Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 15:59:27
|
|
|
|
hipo
|
Vec gotova skola, nadam se da ce vam doma klinci bit dobri i pomagat. Nismo probali s homeopatijom, budem razmislila. Muzu su frendovi rekli da natrljamo vino na desni. Jedan je rekao da joj damo da grize pancetu. Svasta covjek cuje.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 16:38:16
|
|
|
|
lidac0605
|
Eto,Hipo pa oko tebe homeopata za popiz_it Vino na desni ...svakakvih bapskih savjeta dam čula,al to još zbilja nisam čula...straaašno...nadam se da dotični nema djece
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 16:42:16
|
|
|
|
Danira
|
takvih sam se savjeta i sama naslusala,al sad mi se vise nitko ne usudi dati nikakav savjet. Sjecam se tog savjta da namazem s vinom il rakijom uzas
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 16:52:28
|
|
|
|
danery
|
Ola,eto i mene malo tu k vama.... Kod nas malo zahladilo,bebuljka spava ko top od 1 sat,nasisala se i produzila....bit ce festival navecer Za rucak sko pomeli lignje i pomfri,salatu,vocne jogurte i pudinge za desert i sad bi mi bas fino pala kava,al ne da mi se samoj piti,ide mm kod zubara,pa dok se vrati.... Joj savjeta za zube pancete za vino i rakiju sak cula,al ovaj jos nisam....al moram priznat da s ja svojoj dala komadic jabuke da glaba i jednom se docepala kiselog krastavca i to joj se toliko svidjelo da ga si nije dala otet
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 17:36:34
|
|
|
|
baby20
|
Ojla ženske, alaj ste se raskokodakale dan dva vas ne stignem skicnut i već imam cijeli roman za citat Neka, neka... Bolje da je tako Dobro došle "nove" mame Evo za početak vam javljam izvještaj Leo je 7100g težak i 63,5cm dug. Dobili pikicu i naravno temp i cendravost u pratnji , mm otišao na put i ja lipo hopsaj sama cijelu noć , veliku L sam ostavila kod svoje mame da mi bude ipak malo lakše sa malim L&L Usput moram pohvaliti svoju Lelicu koja već par dana za redom ima suhu pelenu u jutro i uredno pis-pis obavi na wc -školjku (na običnu tutu ne želi) i onda se smije, plješće i viče BRAVA uf... Baš sam si ponosna... Vrt sam napokon uspjela sredit da nema travke u njemu Spremamo se u šetnju nakon kiše (uživancija) budem postavila sličice u album, da vidite kak to curke rade Sad jurim jer već sviraju
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 18:11:36
|
|
|
|
Danira
|
Baby bas lijepo da si se javila. Bas super da se lea oducila od pelena,lakse i ovak i financijski Leo isto tezak ko moj i dugacki isto,ipak nam je bio isti dan termin Cesto te se sjetim,tak su i moji bili mala razlika,znalo mi je biti dosta tesko,al sad mi je super dok su veci,dosta su vezani. Za Dominika ni neznam da ga imam bas mi je dobar.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 18:15:10
|
|
|
|
Danira
|
Danery bas su ti slatke curice,a ni mama nije za bacit. Hipo za kci se nesjecam,al mom sinu dok su isli zubi bas je bilo bolno,prvi dva su zajedno izasli tocno kad je imao3 mjeseca.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 20:16:32
|
|
|
|
baby20
|
Evo curke, ubacila sam slikice u albume pa skicnite. Jurim dalje....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 21:10:12
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej cure evo i mene konacno Uglavnom Lucija je bolje od jucer popodne. Sinoc sam se htjela javiti, ali kako sam bila sama sa njima nisam stigla. Pozdravljam sve nove mame i dobro nam dosle. Baby za L. Mi smo ok, ali mi je marko poceo opet lasljati,a u nosu nema nista i stalno mu ga cistimo, a kasalj je onako jutros bio zreli, a sada je neki promukli. Bude se to nadam se sada na moru smirilo. Jedva cekam da se krene kupat, pa da mu procuri Lidac budem te u jedan kofer strpala i picimo namore.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 21:15:03
