|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
9.4.2016 13:02:08   
Desideria
Saki ja sam u prosloj trudnoci imala polip. Stalno je curkao (ne mogu se zakleti, ipak je to bilo prije vise od 6 god, al smeckasto je bilo). Obisla sam sve hitne grada zagreba jer to se naravno uvijek desavalo vikendom blagdanom etc. Ali niti jedno curkanje nisam ignorirala mada su mi uvijek govorili ok je sve dok nije svjeza krv. Kad god sam dosla na hitnu nitko konkretno nije znao zasto curkanje sve je uvijek bilo ok odgovor je uvijek bio vjerojatno od polipa.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1251
9.4.2016 13:14:14   
saki84
Desideria hvala ti. Meni je roskasto i to samo na papiru kad izadje iscjedak. Jos me i boli jer imam problem i sa stolicon pa su to muke samo takve. Ona mi je rekla da se ne trebam brinut pa cu vidjet. Ako ne stane do ponedjeljla zvat cu je ili cu ic kod nekog jos doktora da pogleda. Bas kad sam se napokon malo opustila. I jos mi je rekla da sam zatvorena i da je sve ok.

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1252
9.4.2016 14:00:13   
mmamita
saki samo ti prati stanje. Iako moguce, s obzirom da imas problema sa stolicom, pri natezanju da ti pukne koja mala zilica. Jesi je pitala postoji li ta mogucnost? S polipom se nikad nisam susrela...
Drzim fige da sto prije prodje.

Lijo oko dojenja se slazem 100%. Medicinski opravdane razloge, kao kod Desiderie, cu uvik prihvatit. Ali necu prihvatit izgovore tipa namucile smo se ja i beba, nisam mogla vise.... Bogami sam se i ja namucila s dojenjem, prosla sito i reseto, ali vridilo je. Necu nikad zabadat nos ni upirat prstom u majku koja ne doji ali vrlo rado cu se uvik zustro raspravit i iznit argumente ZA dojenje, jer medicinski samo 3% zena ne moze dojit, ostatak odustane pre rano ili im se neda uopce. U Hrvatskoj mi se cini da 53% zena ima problem, ali onaj u glavi...

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1253
9.4.2016 14:02:27   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1254
9.4.2016 14:03:31   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita ------11.04.
di.sak------------18.04.
MareM----------20.04.
Faustina-------21.04.
Hannah---------22.04.
Ninaa27--------25.04.
Lisica Mica---26.04.
saki84-----------27.04.
Disederia-------04.05.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1255
9.4.2016 14:14:54   
saki84
Mmamita bas je polip..pogledala mi je sa onom napravicom, i bas je rekla da vidi ranicu na njemu i da ocekujem jos par dana da ce curkat i da sam skroz zatvorena. Da nije nista opasno. Al ja svejedno sam nekako tuzna, valjda takav dan i jugo. Hvala vam cure

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1256
9.4.2016 14:18:28   
Desideria
Kud ja u tih 3%. Ali vidis ti i te doktore. Zasto se pedica nije zapitala kako to da moje dobivaju minimalno mjesecno i zasto ja tako malo izdojim? Meni nikad mlijeko nije curilo ono sto se kaze na sve strane. Uopce mi nisu trebali oni jastucici za u grudnjak. Nikoga to nije zanimalo. Bila sam ja ja nednom dva uzv dojki prije ali ocito ne kod dobrih dijagnosticara ili tumaca ultrazvuka. Moram se jos konzultirati i razmisliti sta cu. Htjela bi dojitimali ako ce mi dijete biti gladno i ne dobivati na kilazi kao prve dvije a ja luda i sva unezvjerena ne znam.....a opet su mi i moje dvije curice tu....ako se skoncentirats na ovog najmanjeg a njih dvije ispadnu samo smetala nije ni to dobro. Tu su i tata i baka ali mama je mama ❤️. Cure hvala na podrsci i razumijevanju

