Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.10.2016 14:19:30
|
|
|
|
katy1503
|
hiii! evo jos malo pa idem doma Lidac, polako... ne cuvamo se ali ne radimo na bebi...biti ce kako biti mora...imam K i to mi je dovoljno a ako se desi jos koje super opet Kazic. uzivajte u subotu, zvuci zabavno!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.10.2016 17:03:03
|
|
|
|
hipo
|
Ej zenske, danas bili neki majstori pa prijateljica s bebacem pa nikakk da se javim. Katy, vjerujem ti da si plakala, samocekam kad cu krenut i ja. Super da je tata gledao kad ce praznici, bas sam se nasmijala. Mi u subotu putujemo na dva tjedna. Muka mi je os ponovnog pakiranja. Lidac, ne moram cekat dvije godine jer znam da cu opet morat na carski, ne radi ovog carskog nego radi ranije operacije. Kao ne znaju koliko se tu stanjila maternica i bi li podnjela trudove tako nesto. Reko je dr da je dobro podnjela trudnocu, a sad mene zanima hoce li me pustit duze da trudujem jer su me sad porodilis38+ par dana. Ja bi da se beba kuha jos malo unutra. Ono tjedan dana. Ako uspijemo napravit to drugo. Hipica se ozbiljno pocela uspavljivat po noci kad se probudi i cesto uspije. Vidim svjetlo na kraju tunela. Za par godina ce mlDa dobro spavat Naporan mi dan s tim gostima. A muz ce opet kasno doc. Kupili 1/2/3 autosjedalicu da dama ima novu za putovanje.
< Poruku je uredio hipo -- 11.10.2016 17:08:21 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.10.2016 8:26:41
|
|
|
|
danery
|
juhaj,da vam mahnem malo :) kod nas kišurina,zima,bljak....madam se evo probudila,pjeva medi u kindaču i nekih je NNGHHHHH glasića bilo,pa bi moglo biti filovanih gega narasla je ko bumbar,uveli smo i ručak neki dan jer može klopat svako malo,sisa jutro-podne-večer,u noći bočica.... kad je gladna,cmače ustima i zijeva kao riba,tako da nema greške oko signalizacije pozz svima vama,gibam dok ne "zamiriše" jače
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.10.2016 10:32:30
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro/dan zemske! Danas kasnim sa prijavkom nesto se primila posla, pa vrijeme proletilo... Noc super, prvo budenje u 6 kad mama ide na posao, tata joj dao da popije bocicu i njih dvoje odvalili do 7.30 .. blago njima a ja zujim od prije 7 Kako ste vi sve? kroz prozor vidim da se vrijeme razbistrava u Zgb tako da se covjek odmah bolje osjeca, sunce daje snagu Hipo, sretno s pakiranjem! Ni ja se ne volim pakirati - redovito uzmem previse svega i za nju i za nas ... sretno s stvaranjem Hipo 2.0!!! Jel se Hipica voli voziti u autu? Mi nikako Danery, mah mah! Uzivaj s curkom i bravo za ručkić, curka zna sta valja
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.10.2016 10:32:37
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro curke mi u novskoj Danira ja bi trebala ici radit kada prode porodiljni I to konacno u struci. To cekam vec 5 godina. Kazic mi smo ti poet bolesni Lucina IMA zastopan nos I kaslje, to je skupila of Marks naravno, jer je on prvi poceo I tako da provodimo vrijeme u kuci I lijecimo se. Meni I mm bila godisnjica jucer I to 8 god. Evo I malo dobrih stvari lucija se pocela na veliko pustati I hoduckati.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.10.2016 10:40:35
