|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   u2 koncert-prodaja karata
21.3.2009 18:03:15   
njanja
Znate li možda kada puštaju karte u prodaju i da li će biti moguće kupiti ih preko neta?ako netko nešto zna, pls javite ili tu ili na pp....thx

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: u2 koncert-prodaja karata
21.3.2009 18:44:41   
Thea
Svi oni koji su već učlanjeni u fan klub dobili su svoju lozinku ili će je dobiti prije nego što na www.ticketpro.hr počne pretprodaja za fanove. Jedna će osoba moći kupiti maksimalno četiri ulaznice, a obožavatelji su podijeljeni u nekoliko različitih skupina:
Skupina A (HORIZON) ulaznice može kupiti od utorka, 24. ožujka, u 10 sati do četvrtka, 26. ožujka, u 12 sati, skupina B (BREATHE) ulaznice može kupovati od srijede, 25. ožujka, u 10 sati do četvrtka, 26. ožujka, u 12 sati, dok skupina C (BOOTS) svoje ulaznice može kupiti od srijede, 25. ožujka, u 15 sati sve do četvrtka, 26. ožujka, u 12 sati. Svi oni koji nisu učlanjeni u fan klub ulaznice će moći kupiti u redovnoj prodaji koja započinje u petak, 27. ožujka, u 9 sati ujutro.

Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosit će 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna. Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti 1.000 kuna. Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti 2.000 kuna.

Jednako važna informacija je da će sve ulaznice na tribinama biti numerirane i posjetitelji će precizno znati koje je njihovo mjesto.

to piše na tportalu....user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
21.3.2009 22:15:43   
lelo
Bravo Thea  za informacije.user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 3
21.3.2009 22:18:52   
lee
moj mm je prvo htio da odemo...ali smo odustali..iči čemo na onaj drugi u arenu od Elton Johna...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 4
21.3.2009 23:47:55   
Viky
na moru smo tada,na dalekom jugui znam da mi se neće dati putovati.Volim ih,ali znam sebe.Kad se dokopam svojeg Primoštena,nikam mi se ne ide

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 5
22.3.2009 9:25:06   
Ruža
Meni je mm obećao dvije ulaznice!user posted image  On nebi išeo jer nije veliki fan kao ja, ali još ću ga nagovoriti.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!