Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: maloljetnicka delikvencija 14.1.2009 18:37:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Moj stariji je jedan dan dosao doma i rekao da je gledao kako su neki klinci mucili zeca. Prvo mu je bilo smijesno kak trci, a onda mu je doslo zlo jer su ga ubili (nije mi rekao kako, navodno nije vidio) i sav je usplahiren dosao doma....uzas, popi....sam, malo mi je falilo da ga ne zviznem
|
|
RE: maloljetnicka delikvencija 14.1.2009 23:12:50
|
|
|
|
Ruža
|
Premalo odgoja, autoriteta, potovanja i straha. Nije ni čudno što je tako. Većina današnje mladeži nikoga ne poštuje, nikoga se ne boji i ništa im nije sveto u životu. A i stanje u društvu je katastrofalno što nimalo ne pomaže.
|
|
RE: maloljetnicka delikvencija 15.1.2009 8:28:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Većina današnje mladeži nikoga ne poštuje, nikoga se ne boji i ništa im nije sveto u životu. to je tako istinito i žalosno u isto vrijeme...zapravo svaka generacija sve gora. kad pitam svoje profesore iz srednje samo slegnu ramenima i kažu "vi ste bili mila majka šta su ovi"
|
|
RE: maloljetnicka delikvencija 15.1.2009 17:12:59
|
|
|
|
Dajana
|
Istina, svaka generacija je sve gora što se može primijetiti još u vrtiću a za to su krivi roditelji i društvo koje takve roditelje i djecu uopće ne sankcionira. Imala sam prilike to vidjeti i u vrtiću i u školi, da samo vidite kakvih roditelja ima, meni se kosa diže na glavi kad moram na neki roditeljski, jednostavno to ne mogu više slušati. Svi samo traže svoju pravdu a pedagozi i učitelji te ravnatelji su potpuno nemoćni. Pojedina djeca su u stanju maltretirati i ostalu djecu i učitelje i nitko im ništa ne može. Pravi užas.
|
|
|
|
RE: maloljetnicka delikvencija 15.1.2009 18:05:23
|
|
|
|
FIONA
|
to je zato kaj postoji plavi telefon a batina navodno nije potekla iz raja!! Ovo je karikirano rečeno!!!
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!