|
|
|
|
Jezic123
|
E da jos jedna dobra stvar je da si Luciji izasle 2 gore pomelo nam se sdkupljaju zubici u ustima. Katy zalijepo prospavanu noc. Mi smo nocas imali desne Marko je htio malo as bakom pa malo samnom spavati, pa sam setala po much malo kod njega pa malo kod lucije I tako. Mm mi je u zg-u pa se snalazimo . Image on sale markom spava.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.10.2016 10:43:47
|
|
|
|
Jezic123
|
Da jos jedna stvar kod lucije gleda marks malo se igra da autima, pa on a uzme auto I ide po podu I vice brrrrrr. Vec ju vbidim kako sve gluposti of njega skuplja
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.10.2016 21:59:20
|
|
|
|
hipo
|
Jezic super za hodacicu, bravo malena! Super sto ima drustvo, svasta ce od njega pokupit! Katy, u autu je znala imat vriatave ispade na krace staze po gradu. Kad smo putovali, krenuli bi kad joj je vrijeme za spat pa bi spavala tri sata u komadu, malo bi stali i papali,onda bi se malo igrali, pjevali i gledali slikovnoce , a onda dreka pred kraj. Kako ce sad bit ne znam. Nismo jos probali vozat se u novoj kombinirano AS pa cemo vidjet kako ce bit. Vjerojayno ce joj se svidjet sto bolje vidi tatu dok vozi Oprala njenu robu danas, sutra nju pakiram, perem zadnju nasu i nas pakiram u petak. Muka mi je od toga da polako pocinjem radit, da mora bit kod smotanog tate (svaki skork dan mu padne i udari se, vaznije mu je izac na balkon zapalit i blejat u ajfon...) i jos pored toga, za pocetak stajemo i spavamo kod svekaca a na kraju isto tako. Al bolje i to nego da mi dolaze u Zg za njen rodjendan, ovako ce ih vidit par dana prije, za rodjendan ih ne moram gledat.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.10.2016 7:34:12
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! HIpo, tako i mi,svaki duži put planiramo kad ona spava (pa tako ljetos krenuli u 4 ujutro za Split, i kad smo se vracali u 20 sati iz Splita) i sve proslo super..inace je dreka na kracim gradskim relacijama isto...mada je okrenuta prema naprijed i vidi sve... imala je par situacija kad je povracala ali to sam skuzila da je ipak moja greska jer smo joj dala netom prije voznje .... Sto se tice tate, resetirat ce se jer mora.... to je cudo kak se uozbilje kad nema mame u blizini... i hranjenje i presvlacenje.. npr. meni moj jucer kaze : cuj, ona plače kad se presvlaci pelena!! hahahaha, hello, pa di ti zivis, tako je vec 4 mjeseca Prvi dan je bilo najgore, kaze da je sad super! Tako da vjerujem da ce biti sve ok! Sretno s spremanjem!!! Jezic, bravo za malenu hodacicu!!! Vjerujem da je super za bebaca kada ima stariju bracu i sestru, sve kopiraju i dobro i lose ali mi se cini iz onoga sto vidim u okruzenju da sve svladavaju brže NEka klinci sto brze ozdrave!! Mi nocas tako-tako, budna od 2-3, al spavala kad sam isla na posao - cekam poruku da su se zbudili Zube i dalje cekamo! K zadnjih tjedana obozava slikovnice, imamo ih nekoliko, pa sama uzme koja joj se svida, ,donese i trazi da citamo a ona sjedne ispred nas ili na svoju foteljicu - preslatko!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.10.2016 7:57:57