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1257
9.4.2016 18:31:24   
Jupiter
Za veceru pravim calzone punjene mozzarellom, pancetom, hamburgerom i salsom. Pa tko voli...put za Istru!!
Odlucila sam da odem u pon do bolnice da se narucim za pregled, pa cu i ja imati neki datum u djiru.. Imam osjecaj da mi je proslo vec 100god od zadnjeg...a skoro da i je..jer kad pogledam, zadnji put su me bas "pregledali" takodjer u bolnici. A pricu sa uzv vec znate..
Ne znam kako kod vasih trbuha ali kod mene je sve zesce i cesce. Ti su pravi valovi na trbuhu. I dok mi je onako visoko, jos me i nasmije, poskaklja ali kad ode dolje...ajmee menii..
Sto vi radite?
E, da... Ja sam tek nekidan saznala da vise ne postoje dvd videoteke.. i bas sam bila zalosna.. Istina je da se do filmova moze doci do 1001 nacin ali .. nostalgija.. ode jos jedna.. user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1258
10.4.2016 12:21:36   
mmamita
Dan user posted image

Jupiter uuuuuu calzone, doslo mi je da se teleportiram u Istru sinoc kad sam vidila tvoju veceru user posted image
Meni je isto ludo u stomaku. Beba nije toliko cesto aktivna, ali je gruba za poludit. Ovi prstici ko nozic stalno paraju, uff. Stalno poskakujem i svako malo viknem ajme, pa se svi oko mene pripadnu sta mi je sad. Mala mi je bila njeznija ali puno aktivnija. Ova beba me udre sakom bez imalo milosti.

Ja mislim da kod nas ima jos jedna dvd-teka. Nedavno sam prosla i vidila da je natpis jos gore ali eto nisam zagledala dali radi. Bas cu sljedeci put pogledat, zivo me zanima. Ali zamisli za 10 godina, za cim cemo sve plakat radi ove tehnike...user posted image

Kako ste danas zene? Meni mala ostala u bake sinoc spavat, tako da sam se i ja naspavala ko beba. Sram me iti rec kad sam se digla user posted image Sad imam generalku po kuci napravit, i u mame na rucak user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1259
10.4.2016 12:51:54   
saki84
Jutro svima. Ja taman sebi spremam tikvice leso...samo lagana hrana ove dane mozda pomogne. Isjedak je jos uvijek tu ali se ne povecava pa me to tjesi. Sutra cu je zvati popodne da joj prijavin da ga jos uvjek imam i jeli to ok.
Jupiter ja bi tako rado tvoju veceru ali odlucila sam izbacit kruh. Sta je jos tuzno jela bi pizzu svaki dan za svaki obrok koliko me pita al i sa njome cemo usporit. Inace sam sebi svako jutro u pekaru kupila malu pizzetu ali nikom nebi rekla nego bi je smazala do kuce. Sama sebi bi bila smjesna user posted image . Jela bi stalno apetit mi je svaki dankm sve veci. A stomak mi je odjednom dupli nego je bio, preko noci je narastao i to dosta velik. A maleni ima neki svoj ritam, ima dan da je aktivan i stalno ga osjecam a ima dan da ga ni ne primjetim. Doduse jos pod rukom ga ne osjetim, nadam se da ce i to brzo

mmamita za sutrasnji pregled user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 10.4.2016 12:54:20 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1260
10.4.2016 21:43:27   
Hannah27
Mamita sretno, čekamo user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1261
10.4.2016 21:45:36   
mmamita
Saki nazovi ih svakako sutra. Bilo bi dobro i da odes na pregled, cisto preventivno... Pitaj moze li te primit.
hehe koja si ti, skrivecki znjopas junk food user posted image user posted image
Ajme i ja bi pizzu mogla svaki dan, al bas navecer me uvati. Sinoc sam pojela 2 komada i danas opet kupila sastojke za pizzu ali sam odustala u zadnji tren. Ipak je sutra pregled, to je oko pola kila manje na vagi user posted image
Uzasno se veselim sutrasnjem pregledu! Jedva cekam vidit mrvicu!!
Mi koje smo tu oko 29-30tt, hocemo li sad malo cesce na preglede? Mislim svako 3 tjedna? Bas me zanima sutra sta ce i stim bit. Zato volim ovaj finish, kad je stalno neki muving po doktorima user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1262
11.4.2016 9:06:41   
Desideria
Mmamita mi smo 29.tjedan i nas narucila za 4. A ja bi isto cesce 😍. Javiiii

