|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupovanje namještaja
22.4.2009 15:01:42   
uspavana
još jedno friško prima iskustvo user posted image

našli smo ormarić za kupaonicu taman kakav smo htjeli... a naravno da smo došli kasno popodne nakon posla, ručka i odmora.. i naravno da oni nemaju skladištara koji bi izdao robu..
pa smo trebali slijedeći dan otići podići robu... kad je skladištar pripremio...užas!! to je jedna prima u drugom gradu..

a kod nas u čk-u čisto druga priča..imaju sigurno manje ljudi, ali su zato jučer kad smo uplatili zezali se da mogu odmah dostaviti robu ako mi idemo prema doma... i stvarno je bilo tako...natovarili su naš novi krevet za spavaću sobu user posted image  i dostavili ga odmah!! bila sam super presretna!!!

jedino mi je žao što ovaj ormarić za kupaonu nisu imali u meni željenoj boji u čk-u...

al štaš...ništa u životu nije savršeno
... osim mm user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 26
22.4.2009 15:06:05   
Zvonki
Mi smo u Primi kupili ormar za spavaću sobu i elemente za dnevni boravak. Njih smo neko vrijeme čekali pa su nam javili kako više ne surađuju sa tim proizvođačem i da nemaju više tih elemenata. Bila sam žalosna jer smo ih našli dosta jeftine a baš onakve kakve smo željeli. Prodavačica nam je rekla da je ostao samo izložbeni primjerak. Nato sam ga ja malo pogledala, našla neku sitnu ogrebotinu user posted image na njemu i rekla da ga želimo kupiti, ali pošto je izložbeni primjerak i oštećen k tome moramo dobiti popust. I tako je i bilo. Oni sretni, mi sretni. Zna se tamo naći dobrog a povoljnog namještaja.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 27
30.5.2016 13:41:11   
Mama Lina
Preuređujem kuću...opet hahaha user posted image muž je lud od mene više...sad su mi upali o oko neki elementi za preurediti predsoblje pa ima li netko iskustva s Opremi si dom iz Slovenije kao online trgovina?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!