|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
5.10.2016 21:22:00   
hipo
Jezic super za hodanje, spavanje i zubice!

Netko me pitao za meso. Uglavnom ga moram zakamuflirat, al ga jedw i ko finger food.
Sad joj je najdrazi jogurt i kruh.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1326
5.10.2016 22:09:20   
Kazimira
Lidac bravo za nalaze, sad si mirna😀

Jezic Luce je sitna al' dinamitna....vis kak je napredna, nis ne zaostaje....user posted image za spavanje....zubici su mrak, valjda nije jako nervozna.....meni se cini da nama donje jedinice uskoro stizu 😸
Boze kako je vrijeme proletjelo......a onaj 8.3 kad sam imala trudove nikad proc...koliko sam ga cekala 🙀

B skoooorooo pa puze....uspije doci do neceg kaj ostavim ispred njega 👍

Joj skoro zaboravih....danas mm ide u dm, zuta srijeda jelte......I zove on mene oko pol 4....znas koliko sam sve platio? Kazem nee.....on meni...0 kn......ZAKAJ?!?! Pa dosao mi Boris Mirkovic na blagajni i nisam morao platiti racun, City casti! Kako sam bila happy!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1327
5.10.2016 22:13:06   
Kazimira
Lidac 👏👏👏👏👏 za gospona....nek nam I dalje bude zdrav I zeza mamu 😂😂😂😂

Bome I mi kurimo vec drugi dan...bas je fino 😁

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1328
6.10.2016 10:42:26   
Danira
Hej curke,
Lidac user posted image za velikog maura,pravi muzuser posted image
I mi kurimo malo ujutro i podvecer.user posted image

Jezic lucija je prava napredna hodacica.
Jezic inace su dojene bebe malo lakse,bit ce joj lakse hodati kad je slank.

D vec 2 dana slabo jede i place u snu,gricka jako ciku,mislim da su i njemu gornje jedinice na pomoluuser posted image

Jucer sta sam mu got dala nije bas htio papati,cicao je 100 puta,uf bradavice su mi iziritiraneuser posted image

Moj skolarac se popravio jucer donio 5 iz mat i 5 iz ej,kazna i zabrane su ucinile svojeuser posted image

Kod mene danas buncek,pire krumpir i kiselo dinstano zelje za rucak.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1329
6.10.2016 10:44:05   
hipo
Kazic super za puzanje! Drzim da zubici prodju bez muke, budjenja i plakanja!
I suuuuuperza 0 kn! Prva liga!

Mi bili do vrtica. Imali su neki sastanak pa nisam pricala s pedagogicom, alme frendica prosetala po jaslicama. Dobila papire svakakve. Osim onog koji me najvise zanimaos popisom stvari koji ce hipici trebat da pripremim prije puta. Nezelum ses tim stresirat zadnji cas.
Imam 27 dana godisnjeg, valjda ce mi bit dovoljno za njeno navikavanje. Nekako se mislim da je dobro sto ce grupa proc navikavanje dok ona dodje pa necw bit toliko vristanja i zvanja mama. Jer kad jedan drekne mama svi krenu plakat. I tako se ja tjesim....user posted image Zujala je sad zainteresirano i smijala sw svima, opet se ja tjesim.
Bili u kupovini, sad cori na meni dok se ja grijem na suncu u parku.
Napokon sam razvila neke fotke! Grozna sam s tim, moram razvit jos hrpu za nonote i none i babetinu i didu i tete i barbe. Stric nije nesto zainteresiran, njemu ne dam nista. Znam da je solo momak koji nema djwcu, al brate zivi tri minute hoda od nas i da je bio dva puta kod nas od kad se rodila toi ne idw u glavu. I to kad je bio, bio je radi neceg drugog.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1330
6.10.2016 10:45:30   
Danira
Kazic user posted image za baltica on je napredan jakoo.
Kazic user posted image za tvog muza,sreckovicuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1331
6.10.2016 10:49:38   
Danira
Hipo ma mislim da ce tebi bit teze,nego hipici se odvojiti.
Za cas cete se priviknuti.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1332
6.10.2016 10:57:24   
hipo
Danira, dezim fige da zubici brzo niknu. Jadne bradavice kad nas tako napadnu

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1333
6.10.2016 10:59:16   
hipo

IZVORNA PORUKA: Danira

Hipo ma mislim da ce tebi bit teze,nego hipici se odvojiti.
Za cas cete se priviknuti.