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej curke..dobro jutro Evo mene uz kavu dok se B ne probudi...ispratila bandu u vrtic i uzivam..... Cujem ga....dugo je trajalo B je zadnjih dana lud....kad vidi ekipu vrišti, smije se, bas se nekako promjenio......sjedi uz potporu, papali smo meseko, brokulu, krumpir...to su nam nove namirnice On se recimo obozava voziti u autu....ali naravno da mu prekipi ako je duža vožnja...i meni bude dosta.....V i K isto nemoaju problem sa vožnjom, samo je nezgodno za spavanje u autu jer te sjedalice za velike se nemogu namjestiti da im bude udobno, glave lete na sve strane Sad ga ne čujem Ja svoj mm moram pohvaliti, on je jako posvečen klincima....i hrani ih i pere i razvozi i animira...bas se trudi oko njih budu se muzevi presaltali....i biti će im puno EUREKAAAA!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.10.2016 8:01:38
|
|
|
|
Kazimira
|
Jezic Luce raste i bas je napredna....sudu svasta prosli skupa..... Ovi moji ko pas i macka.....moje bolje, moje vece, koliko je ona dobila, daj da vidim njen tanjur....slom zivaca u sekundi Samo cekam kako bu ih B sredio i nadglasao, vec sad vristi
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.10.2016 9:28:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Nešto ste mi uranile danas ... Jezic za Lucu i hodanje...za kopiranje te kužim,moji su isto kopirali jedan od drugog i ovi mlađi su u nekim stvarima bili napredniji od vršnjaka jer su prije naućili neke stvari od ovih starijih. Katy, za tateka,nek se on dobro snalazi!Bumo vidli kak bu tata Hipac,to bu imam osjećaj urnebes Cure moje nije da se_em al svi ovi problemi kaj imate sad s malima su vjerujte mi mala beba...kad budu 12+ poželit ćete da budu opet mali,ja bi svoje najrađe sve vratila na 5 i manje ...sve veći i sve više oko njih problema i posla i zahebancije i svađanja i govorenja u prazno i uffffff...ispijaju život iz mene totalno ovi tinejdžeri Moj M se isto voli vozit u autu,ja sam ga već par puta kad je bil živčan stavila u auto i provozala ga ,čim ga ubacim u AS odma je tiho i kad se vozimo samo mantra otraga ko mali Buda
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 7:54:58
|
|
|
|
katy1503
|
Jutroooo! Petaaak je, hvala Bogu!! Pije se kavica i pomalo raducka :) Lidac, vjerujem da je istina to sto kazes! ne kazu bezveze - malo dijete - mala briga; veliko dijete - velika briga!!! Kazic, kod tebe veselooo¨! TO mi je tako super! Neka vam je lijepi dan a jos ljepši vikend i da nam bude sunca :) Hipo, sretaaan put!!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 8:23:04
|
|
|
|
Danira
|
Jutro mamice Lidac potpuno te kuzim,s malom nemam nikakve brige,al zato s ovim srednjim,ufff svaki dan mi redovito digne s necim tlak,pubertet je krenuo u punom jeku. Kazic nebudemo isli na bucijadu,jer mm radi,a i prehldena sam,dobila sam veliki herpes na nosu,pa sam bas za doma bit Jezic moji su ovi dvoje ko blizanci i bas su jako povezani,dan danas se jos zajedno igraju,pricaju,zadovoljna sam njihovim druzenjem Lucija hodacica Katy bas se jucer mislim,blago tebi bar u miru mozes kavu popiti svako zlo za neko dobro Mm da mora cuvat D kad krenem raditi,mislim da bi dobio zivcani slom,odem na pol sata i vec je lud i pita "pa di si tak dugo"? Hipo mrzim pakiranja,nadam se da si sve spakirala,sretnooo!
