|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
30.6.2016 23:51:53   
faustina
hey ima li koga ,evo ja ne mogu spavati i sidin vani na teraci
Jupiter -sritno sutra ☺

< Poruku je uredio faustina -- 30.6.2016 23:53:44 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2101
1.7.2016 0:00:23   
Hannah20
Faustinaa evo mene , ni meni se ne spava .
Ma cini se meni da Jupiter rađa ili je rodila ! Nemoguce da je nema cijeli dan !

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2102
1.7.2016 0:00:32   
Jupiter
Ma ja gledam neki film na rtl, pa u fb, pa sam citala price sa poroda sa Rode.. Muz od sutra na GO, pa ni ne znamo da li da planiramo ista dok gin sutra ne vidi "stanje". Bila bi se okladila da cu i ja do sad vec imati bebusku u rukama.
Ej, plakala sam danas od smijeha.. procitajte kad stignete:
Klik na ---> SMIJEH SA PORODA

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2103
1.7.2016 0:04:06   
Hannah20
Evo je , ja uvjerena da si rodila !
user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2104
1.7.2016 0:09:32   
Jupiter
user posted image
user posted image
Ajme, da bar! Ne bih nikako zeljela da prodjem termin pa da me ceka neka indukcija ili sl. Kakvo je stanje kod vas?

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2105
1.7.2016 0:12:10   
faustina
Jupiter -a nemozemo sve roditi u 6 misecu , i ja bi najradije sad rodila,ali neka to bude kad dragi
Bog odredi 😆

hannah .-ja evi par noci ne mogu spavati ka zombi san uvati me sindrom nemirnih ruku i nogu onda
radije sidin vani dok me potpuno ne svlada umor

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2106
1.7.2016 0:24:51   
Hannah20
Jupiter ja bi sad odma pa makar i na drip !!! Ljubomorna sam na ove mamice sta se maze i ne javljaju !

Ma u zadnjih Misec dana ne mogu bas spavati, sinoc sam se bas naspavala , jutros do 10, tako da sad opet nista ....

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2107
1.7.2016 0:35:03   
faustina
Blago ti se da mozes do 10 spavati ,do deset nisan skoro 4 god. spavala,jer ja kad se meni spava
onda je tu moj berekin pa me budi u 7 ,bas kad mi je najsladje spavati .,a bome cemo sad jos manje
spavati kad nam dodju beboline ,a nista naspavat cu se valjda pod stare daneuser posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2108
1.7.2016 9:05:33   
saki84
jutro vi koje ste jos u komadu user posted image ....ja imam drugu vrstu nesanice, spavam od 10 navecer do 3:30 ujutro i onda krece setnja po kuci, pa na balkon, al do 6 nema sanse zaspat...i to kad zaspem bude do 7 i tako...
jupiter sretno danas user posted image
ono nekidan kad me bolilo izgleda od klime me napuhalo, boli vise nema...ja pocela sredjivat robicu i peglanje me ubija, tako dugo traje i nikad mu kraja..do poroda cu peglat koliko toga ima user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2109
1.7.2016 10:52:28   
MareM
Lijo i mmamita, cestitam os srca user posted image
Odlicno ste to odradile!

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2110
1.7.2016 12:09:56   
Hannah20
Mamita kako si ?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 2111
1.7.2016 14:35:06   
mmamita
Lisice evo tek sada sam uspila procitat tvoju pricu s poroda!! Toliko ti se blago sto su te njih dvoje doktora dopali!!!!! Dr. Branica pogotovo, zena je toliko divna da je to nestvarno!! Bas mi je drago da je sve tako proslo "po planu"!

Hannah ma ko se ne javlja user posted image Onaj doktor o kom sam onako ""lijepo" govorila je dr. Budimir, Ako ti bude u sali bjezi glavom bez obzira. Do sad svima kojima sam ispricala sta mi je napravia i zgovoria, nitko se nije pretjerano cudia... Znaci poznato je koliki je debil! Moram se ovako izrazit, jer covik je ne normalan i bezosjecajan skroz!
Znaci ja sam utorak navecer radjala tako da ti je ona vjerojatno utorkom dezuran. Uvati li te sta utorak nemoj niti dolazit user posted image

jupiter ovo zadnje kad sam sad citala kako one pisu da te nema, majke mi sam mislila evo i nje. Otisla sam rodit Leonu :) Javi nam sta je bilo na pregledu, nadam se da se pokrenilo stagod.

