|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
8.5.2016 15:42:54   
Danira
SRETAN MAJČIN DAN!!!
Draga MAMICE,ja volim te najviše,tvoja kosa je kao cvijeće u proljeće.
Tvoja duša je toliko čista,da zlatnim sjajem potpuno blista!
O draga moja mamice,tvoji obrazi su rumeni
kao crvene ružice!
mamice, za sve što si nam dala,puno ti,najljepša hvala!

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 401
8.5.2016 16:13:31   
lidac0605
Danira,preeekrasnooo user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj L je u vrtiću radil čestitku i onda je on sam napisal "mama,volim te",a ispod je teta napisala:
Draga mama ovo sam rekao o tebi:
"moja mama čisti i kuha ručak i čuva Maura.I ide u dućan."user posted image user posted image

Kaj su ti muška deca user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 402
8.5.2016 16:22:44   
Danira
Micek bas slatko.
Moj david je u petak imal priredbu od njega sam dobila okvir za sliku to je sam izradio i stavio slilu nas dvoje.uhh bas sam emotivac danas mi cjeli dan suze cure...user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 403
8.5.2016 19:42:56   
Jezic123
Danira prekrasno
Moji se nisu ni sjetili da im nisam rekla user posted image
Zato se sjetila moja majka i to u isto vrijeme kada sam se ja sjetila nje user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 404
8.5.2016 19:57:45   
Kazimira
Ni moji bome se nisu sjetili.....mm bu me cuo user posted image

K je danas bez temperature user posted image ali me izluduje sa cendrsnjem I sa nemogu I necu user posted image

V sinoc ugrizao komarac, valjda, I nateklo I zatvorilo joj okouser posted image Stavljala smo Oblige I neki gelic za ubode.....sutra idemo do peda, stalno neki sokovi, toliko sam umorna I jadna da vam nemrem reciuser posted image Stavicu slikicu da vidite koje mene muke muce user posted image

Mene grlo jos uvijek boli, u srijedu idem bris raditi, I to me izluduje I onda sam jos nervoznija.....sad sam se vas izjadala.....user posted image

Danira stihovi su prekrasno, bas lijepo od curke I decka...mogu misliti koliko ti je srce danas user posted image

Lidac kaj bu domaceg povrca, svaka cast...ti si bas zena za 5 user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 405
8.5.2016 20:01:37   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29964

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 406
8.5.2016 20:14:51   
Jezic123
Stvarno vas kazic sve nesto lose ide u zadnje vrijeme
Mi smo za sada ok. Sutra mi M ide u vrtic, upravo me strah sto bi nas sada opet moglo strefiti.
Samo se nadam da nece nista.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 407
8.5.2016 21:56:16   
Danira
Kazic mogu si misliti kak se osjecas,stalno nekaj...otidi pedu obavezno meni izgleda ko nekakva alergija.pomolit cu se za tvoju djecicu.drzi seuser posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 408
8.5.2016 23:26:01   
lidac0605
Ajajaj,Kazić,nemre ovo bit od komarca,prije da ju je neki pauk griznul...grozno izgleda.Si joj probala malo oblog stavit od kamilice,jel se žali kaj da ju boli,peče user posted image

Jesam ja žena za 5,moš mislit user posted image babac za 5user posted image -sad su mi dlanovi puni žuljeva i peku me user posted image i još mi je k tome zgorel vratuser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 409
9.5.2016 7:36:18   
Kazimira
Jutro....evo kuham kavu, B zaspao u kolicima, bas sam ga slikala...danas mu je 2 mjeseca user posted image

V o mm su kod peda, cekam da se have user posted image

K spava I cujem kako kaslje.....digao se....javim se...

Neposredna veza do poruke: 410
9.5.2016 8:14:28   
Kazimira
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29965. user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 411
9.5.2016 8:29:00   
lidac0605
Jutro curke user posted image

Kazić,već sam si mislila-da nemaš i ti neki blaži oblik mononukleoze,kad te već tak dugo boli grlo,mislim ipak je to zarazna bolest user posted image

Jel se javio muž?Kak je V?Nadam se da bu brzo svima bolje,samo neke negativnosti pri vama user posted image

B je predivan..vidim začas bu i on preraso košaru user posted image Kad idete na cijepljenje?Da čujemo kolko mali div ima sad kila i centimetara user posted image

Zmišljam kaj da skuham user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.5.2016 8:30:28 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 412
9.5.2016 9:56:15   
Kazimira
Hej, mislim da nemam, samo me zeza grlo a super se ovako osjecam...osim ja meci sinusi u obrazima malo zezaju....

