kućanstvu se može pokazati kao čarobni jer će vam pomoći da mrlje i neugodne mirise odstranite bez upotrebe sredstava koja sadrže kemikalije, a neće ošteti vaš novčanik.

Soda bikarbona će podariti bjelinu vašim zubima  
Soda bikarbona pomiješana s praškom za rublje rezultirat će svježim i bijelim rubljem. Dovoljno je da u prašak dodate 100 grama tog bijelog praška.
Blistavi i bjeli osmijeh možete postići ukoliko nekoliko tjedana perete zube soda bikarbonom.
Vlažnu četkicu umočite u zdjelicu s praškom i trljajte, postupak ponavljajte svakodnevno i vaši će zubi zablistati.

Kako bi se riješili peruti na mokru kosu utrljajte punu šaku soda bikarbone. Kosu temeljito isperite i osušite.
Postupak ponovite pri svakom pranju kose, no ne nanosite šampon. Neko vrijeme kosu perite samo soda bikarbonom. Nakon nekoliko tjedana tjeme će biti slobodno od peruti.

Soda bikarbona u kućanstvu

Neugodne mirise koji se zadržavaju u namještaju, hladnjaku i kupaonici možete odstraniti uz pomoć sode bikarbone.

Zaboravite na skupe deterdžente, rublje će zablistati uz pomoć soda bikarbone
Uporan i neugodan miris cigareta koji se zadržava u tapeciranom namještaju uklonit ćete tako da posipate prašak i ostavite ga da djeluje nekoliko sati. Prašak odstranite uz pomoć usisavača, a s njim će nestati i mirisi.

Nekoliko vrećica sode bikarbone otvorite i postavite u hladnjak. Povući će neugodne mirise, a hrana će zadržati jedinstveni miris i okus.

Istu stvar možete napraviti i u kupaonici. Zdjelicu s praškom postavite u prostoriju, a soda bikarbona će pokupiti sve neugodne mirise.
Isprobajte ove trikove koji će osvježiti vaš dom i pozitivno se odraziti na stanje kućnog budžeta.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Soda bikarbona u kućanstvu
21.4.2009 14:42:33   
Lady3
user posted image za neke trikove i znam i djeluje..Znate li ovo:da bi odvode od sudopera osvježili(riješili se neugodnog mirisa,bakterija)dodajte lijevkom pola šalice sode i šalicu octa,čim se prestane pjeniti zalijte s vrućom vodom iz slavine.Pričekajte 5 minuta pa zalijte s hladnom vodom A za jači učinak poslije sode dodajte i pola šalice soli..I djeluje,isprobano..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
21.4.2009 18:19:16   
pikachu
Joj, trebala bi se natjerati češće koristiti sodu bikarbonu, a ne sve sa ovim otrovnim sredstvima rješavam...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 3
21.4.2009 20:30:12   
tikica_69
Ja tu i tamo znam zubice oribati u sodi user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 4
21.4.2009 20:36:58   
novamama
ej ovo ću isprintati!!!user posted image user posted image

kupila sam sodu bikarbonu ima par mjeseci i ne znam što bih s njom...kupila sam je kao, za kolače umjesto praška za pecivouser posted image  nisam je koristila!

ali, kako obožavam te prirodne materijale i tvari i tako to, ovo mi je ful korisno!

gdje si samo to izvuklauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 5
21.4.2009 20:37:48   
tikica_69
Na nekom zenskom portalu....vise se ne sjecam kojem...jutros user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 6
21.4.2009 20:39:34   
novamama
evo, isprintano i sad ću to pribit na frižder :-)

(uz tablicu dohraneuser posted image user posted image user posted image )

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 7
21.4.2009 20:43:07   
koka
user posted image user posted image user posted image tikice uvijek dobro dođu takvi savjeti, več sam pisala kako sam s alkoholnim octom skinula sav kamenac oko tuša, jeftino i efikasno, sad još soda...štedimo, štedimouser posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 8
22.4.2009 8:05:25   
Ruža
IZVORNA PORUKA: novamama

evo, isprintano i sad ću to pribit na frižder :-)

(uz tablicu dohraneuser posted image user posted image user posted image )

Pametno, jer većinom zaboravim za što sve služi kad mi zatreba, a ne mogu ni naći gdje se pisalo o tome.

Samo luda mama...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 9
22.4.2009 10:53:26   
Kika83
Ja sam probala zube s njom neko vrijeme prati ali kod mene je sve ostalo istouser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
22.4.2009 11:49:10   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Kika83

Ja sam probala zube s njom neko vrijeme prati ali kod mene je sve ostalo istouser posted image
 A ne pomaze sve svima...uvijek ima izuzetaka. Nije ni kod mene pokazalo neke trajnije rezultate.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 11
22.4.2009 11:53:47   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: Kika83

A ne pomaze sve svima...uvijek ima izuzetaka. Nije ni kod mene pokazalo neke trajnije rezultate.

Mi smo tiki izuzetci user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!