|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kada prve cipelice
1.10.2009 22:18:22   
inna
Kada ste kupili bebama prve cipele za hodanje? I koji broj? Razmišljam da bi trebala Domiju uzeti cipelice jer stalno ustaje i non-stop je na nogama, a onda opet ne znam ni sama još mi je nekako rano, pa tek mu je 7 mjeseci. Jel uopće postoje tak mali brojevi za hodanje? Sve mi to nekako brzo ide kod njega. user posted image

Dominik - 18.2.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kada prve cipelice
1.10.2009 22:20:57   
pepeljuga
Moj je prohodao sa 9 i ja sam mu kupila za pocetak papucice iz cicibana broj 18

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 2
1.10.2009 22:21:58   
FIONA
čim je zver stajala na nogama preko ljeta kupula sam joj bambi cipelice...bile su 18 inače nisu bila baš na broj...mogla sam i 17 ali mi je bilo bedasto za to malo kaj sam joj stavljala...inače imala je puno tena platnenih i cipelica sa ravnim i mekin dnom i puno ljudi mi reklo da su takve puno zdravije nego s uloškom...ja sam još kod uložaka i do gležnja ali tko kao voli!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 3
1.10.2009 22:24:57   
MaTana
bas sam jucer citala o cipelicama, nemoj mu jos kupovati, sada su stajalista fizijatara da nema potreba nogu sputavati cipelicom , pogotovo ne u tako ranoj fazi razvoja, kazu da treba pustiti dijete da lakse osjeti podlogu, da vjezba ravnotezu i da je sve to neusporedivo lakse bez cipela, preporucuju po kuci deblje carapice, po mogucnosti one sa gumiranim tockicama na poplatu da ne klizne. Moja buba ima 10 mj i tek smo nedavno kupili cipelice, po kuci je u carapicama, a samo kad idemo vani setati onda obucemo cipelice.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
1.10.2009 22:24:58   
inna

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

kak je krenuo i meni se nekako smješi rano prohodavanje...diže se uz sve na što se može samo malo osloniti (zid, moja noga, zavjese...)
znači pravac shoping i kupnja cipelica...grrr, a tek sam mu nova kolica kupila...samo me u dugove baca user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
1.10.2009 22:26:46   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: MaTana

bas sam jucer citala o cipelicama, nemoj mu jos kupovati, sada su stajalista fizijatara da nema potreba nogu sputavati cipelicom , pogotovo ne u tako ranoj fazi razvoja, kazu da treba pustiti dijete da lakse osjeti podlogu, da vjezba ravnotezu i da je sve to neusporedivo lakse bez cipela, preporucuju po kuci deblje carapice, po mogucnosti one sa gumiranim tockicama na poplatu da ne klizne. Moja buba ima 10 mj i tek smo nedavno kupili cipelice, po kuci je u carapicama, a samo kad idemo vani setati onda obucemo cipelice.

Isti savjet dobili prošli tjedan kod pedice.user posted image
Mi smo kupili Bambi šlapice, lai moje zrno jaaako protestira kad ju obujemo, user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 6
1.10.2009 22:27:00   
inna

ajd sad budi pametan...meni je na zadnjoj kontroli kukova doktor rekao da kad se počne dizati mu obavezno kupim cipele s uloškom i da su čvršće na peti radi stabilnosti. Na neravnom kao može i bos, ali po kući, tj. ravnom da obavezno ima cipele. Joooooooooooooj izludit će me user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 7
1.10.2009 22:27:12   
FIONA

čuj ja mislim da je to isto individualno...moja kad je bosa diže se na prste ali kad je u cipelici lijepo korača...ja sam ipak za cipelicu...i kad mi pada noga ostaje a ne svija ju...moja je ipak kapacitet ...evo danas vagana i ima 12 kg i 200g...meni nije baš da se izvrne jel bi odmah bilo na slikanje i ko zna kaj...user posted image ..al velim tako mi!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 8
1.10.2009 22:28:46   
tiha
uciteljice sorry sto te ovdje pitam ali vidim ti na tickericu jer ti to bebica ima hemangiom na licu? mi imamo 2

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
1.10.2009 22:30:15   
inna
da i mene je strah tog izvijanja zgloba. Dosta je stabilan, ali je tipično muški...samo se pusti ili zaleti i tres user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
1.10.2009 22:33:37   
MaTana
IZVORNA PORUKA: FIONA

čuj ja mislim da je to isto individualno...moja kad je bosa diže se na prste ali kad je u cipelici lijepo korača...ja sam ipak za cipelicu...i kad mi pada noga ostaje a ne svija ju...moja je ipak kapacitet ...evo danas vagana i ima 12 kg i 200g...meni nije baš da se izvrne jel bi odmah bilo na slikanje i ko zna kaj...user posted image ..al velim tako mi!

