|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kolica za starije dijete
16.12.2010 10:14:32   
maminkica
bok! očekujemo u proljeće drugo dijete, a tada će starije imati 20mj. pa se javlja problem kako ih oboje voziti u kolicima, tj. da li kupovati dupla kolica( to bi rado izbjegli jer su dosta skupa). molim roditelje sa sličnim iskustvom za savjet.znam da postoji nastavak za kolica, ali mi se čini da j eupotrebljiv više za dosta stariju djecu pošto služi uglavnom za stajanje.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kolica za starije dijete
16.12.2010 10:19:48   
Vjeverica ST
to ti je vrlo jednostavno! ona skupa koristiš za novo, a za staro možeš uzet neka za 300 kndo 500, čak ima i za 200kn. Velika nisu zahtjevna a i nas e recimo bio strah da će ona skupa polomit kad je narastao jer se stalno koprcao i htio van, pa smo kupili ona od 200kn i zadovoljniji nego s onima od 3500 kn!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu maminkica)
Neposredna veza do poruke: 2
16.12.2010 10:35:54   
troubled
to će kod tebe biti ista razlika kao i kod mene...20 mjeseci user posted image

mi smo magdi kupili kišobran kolica, na proljeće, dok sam bila trudna...
franko je dobio njena "stara"...

magda sa svojima ide u vrtić...
franko u šetnju sa svojima...
kad idem po nju u vrtić ili imam pomagača, pa se vraćamo s dvoja kolica...ili njega u maramu, a nju vozim...
kad idemo samo u šetnju obično se on vozi, a ona šeta za ruku...
najjednostavnije je ipak kad idemo s dvoja kolica user posted image

s obzirom da ja nosim kolica na drugi kat, bitno mi je da su što lakša, pa bi mi bilo jako teško s duplim kolicima...
onaj nastavak mi se čini zgodan, ali košta oko 400 kuna, a za to možeš kupiti kišobran kolica, pa smo od toga odustali...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 3
16.12.2010 10:43:56   
drugasrecica
ja imam slične dileme, starija je napunila 2 godine, a druga se mora rodit svaki čas, mislim se da li kupit onaj dio za stajanje, al fakat je skup a i ne znam hoće li ga starija uopće koristit jer je živa... osim toga evo zima je, koliko ću odjednom šetat s jednom i drugom ne znam... zaključila sam da ću to pitanje ostavit za rješavanje do daljnjegauser posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
16.12.2010 10:59:45   
mamica29
postoje spojke za kolica (koje se šarafiju) . One ti nisu tako skupe. samo neznam dali se mogu spojiti veća kolica i kišobran kolica pošto je  razlika u visini. obično se spaja na gornjem i donjem djelu.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 5
16.12.2010 11:09:07   
pepeljuga
Meni je razlika bila 15 miseci i ja sam ti kupila ovaj nastavak za sjedit i stariji se sve do nedavno vopzio u njemu i meni je to bila super stavr jer sam vecinom sa njima bila sama. Kupila sam ga u slo u njihovim beby centrima i dođe koliko se sjecam oko 100 eura al se meni ful isplatilo i nije mi zao. Kad se djete ne vozi to sklopis i stoji ti uz kolica,lako se i skida i stavlja.
user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 6
16.12.2010 11:10:58   
pako
tu sam dilemu imala i ja, moji su 22 mjeseca razlike ali je prošlo samo s jednim kolicima jer je veći htio samo hodati, nije se htio voziti u kolicima user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 7
16.12.2010 12:41:36   
Bebys
ima ih u italiji ali ti kazes da je skupo
onda ova ideja od PEPELJUGE JE SUPER...user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
16.12.2010 12:54:36   
Ninaa
Pepeljuga ovo tvoje mi je super, baš je dobro, jel se da namontirati na sva kolica ili?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
16.12.2010 14:10:16   
natalijax
baš je fora ovaj nastavak

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 10
16.12.2010 21:37:08   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Pepeljuga ovo tvoje mi je super, baš je dobro, jel se da namontirati na sva kolica ili?

ide na vecinu kolica,tj. na sva koja imaju precku naprid i nazad da nisu samo na jednu,ako si me skuzila nestouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 11
18.12.2010 10:57:52   
maminkica
meni se cini super taj nastavak, hvala na savjetu tebi i svim drugim mamama

Neposredna veza do poruke: 12
18.12.2010 11:05:15   
maminkica
bok pepeljugo!znaš li možda točan naziv tog postraničnog nastavka za kolica i da li ga ima i kod nas, najvjerojatnije u zg?

Neposredna veza do poruke: 13
18.12.2010 20:15:29   
pepeljuga
Mamiknica ja sam ti to kupila u Slo u Brezicama jer kod nas nema,to su ti Slovenski beby centri i mozes pogledat i na njihovoj stranici pa mozda mozes naruciti i preko interneta...www.babycenter.si

Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!