< Poruku je uredio Danira -- 14.10.2016 8:33:01 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 8:31:11
|
|
|
|
Danira
|
Svaki dan vas citam,al od kako D iidu gornje jedinice,samo bi se nosio,slabije spava Ovu noc je 4x se budio i place,pa na cicu,bas mi ga je zao,inace me nikad nije tolko puta probudio ko zombi sam. Jucer je jeo tjesteninu sa sirom,zgnjecila mu s vilicom i sve popapao. Voli jogurte,sir,bas mu pase mlijecno. Igra se dosta na podu,puze samo unatrag,a prema naprijed ide smicajuci se na guzi Najvise voli dok su braco i seka doma,s njima se voli igrati,pa ih mazi,lupa smije im se,lopta se s njima.cim skuzi da su otisli,odmah bi se nosio,jer misli da bi i ja mogla otici a on ostati sam
< Poruku je uredio Danira -- 14.10.2016 8:36:47 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 8:48:07
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro curke Spremam se malo bar popeglat dok M spava jer će me veš zatrpat pa reko da vidim kaj delate Danira,žao mi je kaj D tak pate zubi ...ja svom još niš gore ne vidim da kaj kreće prema van.Daj mi reci si mu dala žutanjak jest?Ja još nisam,sve nekaj čekam a ne znam ni sama kaj ...a recimo dala sam mu kravlji sir.Moj je lud za kruhom jučer mu dam okrajčić od kruha i krenemo za 15 minuta mi jest,on opazi kruh pljune dudu i viče i ide rukama do njega i morala sam mu opet dat Katy,meni kad su prije govorili to "mala djeca-mala briga,velika djeca-velika briga" sam si mislila a kaj kenjate s malima je najviše posla,kaj imaš posle s njima kad su veliki a sad vidim kak sam se prevarila...mali su najbolji-daj mu jest,presvuci i igraj se i amen....ooovoooo...igre bez granica...živci pred stečajem....strpljenje pri kraju...i opet na kraju imaš osjećaj da nisi niš ni postigo... Idem peglat...vratim se posle
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 11:54:08
|
|
|
|
hipo
|
Danira,jadnicak sa zubicima, ova je dvije noci za redom opet vristala pa sam joj sinoc dala pol zlice lupoceta junior pa je par puta trazila sisu a ujitro corila do 8 i probiludila se sva prevesela. Nesto brze rastu nego ovi do sad. Lidac, urnebes na kvadrat. Sve me strah ahhahha Hipica spakirana, ja skoro skroz, morama samo cipele uvalit i to je to. Budem.spakirala djelomicno i miza jer ako mu pustim da to sam napravit krenut cemo za dva mjeseca. kazic, super sto ti je muz takav. Ja se odem tusirat pa mi kaze:nemoj dugo Stres mi je od povratka, bude ona ok to zn, fali joj tata, a i on se mozda mrvu mrvu uozbilji i skuzi kako je meni. Drzite nam fige za suncano vrijeme.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 12:01:47
|
|
|
|
katy1503
|
uf, kod nas isto vrska samo takva nocas...a nikako da izbiju vezano za to, kaze meni muž jutros na telefon (on se prebaci kod nje ujutro u sobu kad ja idem) da je par puta zavrisnula u snu, da on ne zna sto je bilo ... ja njemu zubi ili snovi..a on ce aha....Toliko o tome koliko su svjesni.. al kad moraju onda sve znaju i mogu ... Sretno i držim fige za sunčeko!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 12:16:05
|
|
|
|
Danira
|
Lidac nisam ni ja jos dala zutanjak,neznam kaj cekam IZVORNA PORUKA: katy1503 uf, kod nas isto vrska samo takva nocas...a nikako da izbiju vezano za to, kaze meni muž jutros na telefon (on se prebaci kod nje ujutro u sobu kad ja idem) da je par puta zavrisnula u snu, da on ne zna sto je bilo ... ja njemu zubi ili snovi..a on ce aha....Toliko o tome koliko su svjesni.. al kad moraju onda sve znaju i mogu ... Katy koda opisujes mog muza
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 22:01:07
|
|
|
|
Kazimira
|
