Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 3.6.2009 11:00:19
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK danas popodne idem kod ginićke na ''čitanje''nalaza i dobivanje uputa šta dalje Šta ipak ideš? Iako se nečemo vidjeti, sretno kod ginićke
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 3.6.2009 11:06:57
|
|
|
|
ZVRK
|
da ali budem morala vjerovatno opet kontrolirati prolaktin pa će biti cjelojutarnja kavica i sladoled
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 3.6.2009 11:08:17
|
|
|
|
m600
|
SRETNOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 3.6.2009 11:08:46
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 8:05:25
|
|
|
|
ZVRK
|
moj dr je rekla da kada TO NEŠTOne štima kao na nalazu treba da se piju neke tablete koje su dosta agresivne,a meni je ta ''pozitivnost''jako mala pa da ona nebi da mi truje tijelo bez potrebe. pošto nezna šta bi se još moglo nsapraviti u mom slućaju rekla mi je da nazovem rijeku i raspitam se na odjelu za PATOLOGIJU TRUDNOĆE ili za FETALNU MEDICINU i sa njima da dogovorim neki razgovor-konzultacije šta i kako dalje .da li treba još nešto da se traži jer to onda nije više domena moje ginićke. e kaDA dobijem termin za razgovor idem mojoj gin da mi da sve papire da bi oni mogli pročitati. inače mi je ponuđen i zagreb i rijeka bili ali radi blizine sam izabrala rijeku.....
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:07:20
|
|
|
|
Kika83
|
Super Zvrkice Probaj Rijeku, ako nebudeš zadovoljna lako odeš u Zg. Nadam se da če biti sve ok
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:12:51
|
|
|
|
ZVRK
|
baš sam se spremala za zvati kako se ono zove tvoj dr.vlašić ili vlastelić??? ako mi slućajnpo daju da biram doktora
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:28:18
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK baš sam se spremala za zvati kako se ono zove tvoj dr.vlašić ili vlastelić??? ako mi slućajnpo daju da biram doktora Moj je Vlašić i suuuuuuuper sam zadovoljna s njim( barem do sada).Ali i Vlastelić je isto dobar ginić tako da nečeš pogriješit kojeg god da dobiješ
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:28:44
|
|
|
|
ZVRK
|
javim ishod
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:41:38
|
|
|
|
ZVRK
|
sada zvala odsjek za FETALNU I MATERALNU medicinu te mi je teta koja se javila rekla da nazovem sutra oko 8 ujutro i tražim sestru maricu(ona je sestra dr.Petrovića glavnog dr na odsjeku )pa da vidim šta će ona da mi kaže. čak mi je rekla da bi mi sada dala nekog dr da se dogovaram preko telefona ali niti jedan nije slobodan za poduži razgovor. taj dr je radio nekada u buzetu kao ginokolog(sve 5) a i upoznala sam ga kada sam boravila za vrijeme trudnoće na katu rodilišta. jako je poznat i cijenjen doktor te se nadam da ću ga cijeniti još više ako riješi ovu moju zavrzlamu od ''gubljenja''ploda
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:43:17
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK sada zvala odsjek za FETALNU I MATERALNU medicinu te mi je teta koja se javila rekla da nazovem sutra oko 8 ujutro i tražim sestru maricu(ona je sestra dr.Petrovića glavnog dr na odsjeku )pa da vidim šta će ona da mi kaže. čak mi je rekla da bi mi sada dala nekog dr da se dogovaram preko telefona ali niti jedan nije slobodan za poduži razgovor. taj dr je radio nekada u buzetu kao ginokolog(sve 5) a i upoznala sam ga kada sam boravila za vrijeme trudnoće na katu rodilišta. jako je poznat i cijenjen doktor te se nadam da ću ga cijeniti još više ako riješi ovu moju zavrzlamu od ''gubljenja''ploda Onda super. Samo nek se to čim prije riješi da možete u nove pobjede bez straha da češ izgubit bebu
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 4.6.2009 11:48:38
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: ZVRK da možete u nove pobjede bez straha da češ izgubit bebu