Skroz se slazem s tim!user posted image

Kad smo bili kod mojih ovo.ljeto ja bi se sklonila da vidim kakva je s drugima i je li me trazi. Njoj svejedno,bitno da je netko zabavlja. Jos kad su necaci okonje, ne mlze bolje.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1334
6.10.2016 21:45:47   
Jezic123
Vecer cure

Kazic user posted image user posted image user posted image user posted image za Baltazara I muz ti je sretnik svaka cast. Tako sam ja prosli vikend island na palacinke ti kod nas u kvartu I do demo mi tamo I dobijemo besplatno I pice I palacinke.user posted image
Danira I mean je lucka Ali samo po noci na cici cesto, preko Dana just toliko no netrazi dobi je ju 2-3 puta po danu, a ponoci svakih 1-2 se budi sada dok joj zubi idu. I sinoc me je gricnula onako znas mad IG zuljaju desne pa idu I grizu tako je on a sisala I uhvatila kao da je grickalicu uzela.
E da jos mad sisa uzme I us usta svoja stipka siku . Dobrto je dok joj noktici neporastu onda pravo ustipi. user posted image user posted image taxa znam da joj moram rezati nokte user posted image .

Hipo I ja gledam I moja lucina Jo's mjesec I pol I evo prode godina, a to za vrtic mi je onako moja Mali kada je krenuo nine bill problems nikakvih, sada cim neide duze odmah Irene cviliti da nece u vrtic I da um je tamo dosadno user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1335
6.10.2016 22:01:43   
Danira
Curke D ima 38.5 tempicuuser posted image zbog zubica,danas ga bas muci,jadnicak mali,nadam se da ce brzo probiti.samo vice cici i visi na cici,po noci spava,pa ne cica.
Jezic ja ko glupa riba opet zaboravila.jel se vracas na posao ili ne radis?

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1336
7.10.2016 8:31:50   
katy1503
Jutro!!!
Uf vidim kod vas opasno napadaju novi zubici..jadnicki mali..drzim fige da sto prije izbiju a mama snage i strpljenja vam saljem...
Hipo, i mi imamo jednog strica al ni in nije bas nesto zainteresiran tak da te kuzim...zovne kad on nesto treba, ne bi se desilo da zove samo da pita kako je K...al koga nema bez njega se moze...

Nocas me K satrala. Budila se 100 puta,digne se uz kinderbet i zove me...vristi, smije se, ponekad mrlmlja...oko 4 sam je uzela k sebi i zaspala do 7. Onda sam ja otisla i evo me cekam red kod frizera. Trebam se osisati i malo pramenove dati. Tata ostao s K.
Jucer scena- poludila sam- K zaspala oko 17 jedva a ja otisla kod susjede na kratko, kad ono zove on mene u 18 da nek dodem jer ona place vec 20 min- mislim wtf??? Malo sam poludila i rekla da mu ne pada na pamet da me zove dok sam na poslu...uzaaaas....
I da, uzasno me strah da cemo se tako svadati kad krenem raditi da je to katastrofa... al vidjet cemo...

I da, i dalje cekamo prvi zub...

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1337
8.10.2016 11:42:50   
Kazimira
Helloooo!!!
Jucer nam je bila 5. godisnjica braka I nadem B izasao prvi zubooooo user posted image 📢😸👄🍻

Da se razumijemo curke.....moj muz JEE sretnik 😂😂😂😂😂user posted image user posted image user posted image

Danira kako ste? user posted image

Jezic mljac palacinke 😍 Kako Luce, jel lovi bracu po kuci? Jel M zdrav? user posted image

Katy nadam se da bu sve ok kad pocnes raditi I da ne bu svade, drzim fige 💙

Lidac de si? Kaj ima? 💚

Hipo jel tajo trenira? 💛

Moji svi otisli u berbu kuruze u Slavoniju...klinci su bili tako uzbudeni....probudila sam ih u 6 user posted image Sad cekam izvjesce 👂

< Poruku je uredio Kazimira -- 8.10.2016 11:44:03 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1338
8.10.2016 14:41:36   
Danira
Hej kazic znaci i B je sad u klubu zubonja👍

D je sve nateceno i bolno,neda ni pipnut,al bolje papa danas.