V je dobila neki sirup, moram poslije u apoteci kad Im dode....sutra ide na kontrolu....nis joj to ne smeta, malo je svrbi pa krene rukicom po oku.....nadam se da ce base muke uskoro oticu u nepovrat user posted image

S B idemoo ucetvrtak pa javim novosti o svom vejkom decku user posted image

Neposredna veza do poruke: 413
9.5.2016 11:41:54   
Danira
Hej zenske,
Evo jos jedne vrtlariceuser posted image
Posadila paradajz,papriku,krastavce,mrkvu,ciklu,blitvu,tikvice,salatu i kukuruz secerac,ostalo bum od tate i mame s vrta uzimalauser posted image
Sad idem kuhati,pa peglat nosnje klinci pak imaju nastupuser posted image
Kazic bas je baltazrar lijepi veliki decko.moj d se sad napapao i igra se zveckicom,seka ga zabavlja.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 414
9.5.2016 12:33:47   
Jezic123
Hejevo i mene
Ja necu nista konkretno kuhati danas budem palacinke popodne deckima ispekla, a sutra cu neki fini rucak skuhati.
Moj M je danas u vrticu, pa cemo vidjeti koliko ce totrajati
Kazic kaj je pedrekao?
Danira svaka cast

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 415
9.5.2016 19:01:09   
baby20
Hej ženske user posted image
Evo mene malo.
Sretan rođendan Lidac (sa zakašnjenjem), još sam nekome trebala nešto čestitati Al sam zaboravila kome user posted image , u velikom sam zaostatku pa vas ne mogu popamtiti. Uglavnom, želim svima samo najbolje user posted image
Kazic, pa kod vas stalno nešto, nadam se da ćete brzo ozdraviti user posted image
Danira, baš su super stihovi od tvoje curke user posted image , ja sam od svojih dobila samo puse user posted image , a Leo me počastio duuuugiiiim spavanje (zaspao u pola 6 popodne pa spavao do pola 3, pocuclao si malo i nastavio do 8 u jutro) user posted image
Ja jučer sa klincima bila na prvoj pričesti (mom malom bratiću) i kad sam doma išla počelo je tako jako grmiti i padati kiša i tuča da nisam mogla voziti (stala sam uz cestu pod neko drvo i čekala da prestane, u trenu je cesta bila pod bujicom vode 10-15 cm) užas, inače me je strah vozit se u autu dok grmi, a jučer sam bila sama sa njih troje daleko od kuće user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 416
10.5.2016 8:22:56   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Baby,hvala user posted image ...znaš kak se veli-za dobre želje nikad nije kasno user posted image ...vidim fino ti hendlaš već s njih troje kad si sama išla tak na pričest...ma,mame su zakon user posted image

Kazić,u kojoj ste fazi?Nadam se da ste svi skupa bolje user posted image

Danira,kak ide vama klopica?Ja imam osjećaj da bi ovo moje čudo samo tu mrkvu lizalo user posted image ,ne znam zakaj mu se mrkva baš dopada...nju pojede odmah cijelu,a recimo jabuku ne,kaj bi mi bilo logično jer je slatko...
I da,user posted image za vrtlarenje user posted image ...imaš i ti žuljeve user posted image

Jučer nas je posjetila patronažna,bila je u blizini pa veli došla ga je vidjet kak je već veliki user posted image -a on u viperu,u polusjedećem položaju,namaljan sa mrkvom od-do user posted image

Eto opet ružnog vremena user posted image ...ja si već gruntam da ću si stavit M u klokanicu i svejedno prošetat,pa makar i sa velikim kišobranom...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 10.5.2016 8:25:06 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 417
10.5.2016 10:27:51   
Danira
Hej curke cijelu noc nisam spavala imam zelucanu virozu,povracam,proljev i kolje me u zelucuuser posted image
D nece flasicu pa sam jedva uspjela ga dojit,na srecu mm je doma pa mi je skuhao juhicuuser posted image .
Uff opet me frceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 418
10.5.2016 14:03:52   
Kazimira
Hej zene....koje koma vrijeme!!!!