Hej cure...evo ja svoje okupala, svi u krpama pa I mm jer je cijeli dan radio https://www.facebook.com/bucijada/photos/a.1235827023122238.1073741901.228481557190128/1235827103122230/?type=3&theater. I onda jos dosao po nas pa smo isli na otvaranje. Bas mi ga zao 😍😘 Slobodno lajkajte prvi osvajao bucu!!! 😂😂😂😂 Ici cemo sutra ili u nedjelju pa bumo ga slikali po danu 😎 Inace klinci su zbog toga bili doma.... .ne moram vam reci koja je to ludnica, nis ne slusaju 😩😡 B je super....polako izlazi I drugi zubo.. ..dide nam nema vec tjedan dana... ...biti ce odusevljen s B koliko se promjenio za to malo vremena 😍 Hipo jeste stigli? Drzim fige da sve dobro prode! Danira veliki pusac D I nek zubibizbiju I puste ga na miru 😘 E tek sad kuzim kad si pisala kako voli klince, tako I moj sad....lud je za njima, cak mi se cini da K vise voli, valjda je to muska bratska ljubav....sto oni ludi on se vise smije! Kad pocnem pisati zaboravim kaj sam jos htjela pisati 😱 Pusa svima 😘
< Poruku je uredio Kazimira -- 14.10.2016 22:05:14 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.10.2016 22:19:56
|
|
|
|
hipo
|
Kazo, strasan je zmaj! Drugi zubo nek brzo izadje i nek ne gnjavi. Sutra krecemo, prenocit cemo kod sveki. Divno. Bas mi taj stres treba pored povratka na posao. Hipica i ja spakirane, muz djelomicno. Kao on ce ujutro.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 16.10.2016 15:35:07
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke D je izasla desna gore jedinica,al i lijeva je napuhnuta opet smo slabo spavali Kazic kak je bilo na bucijadi? Hipo uzivajte!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.10.2016 7:12:12
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro majke! Nakon dugo vremena sam bila svjesna da je bio vikend! Lijepo smo ga proveli u drustvu obitelji al bitno da sam se ja nauzivala sa svojom mazom... ajme kako raste! Treba uzivati u svakom trenutku! Tako mi smijesno kako svima rastu zubi! i izrastu!! ja svojoj i dalje vidim korijene zubi i sve nabubreno, al se desni ne daju probiti! Jucer se gđica napucala bakinih mlinci samo tako... presmijesno! evo ja na poslu, citam vas prije nego sto sve krene. Kavica je tu a vama saljem kome treba Danira, drzim fige da izade i druga jedinica pa da se vratite svom ritmu! Hipo, nadam se da ste sretno stigli! Kazimir, kako je proslo na bucijadi? Pozz svima
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.10.2016 11:02:02
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroo Moj B spava, ja stavila masinu vesa I malo sjela ispod dekice da se u miru javim Mi evo imamo I dugog zubi ....ne spava po noci kako treba....budi me minimalno 4 puta...kad je tako ja se naspavam Danira nadam se da bu brzo van taj zubici da se D ne muci.....B za sada nije uopce nateklo zubno meso, samo vidim promjene I eto zube....bumo vidjeli kako ce biti dalje ❔ Katy kako K? Jel vidis da je muce zubi ili to dobro podnosi? Hipo kako je? Jesi prezivjela svekije? Lidac de si? Nesto si 📴 Jezic kako ste vi? Kako mala hodalicu? Jesu prizdravili? Nama je bilo suuuuper na bucijadi......papali poderane gace i fritule, jahali klinci ponije, vozili se u buca kociji, bili u lunaparku....ma uzivancija I taman uhvatili subotu prije podne kad je vrijeme bilo super 🔆 Mm je u jednoj od tri kategorijr osvojio 3 mjesto....jucer je pokupio buce sa Zmaja I jutros odvezao u vrtic....tak da je on vozio buce a dida klince 😂😂😂😂😂
< Poruku je uredio Kazimira -- 17.10.2016 11:04:11 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 17.10.2016 14:20:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo me,ko za mene pita Mah nisam se opće stigla niš javit jučer smo imali frku i paniku sa svekrvom,završila u Vinogradskoj na hitnoj internoj sa tahikardijom preko 160,a sa 2 preboljela infarkta operiranim srcem i dijabetesom na inzulinu znate kak to zgleda...ja sam doma probala sve,vidim ne smiruje se srce i onda zvali hitnu koja ju je odma furala u Vin...ajde vratili ju doma pojačali terapiju i tak...sad se opet malo primirila dok ne zaboravi pa se opet silom krene forsat preko svojih mogućnosti... Katy za lijepo provedeni vikend.Navijamo da nam i velika krezubica konačno dobije koji zub Hipo,nadam se da ste ok,kolko možete bit... Danira za jedinicu,nek i druga brzo probije... Kazić, za muža ...i ja sam sad sva u bučama,moram opet pekmez napravit moji su već sve pojeli
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!