Faustina uzivaj na terasi user posted image Jos malo pa ce ti sjedenje na terasi bit luksuz user posted image

Saki di.sak uzivajte u busama vasim. Lipo je i bit trudnica. Kad se rode bebaci, promjeni se zivot iz korjena. Ne bitno dali je 1. ili 2. dite, opet moras sve iz pocetka i totalno si ovisan o bebi i ona o tebi.
Ali ja toliko uzivam u svojoj curi da bi najradije da dan traje 48h. Proleti mi u cas. Ona papa ciku, i spava lipo tako da nemamo nikakvih problema. Osjecam kako sam opustenija ovaj put i kako mi sve ide "od ruke". Jucer nam je bila velika seka u posjeti. Kad sam je vidila plakala sam ko kisna godina. Nikad nisam mogla zamislit da mozes volit 2 osobe ovoliko. Dobro je jedna zena nekidan rekla, ljubav se ne dijeli nego mnozi. Imalo mi je smisla to teoretski do prije dva dana, sad tek stvarno znam o cemu je govorila!
Ne moram vam niti govorit koliko sam sretna sto je curica i sto mi je zelja ispunjena!! Toliko sam ispunjena i sritna i jedva cekam doc doma da budem i sa starijom kceri jer mi bas fali!

Curke moje drz'te se. Ja vas citam redovno, a kad dodjem doma cu vam se javljat cesce.
Stavit cu vam sliku Petre u album da mi je vidite user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2112
1.7.2016 16:10:49   
saki84
mmamita tako mi je drago da si dobro, sreto i zadovoljno....i vjerujem da su te preplavile emocije kad si ugledala svoju veliku curu...
ja svaki dan zamisljam kako ce izgledat prvi sustret mene i mog malenoga...postajem nestrpljiva user posted image
Sta se tice doktora budimira on je meni bio na inseminacija i znam da ima najvisi (bar tada) postotak uspjesnosti u postupcima, al nismo klikli mada je on meni bio ok..i kad sam dosla javit na humanu da sam ostala trudna u pauzi i zahvalit se na svemu on je bio tamo i toliko je bio sretan, poljubio me i dao mi ruku...tako da ga ja od tamo znam kao nekog ko je bar prema meni bio topao covjek...bas sam se sada iznenadila..
od tamo meni se svidila jedna doktorica i nadam se da ona radi u rodilistu i da ce me ona dopast...dok, Marusic.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2113
1.7.2016 17:16:35   
Jupiter
Mmamita tako mi je drago kad citam da si sretna i zadovoljna. Znaci da je sve u redu! Suze radosnice idu! Grlite se i mazite! Navijam da vas sto prije puste.. da li znas kad?

A kod mene....
Ehhh...kaze ginekolog zaprta. Gurnuo mi 4 prsta i pritisnuo svojski..
Sve drugo ok. Ctg ok uz blage kontrakcije.
Narucena opet za 7 dana.. pffff
Ici cu na more svaki dan. Mozda more pomore user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2114
1.7.2016 17:19:19   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Hannah--------------04.07.
faustina--------------04.07.
Jupiter----------------08.07.
saki84----------------13.07.
di.sak-----------------18.07.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2115
1.7.2016 17:39:20   
di.sak
Mmamitaa, bas si me raznjezila... :) mogu samo zamislit kako ti je s maleckom...jedva cekammm :)) neka Petra cika i neka ste mi sretne ;)

Jupiter, Leona se ne da :D hahah lijepo joj je unutra...neka, jos malo nek uziva :)) Hannah, tvoj mali isto ceka zadnji cas :))

ja sam svu robicu oprala, planirala krenut danas s peglanjem, al mi natekla stopala i trnu mi i pulsiraju, pa cu ih malo kiselit u hladnoj vodi da dodu malo k sebi... dao bog da sutra uspijem upalit peglu...

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2116
1.7.2016 17:45:36   
mmamita
Faustina eto drago mi je radi covika da bar neko ima neko pozitivno iskustvo s njim. Rodica mi je bila kod njega na umjetnim i svaki put bi izasla s tolikim grcem. Ja sam se na onom stolu s njim iznad glave osjecala ko da je neki zlocesti profesor a ja odgovaram gradivo za proc godinu koje nisam naucila. I to mu je bia taj put, ta sansa, druge od mene nece dobit user posted image

Jupiter pa za 7 dana, jel moga on to malo skratit. Cisto da se nestrpljenje suzbije,,, Ajde sada se iskupaj za cilo lito!! Sta te briga, neces jos dugo. Ovako kad rodis, zaboravis momentalno ono svo odbrojavanje, ko da je bilo ima sto godina. Nevjerojatno kako se mozak presalta...

Mi idemo u ponediljak doma, mora se bit 6 dana u bolnici... Nadam se jedino da ona zuticu nece pokupit, ali za sada kako stvari stoje sve 5. user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2117
1.7.2016 21:01:43   
nymeria
Di sak ne zelim bit zlocesta al odahnem kad jos neko pocne o trncima u nogama i bolovima i oticanju i namakanju... kod mene je vec mj dana grozno stanje bas...😮

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 2118
2.7.2016 0:54:45   
di.sak
nymeria, bas si me nasmijala :))) nisi zlocesta, sve smo mi iste :D al da sebe utjesim i da se ne ureknem, meni ce noge splasnut do jutra, a popodne ce mi natec ponovo, tak da sve kaj planiram napravit, moram ujutro, dok mi nozni prsti jos doticu pod :P :)))

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 2119
2.7.2016 11:15:45   
nymeria
I meni nogi prek noci splasnu al ujutro zglobovi budu odma aktualni a kasnije sve ostalo...
Pocela sam se 155 puta dizat po noci i svako dizanje je tesko dok pogodim polozaj.. il me ledja ustekaju ili se trbuh nes.. a onda stanem na noge pa mi miljon mravaca prodje po listovima...