Eto mi OK....V se otvorilo okouser posted image , K je skroz ok, ali mora mirovati....negoduje I tako, stalno mu govorim da bu u bolnicu kako ne cistimo nos, to mu je najgore.....sad bi on vec I divljao a ne smije....

Svi spavaju, a ja pijem nes I zderinjam domacice, fakat bum...ma kaj, jesam user posted image

Grlo me ne boli jako, ali svaki put kad se poveselim ono sam pocne jos have boljetiuser posted image

Danira je to neugodno, fala Bogu pa ti je tm doma...brzo ozdravi draga user posted image

Lidac jeste isli u setnji?

Baby svaka cast kak s klincima baratas.....ja svaki dasn lagani zivcani dozivim user posted image ...ova moja V prava mala skorpionka tvrdoglava, a i bik K nije daleko user posted image

Jezic kak je M u vrticu, nadam se da je sve OK...

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 419
10.5.2016 14:38:22   
Jezic123
Hej evo i mene
Kazic user posted image [sm=bravo.gif sto kod vas ide na bolje
Danira uf bas je banana kod tih crijevnih viroza.
Evo moj M kod kuce kapamo nos, jer mu jestalno zastopan i nikako da se odstopa. Sada mu je dala antibiotske kapi i rekla da bude do cet kod kuce pa da joj se javimo.
Ubija me taj njegov nos. Ludnica cim malo bude bolje ode u vrtic i zastopa mu se kao nista]

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 420
10.5.2016 15:01:32   
Kazimira
Razumijem te u potpunosti !!!!

K je zastopan od 9 mjeseca....jedino se odstopao od kortica koje smo spricali u nos, to nam je dala doc s Rebra, ali kad smo prestala, nakon par dana opet zastopan user posted image
Trenutno namavemo s fiziolosku, pa pumpam pa spricam nekim sprejom tipa olinth.....koma, hrce ko neki did' user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 421
10.5.2016 15:12:41   
Jezic123
Da to bibilook da samo curi i da je to to
Ali bude tako tjedan dana i onda zakuri. Dobijeantibiotik popije ili ostanemo kod kuce i smiri se, ali ne skroz tj stalno ujutro bude fulzastopan, a preko dana manje i usisavaj i spricaj i kojesta i nista on je stalno pun.
Tako do mora na morusecodstopa i eto ti opet jeseni i sve ispocetka.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 422
10.5.2016 15:13:44   
Jezic123
Moj nehrce otkako smo izvadili 3 krajnik, ali nos je vjecno pun.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 423
10.5.2016 23:35:29   
lidac0605
Evo mene pred spavanje user posted image

Daniraaa,user posted image ,pa kaj sad i ti?!Nadam se da će brzo proć user posted image

Kazić,user posted image za lagano smirivanje situacije...nek sad i dalje ide samo nabolje..

Išli mi danas nadobudno u šetnju u klokanici...dakke kad mi nisu ramena otpala user posted image ...pa ovaj malac je težak više za nosit tak,zdurala sam čak pol sata i onda smo otperjašili doma jer ga više nisam mogla nosit.Miačim da više ne pem na dulje rute s klokanicomuser posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 424
11.5.2016 8:29:49   
danery
jutar,samo da vam mahnem user posted image
vidim veselje kod vas sa nosićima,virozama user posted image nek što prije prođu user posted image user posted image

a lidac,ovo za klokanicu....ja sam bejbici nadobudno sling....majkomila,za pol sata me savila ko vrbu,vratila sam se kući nosom stružuć stazu isto kak sam otišla u šetnju nosom velebitno parajuć oblake....točno se moglo pratit po rovu u asfaltu kojim sam se putem vraćala user posted image reko' ne'š majci,kleta krpo,i poklonila dalje user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!