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 8:38:18
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK sada zvala odsjek za FETALNU I MATERALNU medicinu te mi je teta koja se javila rekla da nazovem sutra oko 8 ujutro i tražim sestru maricu(ona je sestra dr.Petrovića glavnog dr na odsjeku )pa da vidim šta će ona da mi kaže. čak mi je rekla da bi mi sada dala nekog dr da se dogovaram preko telefona ali niti jedan nije slobodan za poduži razgovor. taj dr je radio nekada u buzetu kao ginokolog(sve 5) a i upoznala sam ga kada sam boravila za vrijeme trudnoće na katu rodilišta. jako je poznat i cijenjen doktor te se nadam da ću ga cijeniti još više ako riješi ovu moju zavrzlamu od ''gubljenja''ploda sada se čula sa sestrom i rekla mi da moram doći osobno ili feksirati uputnicu pa da bi mogla biti naručena za 29.06.kada je doktor dežuran u poliklinici. sada opet moram u pulu po uputnicu i ostale papire vezane za gubljenje ploda ali se nadam da to bude zadnji razgovor u vezi toga i da poslije napokon bude sve 5
|
|
[Obrisani korisnik] 5.6.2009 8:39:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 8:50:14
|
|
|
|
ZVRK
|
joj koji sam ja baksuz sada zovem moju giničku i sestra mi kaže da mi doktorica ide na neki simfozij oko 10 a pitanje je da li će mi htijeti naptaviti ako me ne vidi osobno jer mi treba dati papire. sestra rekla da se bude potrudila da mi nešto iskombinira
|
|
[Obrisani korisnik] 5.6.2009 9:09:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 10:43:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Zvrk, nadam se da ce iskombinirati nesto u tvoju korist
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 10:55:42
|
|
|
|
Kika83
|
Zvrkice sretno
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 10:59:50
|
|
|
|
mariola
|
Zvrk sretno
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 13:53:29
|
|
|
|
anne
|
Sretno Zvrk! Ako si za nakon pregleda možemo organizirati neko druženje.
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 5.6.2009 14:18:36
|
|
|
|
ZVRK
|
evo mene.prvo da kažem da mi je sestra riješila uputnicu i SVU MOGUČU PAPIRACIJU(od starih nalaza) koji su spremljeni u koverti i pečatirani odostraga da se ne otvara nego doktoru na ruke moram dati. uputnicu sam faksirala i sada ćekam njihov odgovor za termin anne,nažalost ništa od druženja jer idem kod doktora u rijeku,a ako me oni pošalju(ako smatraju datreba)tek onda opet idem u zagreb
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 8.6.2009 11:46:56
|
|
|
|
ZVRK
|
malo prije mi se javila sestra sa poliklinike za termin.imam naručeno 29.06.u 10 sati kod dr.Prodana u to vrijeme poliklinika bi se trebala renovirati(tako rekla)pa da dođem na kliniku(zgrada rodilišta) e sada treba čakati 3 tjedna
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 8.6.2009 11:50:09
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK malo prije mi se javila sestra sa poliklinike za termin.imam naručeno 29.06.u 10 sati kod dr.Prodana u to vrijeme poliklinika bi se trebala renovirati(tako rekla)pa da dođem na kliniku(zgrada rodilišta) e sada treba čakati 3 tjedna Ja idem 23.6 na kontrolu, šteta šta nisi i ti za taj datum naručena. Brzo če ti to proći uz Zvrkića i nas I želim ti puno puno sreće 29.6 da dobiješ lijepe vijesti
|
|
|
|
RE: kbc''REBRO''u Zagrebu 28.6.2009 11:45:02
|
|
|
|
ZVRK
|
drage moje sutra idem na konzultacije za .jedva čekam i puna sam pozitive ali u isto vrijeme me iszto toliko strah da mi ne ''odgodi''previše moju sljedeći pokušaj . prije dva dana san rekla mm-u da ako da dr zeleno svijetlo da ja odmah frećem a da njega ne pitam na šta nije bilo baš komentara prevelikog nego samo -vidjeti ćemo
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2009 11:47:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Mama dječaka.
пеперутка16
Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!