|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:53:15
|
|
|
|
božica
|
Kako ste provele nedjelju ujutro malo poepremila dva puta pomela tokom dana bila u šetnji sa curama, ručali Lavica muž i ja smo zadrijemali V se igrala nekaj ljepila i bili vani od 19-20 i evo me tuuuuuuuuuuuuuuuuuu muž gleda film cure u snovima hrk
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:53:48
|
|
|
|
Candy
|
Tikice,jel opsadno stanje kod vas ?
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:54:36
|
|
|
|
zaba
|
ooo,pa imam i ja takvog doma,fin i pristojan,al kad je tekma mati mila,nemam pojma odkud taj repertoar izvlači.Gleda neki film i miran je,valjda je i on ispucao kvotu ujutro.
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:54:53
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Tikice,jel opsadno stanje kod vas ? Bogami jest ....ja ga opsjedam a on me ne dozivljava
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:55:09
|
|
|
|
božica
|
večer user posted image user posted image user posted image šaljem malo ljetnih temperatura i brdo slanih pozdrava o hvala hvala candy nisi samo ti jela slatkač mene u škrinji čekao
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:55:36
|
|
|
|
Candy
|
Zaba,kaj je opet pao pušing ...ili si pobrala pivicu i uživala u rosnoj ?
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:55:45
|
|
|
|
božica
|
Vidim muževi i tekme hahahhahaha moj to ne gleda hahhahahaa
< Poruku je uredio božica -- 5.4.2009 22:00:44 >
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:57:31
|
|
|
|
Candy
|
Tikice,nemoj više ni pokušavati opsjedati ga,vidiš ovu golijadu ... Božita,bitno da smo lizale ...
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:57:47
|
|
|
|
zaba
|
ja nikako Lulu ubacit u horizontalu,pa da zamahnem repom.Božita,se vidimo u čet?Tiks,kako je bilo sinoć?Candy,mi smo već brbljale popodne
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:57:49
|
|
|
|
mirna
|
bok drage moje... da vam se i ja malo javim... nedjelja: dopodne smo bili na divljim vodama i u eko selu žumberak. bilo je prva liga... puno prirode i životinja i svega... nadisali smo se sviježeg zraka. u žumberku je mali bio već koma, ručali smo s mukom i zaspao je čim smo sjeli u auto... kasno poslijepodne vratili smo se u zg. ja sam čuvala malog i malu od susjeda vani na dvorištu, dok su susjed i MM namontirali novu pipu u kupaoni. malo prije sam završila peglanje, sada još malo provodila i sada sam ovdje...
< Poruku je uredio mirna -- 5.4.2009 21:58:07 >
|
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:58:59
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Candy Zaba,kaj je opet pao pušing ...ili si pobrala pivicu i uživala u rosnoj ? uživala u rosnoj
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 21:59:42
|
|
|
|
Candy
|
Bok Mirna,pa nismo te dugo vidjele u bircu?Vidim da ste uživali u nedjelji,kako je Vladek i njegova ozljeda? Zaba,kaj to znači da nećemo komunicirati večeras ?
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:01:23
|
|
|
|
Ruža
|
Večer ekipica! Vidim sve ste nedjelju uživajući provele? Tako i treba. Ja se naradila ko konj. I još nisam gotova, popijem jednu sa vama i bacam se na tetu peglu. Nitko više nema što za obući.
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:01:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja izasla iz kreveta i ostavila laptop jer nemrem vise slusati to debilno urlanje i psovanje zbog 11 idijota koji ne znaju jedan drugom ni loptu dodati i dosla u boravak na komp u miru bozjem komunicirati Uzas
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:02:07
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Mirna,pa nismo te dugo vidjele u bircu?Vidim da ste uživali u nedjelji,kako je Vladek i njegova ozljeda? sada je masnica tamno plava i preselila se ispod očiju. izgleda kao da nosi sunčana naočala... nadam se da neće još dugo tako izgledati.. Kako si ti?
|
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:02:37
|
|
|
|
božica
|
da da candy slatkač je prva liga zaba nadam se da se vidimo u čet o mirna bok, vidim aktivni ste bili a to da zaspi miš u autu mi je poznato
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:03:04
|
|
|
|
Candy
|
Bok Ružo,zaslužila si jednu rosnu jer si bila vrijedna ...Tikice,pa vode,kaj sad ne štima ?
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:04:05
|
|
|
|
božica
|
pokvarile ste mi večer počele pričati o pegli i peglanju ajooooooooooj koliko toga me čekaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:04:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa ne mogu podnijeti to zvjersko urlanje...pa kao da smo osvojili jack pot u iznosu od 1.000.000.000.000 kn
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:04:34
|
|
|
|
mirna
|
i mi ćemo navratiti u čet, ako se ne razbolimo do tada... bok božita!
|
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:04:43
|
|
|
|
zaba
|
vidiš da komuniciramo,al ne znam koliko dugo,dijete se tu mota,a trebala bi u krevet.Inače u ovo doba već debelo spava.Ako nestanem,uspavljujem gusaricu.
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:05:20
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: božica pokvarile ste mi večer počele pričati o pegli i peglanju ajooooooooooj koliko toga me čekaaaaaaaaaaaaa ja sam već gotova...
|
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:05:52
|
|
|
|
Candy
|
Mirna,šaljemo Vladeku da brzo prođu masnice...A jadan Vladek,hrabro je to sve podnio ! Ja sam ok,sve po starom...radim,doma,radim,Raja i tak ...Što se tiče bebača još ništa,krećemo se puževim korakom ...
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:06:36
|
|
|
|
zg_cinik
|
tekma je gotova... pravo vrijeme za zaskočit muževe...
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 5.4.2009 22:06:36
|
|
|
|
Ruža
|
Cand hvala za rosnu. Jesi pojela koju kuglu i za mene? Boška nemam ništa protiv da mi društvo praviš. Mirnić ljubi Vladeka, neka šljiva brzo prođe.
|
|
Anketa
da li je ili nije...NIKysmatrate li da je psihičko zlostavljanje ukoliko vas muž tokom rječkanja ili svađe zove pogrdnim imenima zbog vaših bivših dečkiju iako je vaša veza vaša sadašnjost i sve je ok, a ti dečki prošlost...smatram (
85%)

ne smatrm (
15%)
Broj svih glasova: 137Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!