|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako do mora
8.8.2008 22:11:25   
božica
Kojim putem idete na moreuser posted image
Vidim da se počelo prićati o tome
Mi putujemo starom cestom onako laganini pa kad stignemo stignemouser posted image user posted image

idem micat rit...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako do mora
8.8.2008 22:21:14   
mirna
mislimo  ici po staroj cesti... inace preferiram autoput za duge destinacije, ali s obzirom na cijene, guzvu i manjak odmaralista uz autuput, na more idemo po staroj cesti..

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2
8.8.2008 22:39:08   
anne
Jedini autoput koji koristimo je Zagreb-Karlovac. Svugdje ostalo idemo starim cestama. Upoznaš Hrvatsku, možeš stati gdje hoćeš, ne plaćaš i nema beskrajnih čekanja na naplatnim kućicama.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
8.8.2008 22:48:42   
Ruža
Zavisi kud idemo, ako idemo za Ri ili Istru, onda autocesta, a ako idemo za Dalmaciju onda do Karlovca autocesta, a dalje stara.

Samo luda mama...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 4
9.8.2008 1:00:50   
Elena
cure ovo mi se dopalo,i zapamticu ovo da znamk kad budem dolazila u Hrvatskoj da vas upoznam,a vjerujte mi hocu!!!user posted image jednog danauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
9.8.2008 9:45:47   
ostrkalj@
Cure dali je netko od vas imao problema sa visokim tlakom.Naime ja sam u 30 tj.prije 2 tj, imala sam tlak 180-110 primnjena sam u bolnicu dali mi terapiju 10 dana bila u bolnici. I sad je povišen pa vas pitam imali koja problema,jer sam u strašnoj frci baš me strah.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 6
9.8.2008 9:50:52   
troubled
najbolje otvori novu temu.....znam da nije dobro kad je visok, a ne znam zašto....

(Odgovor članu ostrkalj@)
Neposredna veza do poruke: 7
9.8.2008 21:01:47   
mirna
imate li neki savjet gdje je na putu od zg do šibenika fina klopica? Razmišljam da bi negdje po putu ručali..

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 8
12.8.2008 13:45:08   
maja
Mi nekada idemo starom cestom, nekada autoputom, ali pošto se je moj muž prošle godine naplaćao kazni na staroj cesti ići ćemo autoputom (iduće godine)

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 9
12.8.2008 22:01:06   
orhideja
Mi si stalno isli sarom cestom ali ovu godinu cemo auto putom

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 4:32:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu orhideja)
  Neposredna veza do poruke: 11
17.8.2008 20:53:44   
mirna
isli smo danas starom cestom cak do zg. hvala bogu jer nije bilo guzve kao na autoputu!  A jeli smo kod feniksa.. preporucujem raznjice i cevape!user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!