|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   iskustva sa vrtićima
26.4.2012 16:19:21   
ana85
Kad sam bila mala, išla sam u vrtić Krijesnice u krajškoj i bilo mi je super tamo. Htjela bi i svoju malu tam upisati. Jeste li zadovoljni s tim vrtićem? Našla sam još jedan vrtić Bajka, zorkovačka. Ima tko iskustva, molim vas.

Ema- 5.7.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: iskustva sa vrtićima
26.4.2012 20:16:16   
keksić
hej pa mi smo susjede :)
moja će ići u petar pan bliže nam je, a za krijesnice ne znam, mislim da su i oni ok,
upiši je u petar pan pa budu skupa. koliko je stara?

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 2
26.4.2012 20:28:46   
keksić
ajme, sad vidim, tvoja če u sedmom tek navršit godinu
vjerojatno nebudu skupa user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 3
26.4.2012 21:28:10   
ana85
Tek sam sad vidjela za Petar pan. On mi je najbliže, jel znaš na kakvom je glasu taj vrtić?

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 4
26.4.2012 21:32:53   
ana85
a ne mogu u petar pan, tam primaju tek od 2 god. user posted image

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 5
27.4.2012 14:58:29   
martina33
Petar Pan prima jasličare,ali mislim u novom područnom objektu u Graberju...jako lijepa i nova zgrada s lijepim spravama na dvorištu(antistresne podloge...)...

Krijesnice nemaju tako dobro i sigurno dvorište za jasličare(beton )-često ih vode iz Kordunske u Krajišku na igru što je ponekad komplicirano...
Krijesnice bih preporučila tek od treće godine kad djeca budu baš u glavnom objektu u Krajiškoj...

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 6
27.4.2012 14:59:39   
martina33
ana 85,pogledaj stranicu od Petra Pana...piše da primaju djecu od 1 godine)

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 7
27.4.2012 16:07:35   
troubled
krijesnice su super!!!!
zadovoljna sam jaslicama u kordunskoj...odlične tete, sve po redu...odlično opremljene grupe...divna osunčana terasa za igru (iznad kinoteke)...
prošle godine je tamo bila magda, a nadam se da će slijedeće i franko...
svaki dan su bili vani (kad se moglo) i nikad nisu išli u krajišku!!!!

a sad kad je u krajiškoj...
super zadovoljni s tetama...oprema grupe +5!...prekrasno dvorište BEZ BETONA!!!! (da nisi ti mislila na školslo igralište?)
ispod svake sprave ima ona podloga...pješčanik je pokriven dok djece nema....sve čisto, uredno i super...

vjerojatno je glavni dio na magdinom karakteru, ali i vrtić je sigurno zaslužan dijelom da nije bilo nikakvih problema oko prilagodbe...

toplo preporučam user posted image

imam novi ticker :)

Neposredna veza do poruke: 8
27.4.2012 16:23:48   
ana85
Petar pan prima samo u Graberju od 1 god, ostalo je od 2g. A graberje nam je malo daleko. Jel tko ima iskustva s Bajkom? Krajiška mi je privlačna, jer je meni tamo bilo super.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
27.4.2012 16:25:06   
ana85
sad sam tek vidjela..a nisu i jaslice u Krajiškoj?

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 10
27.4.2012 17:37:15   
troubled
jaslice su u kordunskoj, iznad kinoteke...

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 11
28.4.2012 14:33:27   
martina33
Troubled,grupu djece iz Kordunske 7 vode ponekad u Krajišku na igru(to je također jaslička grupa)...skroz male iz Kordunske 1 ne vode..

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 12
2.5.2012 7:29:19   
ana85
Jel ima neko određeno vrijeme kad se ide na upise ili se može doći dokle vrtić radi? Na stranicama od vrtića ništa ne piše

Ema- 5.7.2011.

Neposredna veza do poruke: 13
2.5.2012 15:15:14   
ana85
Evo predala sam papire danas, nadam se da ćemo dobiti mjesto. Nije bila gužva.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 14
3.5.2012 16:34:53   
tina0310
kod nas u Kninu,čula sam da kad je dite do 2god sve roditelj kupuje i hranu i pelene?

nekako mi to baš nema logikeuser posted image

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 15
3.5.2012 18:45:00   
troubled
za hranu ne znam...to nema logike ako je državni vrtić....privatni se razlikuju pa možda ima neki s takvim pravilom...
što se tiče pelena, najnormalnije je da ćeš nositi pelene za svoje dijete...i maramice za guzu i nos....meni tu nije ništa čudno...
mi smo lani svaki ponedjeljak nosili pelene na kojima bi napisali ime...i to je to...

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 16
30.9.2012 12:41:41   
Nikolina22
drage mame,
ja sam sa svojim vrtićem i više nego zadovoljan, na prvih 3dana nam je bilo koma ali kasnije sve super...
on je sada u jasličkoj skupini i ne znam da li sam ovo tu trebala napisati ili otvoriti novu temu...
uglavnom, u četvrtak sam došla po njega oko pola 3 i u pozadini čujem tako poznati zvuk: buuumba..na tv-u...u petak dolazim po njega oko pola 11 i opet čujem buuumba...i onako teti kažem - nisam znala da i vi imate bumbu - sa osmjehom(u dobrom smislu)...
osobno, nemam ništa protiv crtića, da im daju, da se smire, i ovo oko pola 3 mi je ok jer njih 2 ih je još spavalo itd...ali 2dana za redom?? različiti vremenski termini (to me i muči)..moram priznati da mi baš i nije bilo drago...mislim, prije ručka, vani vrijeme ok, niti toplo,niti hladno a bumba na tv-u..

da li bi ih trebala pitati koliko često oni gledaju tv? koliko dugo? da li ste imali takav "susret"?
i stvarno, stvarno nemam ništa protiv da ima daju, ali ne po cijeli dan..jer ovo je, po meni tak ispalo, došla sam u pola11, pa u pola3 i svaki put bumba...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 17
30.9.2012 12:49:13   
seraphyme
moj ide4 u sv. leopold u pože i super mi je. naravno, nosimo pelene, vl maramice, papirnate ručnike i maramice. hrana je super, tete još bolje....

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Nikolina22)
Neposredna veza do poruke: 18
30.9.2012 12:49:33   
danery
nikolina....jaslice imaju drukčiji raspored klope i svega,idu van ranije,ručaju ranije,ipak su manji....u svakom vrtiću je tako koliko znam....tako da-ak su pogledali bumbu prije ručka,to je vjerojatno bilo nakon boravka vani.....
i ja sam djeci znala prije ručka malo u sobi staviti crtić da škicnu tih par minuta....tak da nemoj misliti da cijeli dan pilje u to....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Nikolina22)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!