|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kuharica za djecu
12.11.2007 13:42:46   
mara
Može li mi tko reći gdje mogu naći Kuharicu za djecu od jedne do tri godine života? Što mislite o slatkišima, treba li ih potpuno reducirati i kako objasniti bakama da slatkiši nisu hrana za djecu?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kuharica za djecu
12.11.2007 19:52:28   
Mamica
Ovdje imaš link za  kuharicu. Možeš ju naručiti preko weba: http://www.moderna-vremena.hr/novisajt/shop/prikazknjige.asp?pID=17192

A što se tiče slatkiša mislim da ih ne treba potpuno zabraniti jer zabranjene stvari su još slađe. jedino je potrebno postaviti pravila koliko i kad se smiju jesti. Bake treba također upoznati sa tim pravilima. ja ponekad toleriram malo više kod bake  samo da je mir u kući ali na sreću ona i baš ne pretjeruje sa slatkišima.user posted image

Always look on the bright side of life:)

(Odgovor članu mara)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!