|
|
|
|
Jezic123
|
E da nisam se pohvalila moja curka pocela lagano propuzavati skuzila je kako to ide pa sepomalo krece po kreveticu, a i veceras je uz ogradicu se uhvatila i pruzila noge kroz nju i sjela. Budem sutra slike stavila ako stignem. Pa da ju vidite
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 21:30:27
|
|
|
|
katy1503
|
Hej ekipa! busy day whole day!! K spava, mm gleda tekmu+Tuđi zivot ( , ja reko da vidim sta ima novoga, kad ono čitaba - i to mi je super...a zdjela jagoda ispred mene! Mljac:) pa krenimo: IZVORNA PORUKA: lidac0605 Katy za K da fino papa...ovaj moj je zahebant kaj se tiče jela zadnjih par dana ...mi smo isto ma AD mlijeku i zadnjih par dana mu baš moram gurat da jede...veli mm da možda mu dojadilo mlijeko ...al ja moram njemu silom gurat i na žlicu Pitaj Boga u kojem je filmu...nadam se da bu se unormalil jer eto,nervozan nije bio jučer,pa možda se i apetit vrati... ma to je neka faza, tak je i K nekada..a ja sva u strahu i guram da jede al ne, ona neće... mi smo sada na oko 650 ml dnevno, Hipp Combiotic PRE (jos uvijek joj dovoljno) Kazić, prava snaha - i torta bude pala :) K je super danas, imali imenjakinju na druzenju - ona ima 11 mj i koji je to smijeh samo ih gledati . škicale su se ko leopardi i kao da ce u napad svaki tren... Danira, neka je glavobolja prosla i ne vratila se duze vrijeme . Ma Dominik je super a ima najbolje zabavljače na svijetu . IZVORNA PORUKA: Danira Jagodice,katy jel planirate jos djece?,ne mislim odmah u planu je, al ne znam jos kad - sad sam tek pravo počela uzivati .. ali i godine su tu (ukoračila u 31) pa bi trebala pozuriti. Ja sam inace jedinica, a muz ima samo jednog brata koji nema svoje djece, tako da ne bih htjela da K bude doslovno sama u bližem srodstvu . Hipo, bas je muka s tim zubicima. Jos tako sve se upali, jadna Hipica. Bravo za muža! i bolje mu je da se popravio - sad ima dvije u kući pa je ugrožen . Baby, hvala na dobrodoslici!Žao mi je radi reakcije na cjepljenje , al LEa je zato se iskazala i obradovala mamu... Bravo za nju! i tebi svaka cast na njima troje u 5 godina - Žena,majka, kraljica! Jezic, bravo za curku!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.6.2016 22:26:03
|
|
|
|
baby20
|
Jezic bravo za curku i ja svog Lea pronađem u raznim pozama, ili se vrti u krug na trbuhu kao kazaljke na satu ili se odguruje pa se zagura u cosak kinde i počne plakat jer nema više kamo, kratak mu kindac , tu i tamo se okrene s trbuha na leđa i obrnuto! Lidac trebam teee.... Lulek sasvim slučajno sam mu prevukla kozicu i prepala se kad je iskočio , naravno da sam ga zapakirala u izvorno stanje, ali kaj nije rano za kompletno prevlačenje? kako sam ga presvlačila išla sam mu malo prebrisati luleka i kako sam ga primila on je cimnuo nogom i ono izletilo van, toliko me prepalo da sam vrisnula Nego jedna teta mi je pričala da je njezinom sineku kozica bila zalijepljena i da mu je tek nakon godine uspjela prevuc kozicu kaj sad?? Jel trebam sad to stalno prevlacit? Mazat s čime? Ufff.... Luleki
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 7:21:29
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro mame Evo mi jutros poranili Baby sto se luleka tic i toga sto ti sedogodilo super. Bilo bi dobro da mu ga sada prevlacis svaki put dok ga kupas ili barem jednom tjedno. Ja sam svom malom tako,a za to prevlacenje ti svaki doktor ima svoju pricu. Neki kazu prevlaci neki ne. Ako mu budes prevlacila nista mu nece biti, a i on ce biti cist i nece dobiti upalu. Eto ja nisam lidac ali mislim da sam pomogla barem malo.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 8:22:16
