Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Kako ste pronašli ovaj portal?
|
Drugi RR-portali |
|
Google |
|
Mamino sunce |
|
Preporuka |
|
Link na drugim web-stranicama |
|
Sajam za bebe; Dani beba, mama i trudnica |
|
Turbo limač |
|
Vodič za roditelje |
|
Drugo |
|
Ukupno glasova: 78
|
(Posljednji glas : 14.5.2010 19:04:14)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 11.7.2009 13:43:14
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Googlala sam i tražila o trudnoći i razvoju ploda po tjednima trudnoće. Prvo sam naišla na bosansku rigeraju i uskoro nakon toga pronašla ringeraju i sa hrvatskom domenom Na početku nisam obraćala pažnju na Forum, već sam isključivo čitala članke na glavnoj strani, ali kako je vrijeme prolazilo, prebacila se ja i na Forum gdje sam našla dosta zanimljivih savjeta. Živjela RR!
|
|
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 17:58:51
|
|
|
|
uspavana
|
preko google-a.... i nije mi uopće žao što jesam, jer ste baš zakon!!
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 18:03:21
|
|
|
|
trudnica87
|
Googlala sam i tražila o trudnoći i razvoju ploda po tjednima trudnoće. Prvo sam naišla na bosansku rigeraju i uskoro nakon toga pronašla ringeraju i sa hrvatskom domenom Na početku nisam obraćala pažnju na Forum, već sam isključivo čitala članke na glavnoj strani, ali kako je vrijeme prolazilo, prebacila se ja i na Forum gdje sam našla dosta zanimljivih savjeta. Živjela RR! ISTO TAKO
|
|
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 18:03:54
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: e_l_p_i Googlala sam i tražila o trudnoći i razvoju ploda po tjednima trudnoće. Prvo sam naišla na bosansku rigeraju i uskoro nakon toga pronašla ringeraju i sa hrvatskom domenom Na početku nisam obraćala pažnju na Forum, već sam isključivo čitala članke na glavnoj strani, ali kako je vrijeme prolazilo, prebacila se ja i na Forum gdje sam našla dosta zanimljivih savjeta. Živjela RR! Isto
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 18:04:02
|
|
|
|
m600
|
upisala sam u google u kojem se tjednu vidi plod jer sam bila trudna 5 tjedana i nije se vidio plod ni srčeko pa sam se uplašila da uopće neće biti bebe i onda mi se otvorila moja veličanstvena JAJA
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 22:01:27
|
|
|
|
bomboncic02
|
Sajam za mame i bebe...dobila sam letak od jedne tete, letak sam spremila u auto i nisam mužu dala da baci..nakon dosta mjeseci, kada sam opet zatrudnila, sjetila se letka i otišla na ovu stranicu i evo me... Nigdje se nisam osjećala dobrodošlom kao na ovom forumu, stoga sam tu i ostala.
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 22:04:00
|
|
|
|
natalijax
|
trazila nesto o trudnoci i ono ringeraja se izbaci
|
|
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 22:05:51
|
|
|
|
MaTana
|
nesto sam guglala (haha novi glagol!) i izmedju ostalih izbacilo mi je i ovu stranicu, dugo sam vas samo citala i nakon mjeseci i mjeseci citanja odlucila sam se registrirati
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 13.8.2009 22:59:56
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja sam po preporuci,sestra mi je rekla za par foruma o trudnoći izmedju ostalog i za rr i mogu reći da sam jedino ostala na njoj ,a ove druge više ne koristim
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 5.9.2009 23:09:42
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: e_l_p_i Googlala sam i tražila o trudnoći i razvoju ploda po tjednima trudnoće. Prvo sam naišla na bosansku rigeraju i uskoro nakon toga pronašla ringeraju i sa hrvatskom domenom Na početku nisam obraćala pažnju na Forum, već sam isključivo čitala članke na glavnoj strani, ali kako je vrijeme prolazilo, prebacila se ja i na Forum gdje sam našla dosta zanimljivih savjeta. Živjela RR! Isto
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 5.9.2009 23:12:09
|
|
|
|
dami
|
Sasvim slučajno. Bila sam na bosanskoj rr dok nisam skužila da postoji i hr verzija i evo me tu.
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 20.11.2009 17:33:44
|
|
|
|
Ela28
|
I ja slučajno jer sam tražila forume za razmjenu sličica životinjsko carstvo.Sve preporuke
|
|
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 20.11.2009 20:06:26
|
|
|
|
pako
|
Baš sam se jučer toga sjetila i pokušala se prisjetiti kako sam našla ali nejde , i nema veze glavno da sam sad tu
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Kako ste pronašli ovaj portal? 7.12.2009 14:55:49
|
|
|
|
Bebys
|
a ja bila svugdje dalje sam ne na hr. i nisam imala pojma dok na googlu nisam vidila...
|
|
|
|
RE: Kako ste pronašle ovaj portal? 14.5.2010 16:02:47
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: e_l_p_i Googlala sam i tražila o trudnoći i razvoju ploda po tjednima trudnoće. Prvo sam naišla na bosansku rigeraju i uskoro nakon toga pronašla ringeraju i sa hrvatskom domenom Na početku nisam obraćala pažnju na Forum, već sam isključivo čitala članke na glavnoj strani, ali kako je vrijeme prolazilo, prebacila se ja i na Forum gdje sam našla dosta zanimljivih savjeta. Živjela RR! Isto
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!