Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 2.7.2009 10:21:42
|
|
|
|
ZVRK
|
grrrrrrrrrrrrrrrrrr baš sam tužna. javila mi se dr i kazala je da je glavna teta u labosu rekla da mi oni mogu izvaditi krv ali da će mi se krv pokvariti dok dođe do njih je je dostava ''paketa''sljedeći dan a to za krv i te moje skupe pretrage nije poželjno tako da ipak moram ići direktno kao i prošli put
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 2.7.2009 10:42:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Sretno ZVRK!
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 2.7.2009 10:42:45
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala tiki
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 2.7.2009 11:50:36
|
|
|
|
Kika83
|
Zvrkice sretno
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 2.7.2009 13:17:42
|
|
|
|
Candy
|
Žao mi je Zvrk,to ti je tako u našem zdravstvu ... Sretno u daljnjim pretragama !
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 22.8.2009 16:15:16
|
|
|
|
ZVRK
|
danas kada sam došla sa GO na stolu me dočekao nalaz iz zagreba koji je UREDAN piše-u uzorku nije dokazana točkasta mutacija FV R506Q PROTEIN C iznosi 95,9%(70-140) PROTEIN S iznosi 64,6%(48-120) za FAKTOR V LEIDEN mi ništa nije napisano a i to se tražilo za napraviti ipak 2od 3 su dobra tako da me nije (puno)briga, još čekam onaj iz rijeke
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 22.8.2009 16:15:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Super, odlicno
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 22.8.2009 20:29:05
|
|
|
|
ima nas još
|
moja doktorica me u čudu gledala kada sam je pitala uputnicu za imunološke pretrage..Pa mene pita koje i zašto...Ja imam povišna antitijela štitnjačei još 2 autoimune bolsti..ZVRK jesi li ti testirala te NK stanice?..Možeš li mi reći koje si točno imunološke pretrag napravila na Rebru?
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 24.8.2009 8:22:29
|
|
|
|
ZVRK
|
na rebru sam radila/vadila 2 puta krv a tražili su:::: -protein s -protein c -faktor v leiden -to sam vadila drugi put,a prvi put neznam točno jer su samo neka slova a ja ih neznam dešifrirati.to sam radila na imunološkom i koaugulaviskim laboratorijima. u sklopu toga mi rade i PROŠIRENI KOAULOGRAM ,a taj nalaz čekam da mi pošalju na kućnu adresu. neznam da li imaš dopunsko ,ali ako nemaš pripremi se na to da ćeš morati platiti jaaaaako puno za te pretrage jer su mi rekli da su te pretrage jedne od najskupljih koji se rade u vezi ''problema''
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 28.8.2009 22:00:50
|
|
|
|
ima nas još
|
Hvala Zvrk, zaboravila sam gdje sam ti postavila to pitanje (ima toliko tema:-))..Hvala draga, sada ću ja malo prosurfati te pretrage..A znam da su jako skupe, ali imam dopunsko. Drago mi je što su ti nalazi o.k, biti će uskoro još jedan Zvrkić
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 29.8.2009 14:12:05
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ima nas još biti će uskoro još jedan Zvrkić NEĆE NE,NEGO zvrkica
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 2.9.2009 13:43:57
|
|
|
|
ZVRK
|
još jednom mi traže analizu krvi na rebru . ali ovaj put će mi je poslati iz labaratorija iz rijeke.
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 8.9.2009 11:42:18
|
|
|
|
ZVRK
|
moja krv izvađena i u pripremi za na put u zagrab(sutra). i onda opet isčekivanje nalaza za mjesec i više i onda je gotovoooooooo (bar se nadam)
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 8.9.2009 12:09:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Drzim fige da sve bude za 5, pa u akciju
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 27.9.2009 11:14:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK moja krv izvađena i u pripremi za na put u zagrab(sutra). i onda opet isčekivanje nalaza za mjesec i više i onda je gotovoooooooo (bar se nadam) javili mi se iz riječkog labosa da mi je došao nalaz kod njih i zamolila sam da ga pošalju poštom. gotov mi je bio za 15dana .napokon da dobijem lijepe vijesti sada čekam da mi dođe kući pa onda od moje ginićke uputnica za rijeku i onda počine AKCIJAAAAAA. teta iz rijeke mi rekla da je nalaz ok jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 27.9.2009 12:10:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Odlicno ZVRK, eto i dobrih vijesti
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 27.9.2009 12:26:46
|
|
|
|
Kika83
|
Sretno draga
|
|
|
Anketa
Mama dječaka.
пеперутка16
Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!