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo Potpisujem Jezic! Mom K je ped kod pregleda slucajno povukao kozicu I malo raskrvario pa smo mazali bepantenom....jos uvijek kod kupanje navlacimo I nije se skroz odljepilo....kozica I je zaljepljena od rodenja I mora se odljepiti milom ili silom .....ko je prije vodio brigu o tome....prodaji stariji muski.....nema brige, redovno higijena piseka I to je to...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 8:27:58
|
|
|
|
Kazimira
|
Baby cure su zakon, a gospon prezgodnic 😍 Katy imam dobru sveki, zasluzuje 👸....jucer su klinci I mm skrenuli u Ikei I kupili joj ogromni okvir za slike, natrpamo slikala od klinaca....stanemo jos buket kupiti I baka bu sigurno sretna
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 8:33:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro curke Odma na uranak lulek na tapeti Baby,to kaj se da prevuć je suuuuper,kaj se buniš-bolje tak nego da moraš ko ja sa trećim ić na prisilno prevlačenje -e to ti je živa muka i živa rana u gaćama Sad,pošto se već da prevuć,kod svakog kupanja prevuć u vodi,da se ispod opere jer sad ti je i mogućnost infekcije ispod kožice veća(da mu se nakupi smeća ispod pa se upali)...mojem je još totalno zalijepljena kožica,ni trc ni mrc se ne da pomaknut,ja pak već imam fobiju da ima fimozu Jezic,ti put putuješ sutra ili sam ja kaj pobrkala?Ak idete,sretan vam put i nek ne bu gužve Katy,eno izludi me jutros opet s jelom nikak pojest to mlijeko,poludit ću s njim...inače,ovih četvero prije njega su bili jelci i moral si ih micat od tanjura,a ovo čudo me tak zeza s jelom i to mi je totalna nepoznanica Mi smo na Milumil mildu,jeo je od početka Hippovo mlijeko-na kojem sam by the way sve othranila-i on je bio prvi kojem nije odgovaralo to mlijeko,užasno je bljuckao i nikak se najest,a recimo ovo milupino mu odgovara...količinski,isto jede manje od ovih prije-prije sam ovima morala slagat mlijeka kolko i ne piše na kutiji,a on jede onu količinu za 4 mjeseca(180 ml) i neki put i od toga ostavi po 60 ,a ima sad 4x mlijeko i jedanput kašicu E,kad smo već kod mlijeka-ak buš prelazila možda na Hippovo koje drugo mlijeko,ja imam 2 kutije Hippa 1 kaj su mi ostale,ja bi ti to poklonila,ne znam kaj bi s tim...ili ak joj radiš čokolino il nekaj tak,pa za to Kazić,i ja bi bila tvoja svekrva Danas su pri meni čevapi na tapeti ...sad se kćer pakuje za utorak za Prag,malo bum se nje riješila
< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.6.2016 8:42:56 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 9:53:59
|
|
|
|
baby20
|
Hvala curke na odgovorima, Lidac mi je prva pala na pamet posto za nju znam da je iskusna s lulekima , nemojte mi zamjeriti. Nego Lidac ako ne poklonis nikome hipp, predbiljezila bi se ja, dakle moja kuma daje svojoj ljepotici hipp1 (ima 2mj) pa tako da me imaš na pameti Žurim dalje, Lelica na wc -u Puse svima, mamama i bebama
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 11:09:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Jooooj,Baby baš si me razveselila za Hipp,ja već u 100 muka kaj da radim s tim...eto,ako neće Katy dam tebi odma,dogovorimo se na pp za adresu i ostalo
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 15:00:06
|
|
|
|
katy1503
|
Ola cure! Vidjeh da me se nesto pita pa dok tata uspavljuje K na brzinu odgovorim: Lidac,carice-hvala ti na ponudi!!!mi smo jos na pre i ostat cemo ako sve bude ok do godine a onda cu joj davati kravlje mlijeko..tako da baby slobodno uzmi za frendicu.. Usput,moja je pocela jest 200 ml sa 7 mjeseci...i to nekad se desi da ne pojede...tak da nema frke..dok on napreduje,sve je ok.. Tipkam vise vcr:)
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 22:02:27