I meni se nekako cini da je bolje sa cipelicama, opet, mm je platfusaruser posted image a kau da je dobro za platfus gaziti bos.
Ove cipelice sto ima su joj za po vani, moram joj kupiti neke kucne papucice ali sa uloskom - znate gdje ima?
Ne bi joj oblacila ove u kojima seta oko kuce jer ona ih hoce strpati u ustauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
1.10.2009 22:39:58   
karoca
Matana, neki dan sam Mari kupila u DOC-u u CICIBANA krasne kućne papuče za 159kn,doduše njen broj je 24 ali vrijedi pitat,možda ima i manjih br. ....ove su ortopedske i na čičak, imaju i na patent ali ih odma skida(skontala cura shemuuser posted image )

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 12
1.10.2009 22:42:16   
inna
da, meni je mama danas gledala u cicibanu isto papuče, kaže da ima od br 17 i da su oko 150kn

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 13
1.10.2009 22:42:33   
FIONA

IZVORNA PORUKA: FIONA

I meni se nekako cini da je bolje sa cipelicama, opet, mm je platfusaruser posted image a kau da je dobro za platfus gaziti bos.
Ove cipelice sto ima su joj za po vani, moram joj kupiti neke kucne papucice ali sa uloskom - znate gdje ima?
Ne bi joj oblacila ove u kojima seta oko kuce jer ona ih hoce strpati u ustauser posted image user posted image user posted image

je da....hodati po gruboj površini a ne parketi...jedna od najboljih vježbi za ravno stoplali je hodanje po užetu cik-cak...išla ja na te vježbe kao mala...a ova cipelica ima več takav uložak...znači prema toj logici je bolje nego bosa po parketu....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 14
1.10.2009 22:43:59   
inna
a da mu razapnem uže po sobi pa da po njemu hopsa user posted image user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 15
1.10.2009 22:46:23   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: inna

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

kak je krenuo i meni se nekako smješi rano prohodavanje...diže se uz sve na što se može samo malo osloniti (zid, moja noga, zavjese...)
znači pravac shoping i kupnja cipelica...grrr, a tek sam mu nova kolica kupila...samo me u dugove baca user posted image

nema veze za kolica moj se jos vozi kad idemo na duze a ima dvi ipo....
ja bi kupila te ciciban papuce na tvom mistu

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 16
1.10.2009 22:48:00   
CallamityJane
MaTana ja sam neki dan gledala papuce za moju i ima krasnih modela u Peku do 200 kuna kakvih hoces, samo su sve uzi modeli a ova moja ima siroko stopalo i jos ima krofnicu gore pa nista joj na nogu ne moze, tako da kada budemo kod mojih isli uzecemo od Pavla oni imaju sire modele user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 17
1.10.2009 22:51:59   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

MaTana ja sam neki dan gledala papuce za moju i ima krasnih modela u Peku do 200 kuna kakvih hoces, samo su sve uzi modeli a ova moja ima siroko stopalo i jos ima krofnicu gore pa nista joj na nogu ne moze, tako da kada budemo kod mojih isli uzecemo od Pavla oni imaju sire modele user posted image

i moja ima siroko stopalo, visoki rist i krofnicu... neznam kako cu joj naci pepe.
sutra idem do peka pogledati...
Moja je nasljedila smiješne noge od svoga tata, ja imam lijepe nožne prste a u njega - Bože sačuvaj, i ona je to nasljedila od njega.. user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 18
1.10.2009 22:54:18   
CallamityJane
je, je  sve sto je ruzno je od njih user posted image user posted image user posted image
a pametne su i lijepe na mame user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 19
1.10.2009 22:55:11   
inna
pa normalno...ne bi im mi dale ružne gene user posted image

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 20
1.10.2009 22:55:43   
mrkvač
Evo i mi neki dan kupili prve papučice ciciban br.18! Bordo crvene, čičak!
Odmah se curka okuražila i samostalna stajati. Ali još ju je frka krenuti sama, samo gleda gdje će se uhvatiti!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

Neposredna veza do poruke: 21
1.10.2009 22:57:01   
MaTana
nisam bas tako mislila pogledaj u album moja igra - ona je mala kopija svoga tate, od mene je dobila sam debela bedrauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 22
1.10.2009 22:57:19   
inna
br 18...koliko je centimetara noga? Kak se uopće mjere te veličine?

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 23
1.10.2009 22:57:42   
MaTana
moja nosi br 20! Frodove cipelice

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 24
1.10.2009 22:58:00   
CallamityJane
ma vidi ti nje sama stoji user posted image user posted image user posted image

moja vec sada nosi 21-22 broj i tu veliku nozurdu je naslijedila od tate user posted image  on nosi 48 br. a ja sam prije trudnoce nosila 36 br.

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!