mmamita
|
Evo nas Zatvorena sam jos uvijek, tako da nema straha da ce beba izletit . Uglavnom, vaginalni pregled-sve ok. Upalila UZV a ono bebe svugdi! Noge i glava na istom mistu , povise pupka . Ja ne znam kako moze tako stat Tako je slatka i toliko me podsjeća na kcer... Usporedila 2 slike UZV i slicnost je nevjerovatna! Beba ima 1300 i 37cm. Stalno usta otvara i mljacka, joj!!! I veselo mase rucicama! Ajme jedva je cekam primit u ruke, sad sam vec nestrpljiva! Pricale smo nesto gin. i ja o mojoj kceri i na UZV mi kaze,jel ovo stize jos jedna cura. A ja se cila pogubila, kazem ne znam... A ona pita pa ocemo znat. Reko ne i ne! I tako u nje prosli put musko ovi put zensko, a meni toliko sad vuce na zensko, vise nego ikad. Ajde jos 2 ipo miseca i znat cemo . Ali virujem da je danas bas dobro vidila i da nije to rekla bezveze, pa sam opet malo ljuta na nju jer svaki put naglasim da mi ne govori... Uglavnom sve je super, beba odlicno napreduje. Trazila sam uputnicu za OGTT, mokracu i moram ovaj tjedan opet vadit krvnu grupu. Tako da imam sta radit cili tjedan Pregled ipak opet za 4 tjedna I skoro zaboravih, dobila niti 2 kg
|