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecercurke Evo da vam javim Lidac dobro si pohvatala trebali smo sutra na put,ali odgadamo jer mi Marko ima upalu disnih putova donji dio, uglavnom doktorica sumnja na bronhialnu astmu, dobio je antihistamik i pon se moramo javiti nasoj doktorici. Tako da smo do pon tu,a onda cemo cuti zadalje.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 22:15:51
|
|
|
|
Kazimira
|
A micek mali....nek brzo ozdravi....nadam se da bu ostalo na sumnji i da je samo bronhitis koji bu brzo prosao
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 22:48:04
|
|
|
|
Danira
|
Vecer Jezic bas mi je zao zbog M,nek mu brzo prode. Kazic stavila sam najvise za tebe slike s tortama u album,mozda ti da kakvu ideju Lidac znaci kci ide u prag,bas lijepo,sam ti muski budu ostali doma Baby mom starijem su na rebru provlacili uzas imao je 2 i pol godine,dali nam mast i rekli dobro provlacit kozicu i prati,jer ak se ne prevlaci ponovo se zna zaljepiti. Kaj kazu seke za bracu? Katy svi klinci nekad brljaju,dok se sjetim svoje kceri izludila me s jelom,sve do skole,jela je ko ptic,i evo je sad prava cura.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 22:57:16
|
|
|
|
Danira
|
Vec se bojim da bu me izbacilo pa brzo saljem ,evo nastavka. Danas su klinci generalno cistili sobe,jucer sam im rekla,al nitko nista. Jutros sam se digla zivcana uzas,neznam ni zakaj.ugl dala sam im rok do 12h,inace im bacam sve kroz prozor van i bome je upalilo,sobe ciste ko suze. Ja sam prala sve rolete i prozore,pa kupaonu generalno i ostalo uobicajeno,pomela staze oko kuce jer je mm kosio travu. Crknuta sam,sve me boli i koce me leda Domi je bio jaakoo dobar,papao kasice i igrao se zveckicama,pa se zazelio cike i bio prikopcan sat vremena
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.6.2016 23:03:13
|
|
|
|
Danira
|
Da podsjetim kad sam oszala trudna,klinci su bili presretni sto cu biti s njima 3 godine,osobito sin.danas me pita kad krecem raditi Ja velim za 2 i pol godine,a on veli uzas mislim da je bilo bolje dok si radila,nisi me tjerala tolko ni uciti,nit cistiti. Sutra rostiljamo s ekipom. Laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.6.2016 8:30:55
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Danira,tak ti i mojima ne paše kaj sam doma jer nemreju delat kaj hoće ...kad sam na poslu nema me sa putovanjem cca 15ak sati ili po danu ili po noći Sanjam o promjeni posla,krenut ću tražit kad bu porodiljski pri kraju jer ne mogu više taj tempo izdržat Jezic,nadam se da bu malac bolje ...pa kud ta doktorica puca odma na astmu,pa ipak treba napravit neku obradu tipa na Srebrnjaku da bi ti govorila takve dijagnoze Znam kaj govorim,ja sam prošla uzduž i poprijeko sa svojima i Srebrnjak i Klaićevu,a i mm je asmatičar Baby,znači javi adresu kam da šaljem oćeš možda na Tisak,ak imaš koji u blizini... Sad da vam ispričam kaj sam jučer skužila-moj gospon neće flašicu Jučer,naravno,muke Isusove sa mlijekom i njegovim jelom i ja popodne fino isipala mlijeko u zdjelicu,dodala prosene pahuljice i gospon pojeo bome sve na žlicu WTF Navečer,opet ista stvar i opet je na žlicu išlo sve Ujutro ga sad nisam mogla na žlicu hranit jer mi još spava posle nakon jutarnjeg obroka,jeo na flašu i opet odma ostavio 50ml Ovo dijete je stvarno posebno Možda su ga stvarno krenuli zubi mučit ili kaj pa ga smeta/boli cuclanje dude od flaše jer sam skužila i kad jede na žlicu kak čopi žlicu sa zubnim mesom pa ju fest onak svaki put zagrize Idem skoknut sad do Interspara,po te grickalice za put ...danas je mužić na redu za kuhanje pa chillam
< Poruku je uredio lidac0605 -- 12.6.2016 8:36:07 >
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!