Katy potpuno te kuzimuser posted image ,neki dan sam ostavila D sa tatom,na sat vremena,jedva je cekao da se vratim,zalio se kak ga leda bole od nosenja ti muski su tragikomicniuser posted image
Ja sam mu na to rekla da je meni tak vec 9 mj svaki danuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1339
8.10.2016 15:42:09   
lidac0605
muski su tragikomicni

Ovo u potpunosti potpisujem user posted image ...ja sam isto rekla svom neki dan da ću još malo imat bicepse na rukama ko Schwarzenegger od nosanja,a on M počuva pol sata i već je umoran i živčan i sve ga boli user posted image

Kazić,sretna vam godišnjica user posted image user posted image user posted image da se uvijek volite i slažete user posted image ...meni i mom je 24.10. čitava punoljetnost-18 godina mraka ovaj braka user posted image -vodi me gazda na meksičku klopu za godišnjicu user posted image
user posted image za B zubonju user posted image

Danira,to D idu gore sad zubi?Ja svom još niš ne vidim da su blizu izlasku...

Ja tu i tam povirim,pa vidim nema vas,pa niš ni ne pišem...a i nema niš posebno...muž mi je sad prek vikenda sa firmom u Munchenu,pošto im je gazda švabo,pa imaju druženje,sve plaćeno,team building i te fore...i ja bi takvog gazdu user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.10.2016 15:43:17 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1340
9.10.2016 10:45:20   
Kazimira
Hej cure 😀

Kako sam se razveselila vijesti n odbrojavanju...uf... 🍻😄

Moj B sad and probudio krmeljav do bola.....koda su mu oci pune smrklji 😖 Ocistio sam mu to I nakapala svojom mlijekom...ped radi sutra popodne pa bumo ga posijetili 🚘

Moj mm je za sad ok, ali jedna je mama....mama moze sve 😍
Idem peglati dok su klinci s tetkom, a misko spava...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1341
9.10.2016 11:48:17   
hipo
di se potpisuje za tragikomicne muzeve da se potpisem dvadeset pita za ovog mog jedinog
mozda im je on neki vodja jer je to tragikomika na kvadrat

sad je izvadio ves iz perilice pa je sjeo odmorit se jer neoze odma to stavit susit
pa moram opet ja jer ne mogu gledat di to stoji!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1342
10.10.2016 9:55:09   
katy1503
Jutro cure!!!
Evo mene, prvi dan na poslu nakon 14 mjeseci pa mi dali pošteduuser posted image
Feeling- kao da nisam nikada ni otislauser posted image

Noc je bila super, a jutros kada sam odlazila K je spavala...

Zasada se tata snalazi al vidjet cemo popodneuser posted image

Sve vas pozdravljam i od danas se cesce tipkamo!!!user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1343
10.10.2016 12:43:32   
lidac0605
Katy user posted image za lagan povratak na posao user posted image ...meni je tak bilo svaki put,trema prije,a onda kad sam se vratila ko da nisam ni otišla...samo su mi sati bili godine,do povratka doma bebaču,užasno su mi na početku falili(jer ja radim po 12 sati user posted image )

Kazić,jel B dobro?Nije neki konjuktivitis il tak nekaj?

Hipo,još malo i Hipici roćkas user posted image ...oćeš čeka po PSu 2 godine do druge trudnoće ili?Ili su možda pomakli granicu,to su meni prije 18 god tak rekli da iza carskog moram čekat bar 2 godine...

Naš ručak se krčka-musaka od tikvica-jučer muž našo na vrtu još neke 3 zalutale tikvice,pa da ih iskoristim svježe..M se kuha njegov bućkuriš,kišurina pada ko bedasta,ništa od izlazaka pa eto surfamo malo ja i moj priljepak user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1344
10.10.2016 17:49:11   
Danira
Hej curkeuser posted image

Katyuser posted image za pozitivu na poslu,to mi je nekak najvaznije.
Kak se tm snasao prvi dan sa K bez tebe?

Lidac jel M miksas il s vilucom drobis hranu?
D kak mu ide gornja jedinica samo skroz miksano jede,ak ima kakav komadic odmah povratiuser posted image mislim da zbog bolnih desni nece kosati,jer prije je htio i krupnijeuser posted image
Poslije carskog nemora vise biti razmak 2 god,jer su ipak napredovali sto se tice radenja carskih,recimo ja nisam imala niti jedan vanjski sav,nego unutarnje.
Kazic kak klinci?
Jezic,hipo kak cure?

Neposredna veza do poruke: 1345
10.10.2016 18:05:55   
lidac0605
Ja ti još uvijek skroz sve miksam sa štapnim...a on recimo jede kruh bez beda u komadićima,al eto ja imam tu naviku zmiksat i amen...L sam recimo tam do neke treće godine morala čušpajze miksat jer ih opće nije htio pojest kad je vidio kaj je unutra,a zmiksani čušpajz je jeo bez beda user posted image

Slatki mi je Domi na slički na profilnoj user posted image nasmijani dobrovoljček user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 10.10.2016 18:06:28 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1346
10.10.2016 21:50:18   
Kazimira
Hej zene.....