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 2120
2.7.2016 11:30:26   
di.sak
jaooo, fkt ne znam kaj bi ti savjetovala.. :/ kad vidim kak se sve mucite i s oteklinama, venama, ledima, bruhovima, hemicima itd, zabrijem da ja nemam pravo glasa... kod mene je trudnoca zaista prekrasna u smislu da nisam imala mucnine, vene imam jos otprije, al mi se nisu pogorsale, a za ovo strija kaj sam dobila i natecene noge smatram da to tak mora bit pa se i fizicki jako dobro nosim s tim...izuzev onog mirovanja radi onih hematoma na pocetku, koje sam vec i zaboravila...

jutros krenula peglat, nisam stigla ni do pola, a noge mi ko da me spikao roj osa, osim prstiju...strasno smijesno :)) al ne planiram odustat sve dok prsti ne oteknu 😁 hihihi

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 2121
3.7.2016 12:25:57   
Lisica Mica
Hello drage moje, samo ću kratko dok Vice spava.

Prvo, mammita, čestitam ti na dolasku tvoje princeze!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!
Super si ti to odradila!!! Drago mi je da si dobro i da dojenje ide!!!!! Nisam jedino shvatila zašto si morala na carski? Zato šta je ona bila velika? Ili zato šta si imala trudove već na 3 minute, a nisi se otvarala? Jesi bila šta otvorena? Doktora debila neću ni komentirati, sramota za ljudski rod!!!
U svakom slučaju bitno je da je sve dobro i da se vas dvije već mazite.

Mi smo dobro, dojenje ide...on je stvarno dobar, spava, jede...sve kako to već bebe rade. user posted image
Evo danas mu je 9 dana. Stariji brat je dobro prihvatio pridošlicu, malo je ljubomoran, ali to je normalno, mi se trudimo da mu se extra posvetimo...
S obzirom da se ja stvarno dobro osjećam jučer smo oko 7:30 otišli u prvu šetnjicu s kolicima, do naše plaže. Bio je super, zaspao u kolicima, a mi smo bili atrakcija sa bebom od 8 dana. user posted image

Ne znam više ko je šta pitao, ali sjećam se da je. user posted image . Ime Vice se deklinira: tko? što? Vice, koga? čega? Vice, komu? čemu? Vici, koga? što? Vicu, ooooj Viceuser posted image , o kome? o čemu? o Vici, s kim? s čim? sa Vicom user posted image
A šta se tiće izgona (koji skok sa teme na temuuser posted image ), bila sam na sve četiri na krevetu (i super mi je odgovarao taj položaj tada na samome kraju) dok nisam osjetila da moram tiskat, onda smo zvali brže doktore i babicu, onda sam se namjestila na leđa, sa nogama gore i tako tiskala.

Ekipi sa natečenim nogicama i drugim tegobama koje su blizu termina želim da se šta prije porode....izdržite još malo, još malo i družimo se sve na novom topicu :)

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 3.7.2016 12:28:14 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 2122
3.7.2016 21:24:09   
Jupiter
Hej drage. Evo ja samo da se javim da sam jos u jednom komadu. Da ne mislite... Nego muz mi je na godisnjem i stalno sam u pokretu.
More je pod obavezno posli 6 ali se ipak ne kupam..nekako mi ne pase.

E da, moram pohvalit si muza da je bio u radionici za tate :) a mami je nabavio dvd mljecna staza. Tako sam ponosna na njega!

Lijo kod tebe je, cini mi se, sve u superlativu :) Odlican porod, ti vec na nogama, prva setnja...user posted image user posted image Samo tako! Navijam!
Noge i koljena vise ne prepoznajem, ali znam da je to jer mi jeni trbuh takorec na butinama koliko je nisko user posted image Jedva cekam da se grlimo user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 2123
3.7.2016 21:55:30   
hipo
Jupiter, sretno! Jos malo!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2124
4.7.2016 1:10:46   
Ninaa27
Evo da se i ja javim napokon sa novostima. U petak u 12 i 40h rodio se mali Damir. Porod i sivanje prosli bez problema, ma za pozelit, al zato sad se malo patimo. On ima povisen crp i bilirubin, a mene rana uzasno boli i jos sam sva bez snage, ali dobro. Ostajemo jos bar 4-5dana u bolnici i nadamo se da ce do tada nalazi biti uredni. Pozdrav svima vama od nas dvoje i velike cestitke onima koje su rodileuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

začeće
tenkic

Bebu ste začeli

prirodnim putem (97%)

medicinski potpomognutom oplodnjom (3%)

Broj svih glasova: 35

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!