|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kada prve cipelice
1.10.2009 22:59:34   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

nisam bas tako mislila pogledaj u album moja igra - ona je mala kopija svoga tate, od mene je dobila sam debela bedrauser posted image user posted image user posted image

moja nije kopija, moja je identicna u sali ju zovemo mali Robo i moje nema apsolutno nista sem naravno pameti user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 26
2.10.2009 10:11:14   
elle1
ja sam svome malisanu prve cipelice kupila kad mu je bilo negdje oko 7-8 mjeseci jer je vec poceo malo na noge,naravno ne sam,ja bi mu dala ruke-i to cu bile ciciban tenisice br.19

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 27
4.10.2009 20:59:07   
inna
evo...kupili smo jučer Domiju prve cipelice br 18. Nije baš bio oduševljen kad je probao stajati u njima, ali danas već ide bolje. Sjeo je na pod pogledao cipele pa mene u stilu a kaj si mi to napravila. MM i ja smo umirali od smijeha kak je imao zbunjenu facuuser posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 28
4.10.2009 21:07:33   
Zvonki
Kupujemo cipelice kad je na početku hodanja, dakle, kad prohodava. Za broj provjerimo u dućanu. Većina njih ima mjerilo na koje se stavi bebina nožica pa se vidi broj nožice. I naravno, uvijek i bebi probamo da se uvjerimo da su joj dobre.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 29
4.10.2009 21:08:53   
dominik
ja sam dori kupila frodo papuce jer mi sve te baby cipele izgledaju glomazno i previse joj smetaju jer kombinira puzenje i hodanje...po doma je u carapama sa capicama na tabaima a vani smo u papucama...

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 30
4.10.2009 21:15:56   
inna
i ja ga doma držim u tim čarapicama...nekak je slobodniji, ali kad idem negdje mora imati cipelice jer se on čim ga spustim odmah diže na noge i ide uz nešto. npr. jučer bili kod šogice i nisam ga baš mogla pustiti da tamo po parketu bude u čarapicama

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 31
4.10.2009 21:17:22   
dominik
ma da...ja sam htjela one skroz mekane puma za bebe ali su preskupe...a papuce su skroz slatke i nisu toliko glomazne..ima jedne tenisice barbie kaj je dobila pa se sva lomi u njima

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!