Danira Domi je slaaaatkii 😘
Klincoberi su dobro....hvala....😍
B ima konjuktivitis....dobili kapi pa se nadam da bu vec sutra bolje jer bas jako krmelja 😖
Sinoc I danas je koma sa spavanjem.....malo dremnuo kod doktora na cici.....mislim mojoj cici ne doktorovoj 😂😂😂😂😂
Ja luuuda 😵....umorna, kuca u kaosu.....jos sam pocela pazili koliko jedem pa nemrem hraniti zivceke 😬...... I tak 🙀

Katy aj bas lijepo za super povratak na posao.....sad info kako je taji prosao prvi dan 😹

Sutra kuham mahune, a ja bi 🍔🍟🍕🍫🍬🍦🍩🍺🍭

Laku noc user posted image

Neposredna veza do poruke: 1347
11.10.2016 7:21:36   
katy1503
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
hektolitri mi trebaju jutrosuser posted image
Nocas se K budila svaki sat...

Jucer sve bilo ok, kaze tata. Kaze da je bolja kad je on sam s njom, mislim lijepo se zaigra, spavala mu je popodne 2 sata u komadu sto nije nikada, fino papala.. ja dosla doma oko pol 5, ona se igrala, kad me vidjela samo se nasmijala i nastavila po svom.. a ja..plač koji ne mogu zaustavitiuser posted image ... onda smo se igrali i mazili, bili malo u gostima i u 8 je isla spavati ...

al sad stvarno mislim da idu dolje zubi,..vidim kako je sve dolje nabubreno a kad uspijem probati prstom, tocno ih osjetim - joooj bas sam uzbudenauser posted image -- mozda zato i ne spavauser posted image

Danira, preslatka slikica¨ frajerčić maleni!
Lidac, ti si sa svojih 5 sve proslauser posted image user posted image
Kazic,neka B ozdravi sto brze! Drzi se! i danas ce K mahune!
Hipo, jos malo do povratka na posao! al vidjet ces, curkama je super s tatama! Meni je moj vec jucer rekao da on skida kapu tetama cuvalicamauser posted image ... i da, vec je gledao kako pada koji praznik pa cu biti doma duze - user posted image user posted image

svima neka je ugodan dan!
p.s. na Odbrovanju super vijestiuser posted image .. biti ce ljetnih bebicauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1348
11.10.2016 8:01:00   
lidac0605
Jutro user posted image user posted image user posted image

Evo onda još kavice Katy user posted image ...zamišljam scenu kad si došla doma-mmmda,mi starci smo obično više u problemu nego ta djeca kad se razdvojimo user posted image .Ženskici je fino bilo s tatekom,a mama suze roni user posted image ...ajde bumo vidli kak bu tata delje zdural user posted image kad dođe i koji loš dan user posted image ...kolko buš ti čekala Katy do novog odbrojavanja?
user posted image navijam za zubiće...moguće je da ti zbog njih ne spava,moj isto lošije spava kad idu zubi van...

Kazić,ti bi zabranjene stvari papala user posted image ...ajde,ajde možeš ti to...ja si uvijek govorim"pa ne bu meni guzica gazda,nego ja njoj"user posted image
Ja sam na 78kg,idu sporo al idu..vježbam kad stignem,recimo 2x tjedno pol sata aaako stignem...figura se već oblikovala,mišići se vide,al brate mili ta koža na trbuhu će me izludit...užas,ko neka vrećica,opće se ne stišće user posted image user posted image

Noćas se moj M zbudil isto oko 4,5 i bio budan ma sigurno sat vremena.Al ja šutim i ne javljam se,a on se razgovaaaara,čujem da zvecka sa dudom,baca slona po kindaću,malo je protestiral i na kraju nazad zaspal..

Ne znam kaj bi kuhala user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.10.2016 8:03:00 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1349
11.10.2016 10:24:48   
Kazimira
Helooo!
Na pocetku da ne zaboravim....Danira jel idete na http://www.tzig.hr/bucijada
Mi bumo isli u subotu....tajo nam u petak postavlja instalaciju od buca u parku I bas se veselimo, nismo nikada bili user posted image

Lidac svaka cast...kako stignes I vjezbati....bravouser posted image

Katy s nije mm rekao svaka cast tebi! Bu bilo svakakvih dana 😉

Pusa svima idemo B ijadovrsiti mahune 😎

Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!