Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:24:09
|
|
|
|
ZVRK
|
jeeeeeeeeeeee kada bude vrijeme budeš otvorila temu za detalje dogovora
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:27:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Niš ne znam, čak ne znam niti kada idem na GO, novce još nisam izmislila za odmor, frend nas je zvao k sebi, p aćemo vidjeti hoćemo li prihvatiti...ako to zaigra onda smo u okolici Zd, pa pijemo kavicu s forumašicama iz Zd i okolice
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:27:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
mi u zd i na otoku istu....
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:28:02
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK jeeeeeeeeeeee kada bude vrijeme budeš otvorila temu za detalje dogovora Naravno i razmijeniti cemo mobace i telefone
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:29:10
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: ZVRK jeeeeeeeeeeee kada bude vrijeme budeš otvorila temu za detalje dogovora Naravno i razmijeniti cemo mobace i telefone možda se onda budu prijavile i druge istrijanke pa pa
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:29:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Niš ne znam, čak ne znam niti kada idem na GO, novce još nisam izmislila za odmor, frend nas je zvao k sebi, p aćemo vidjeti hoćemo li prihvatiti...ako to zaigra onda smo u okolici Zd, pa pijemo kavicu s forumašicama iz Zd i okolice mi smo uvik za kavice....
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 15:50:21
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Niš ne znam, čak ne znam niti kada idem na GO, novce još nisam izmislila za odmor, frend nas je zvao k sebi, p aćemo vidjeti hoćemo li prihvatiti...ako to zaigra onda smo u okolici Zd, pa pijemo kavicu s forumašicama iz Zd i okolice mi smo uvik za kavice.... Javite se, ako ne budem baš tada u rađaoni...
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 15:55:27
|
|
|
|
Kika83
|
Bili smo dvije god za redom u dalmaciji. Ove godine čemo biti doma, ionako živim na moru
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 15:56:43
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ako Bog da, popiti cu babmbus negdje uz more na terasi sa nasom Kikom25 i ZLATKOM Obavezno
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 16:01:24
|
|
|
|
apika
|
Nažalost tolko smo se istrošili na kompletno uređenje stana i kupnju auta da kako sad stvari stoje more nebum vidila ove godine(jedino ak dobim na lotu ) ali bit će i rijeka Dobra dobra za kupanje
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 16:50:10
|
|
|
|
boba125
|
ja imam sestru u Umagu,pa cemo do nje.U 6 mjesecu imamo vjencanje pa onda iskoristiti tjedan poslije i otici.MM ne moze dobit vise godisnjeg ,ostalo cuva za 9 mjesec kad dodje
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 18:23:32
|
|
|
|
mamice
|
mi u crikvenicu vec brojim dane i minute kad cu tamo stici
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 18:41:55
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: novamama mi kao i obično idemo na Havaje kakvi havaji,djevičanski otoci .Mi ćemo na Vis.
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 18.4.2009 9:37:48
|
|
|
|
Ruža
|
Kako je krenulo mogli bi i mi ove godine noge u lavorić pa laganini. Mislim da ćemo nekuda barem na vikend.
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 18.4.2009 10:13:47
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Mariola, ako si u Povljani, moze jer idem samo na jedan dan Nisam tamo nikad bila. Al nije to ni čudno jer živim ovdje tek 4 godine. mm živi već 35 pa nije nikad bio
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 18.4.2009 22:47:16
|
|
|
|
Candy
|
Još nisam razmišljala o tome,ali moglo bi me biti posvuda ...
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!