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1263
11.4.2016 10:46:34   
saki84
Mmamita sta cu bolje da ne vide sta jedem..ne trebaju svi znat user posted image ..pogotovo jer bi to islo eto zasto imas zatvor, hranis se glupostima itd..ovako niko ne zna niko ne popuje user posted image .
Zvat cu je popodne jer radi tek od dva. Iscjedak se smanjio ali zato bolovi od zatvora su prestrasni. Nikad nisam mogla zamislit da to toliko moze bolit. Moram priznat da sam dobro izdrzala do danas a da nisam za vikend isla na hitnu. Ali to je vjerovatno jer me ona u petak pogledala i rekla da je sve u redu i da je to polip.
Vi ste sve vec skoro pred finalom a ja tek na pola. Ostat cu sama na ovoj temi user posted image
Ostale gdje ste, jel uzivate u ovom lipom danu

Neposredna veza do poruke: 1264
11.4.2016 10:54:23   
Desideria
Saki sta uzimas za zatvor? Ja sam jednom na pocetku zvala svoju ginicku kako me sve bolilo. Skroz sam se prepala a onda sam skuzila da me cijeli trbuh abdomen boli i da ne znam kad sam na wc bila. Od tada uzimam portalak. Tu noc sam iz boce pila direktno,pa sam dobila,proljev 😂

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1265
11.4.2016 11:00:52   
saki84
Desideria ja inace imam problem sa zatvorom i bez trudnoce ali u trudnoci to je katastrofa, zna proc cjeli tjedan i jedva jednom i to na velike muke malo i nista. Probala od smokava, sljiva, kivija, raznoraznih jogurta, topla voda sa limunom, jako zasecerena kava, mekinje, par dana samo tekuce hrane i bude malo i nista svako 4 dana. I sad se to toliko valjda skupilo da kad lezim padne toliki pritisak da se od bolo jedva dignem. A kad setam i na nogama sam nista. Tako da me i to malo brine

Neposredna veza do poruke: 1266
11.4.2016 11:05:00   
Desideria
Probaj sirup portalak. To smijes. Ja to uzimam cijelu trudnocu. I djeca to smiju. Moja starija kcer je na tome,od druge godine zivota

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1267
11.4.2016 11:11:23   
saki84
Ljekarna mi je blizu tako da bi se i mogla lagano prosetat do nje. Jer stvarno vise neznam sta. Hvala ti.
kako tvoja trudnoca jel jos uvijek mirovanje?

Neposredna veza do poruke: 1268
11.4.2016 11:41:59   
MareM
mammita, sretno danas user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1269
11.4.2016 12:01:28   
Desideria
Prosli tjedan je nalaz bio bolji. Pisulinac se podignuo malo 😍. Dr je rekla da sam sad mobilnija ali da slusam svoje tijelo. Niceg pretjerano. Ali sam sinoc bila vani, imali smo godisnjicu ili kako bi to nazvala osnovne skole. Prvi puta smo se nasli. Sjedila sam 2-3 sata jedva sam doma dosla. Sve me bolilo od struka do noznog palca. Danas samo horizontala

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1270
11.4.2016 12:19:46   
mmamita
Hvala cure user posted image Javim se iza pregleda user posted image

Saki cula sam da je portalak zakon. Kupi ga i nemoj se vise mucit. Znam da ga jos jedna trudnica pije, tako da nema straha, a mozes i u ljekarni pitat tetu.

Desideria nije ni cudo da te boli. Nakon toliko lezanja 3sata sjedit... Ima da te svaka koscica boli user posted image

Ajme dan je izmisljen a ja nikako iz kuce da izadjem! Ajmo debele sve na sunce vatat Vitamin D user posted image

Faustina ne ciri nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 1271
11.4.2016 12:37:47   
Desideria
Nadrapala sam ko žuta a žuta i jesam 😂😂😂. Vidim fan club portalaka ahahahahhah!!!!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1272
11.4.2016 13:51:24   
Jupiter
Mammitas jedva cekam tvoj izvjestaaj!! ❤💖🌼🌷🌹

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1273
11.4.2016 14:14:21   
saki84
Desideria znam kako ti je sta se tice sjedenja. Mi smo imali zarucnicki po blok sat 4 dana a stolice tvrde da ne mogu bit tvrdje uzas! Jos pogotovo tebi nakon mirovanja. Bitno da se bebo podigao i nek tako nastavi user posted image ...
ja zvala svoju gin rekla mi sestra da dodem oko 4, i sad kao za pegulu bol popusta. Izgledam sama sebi luda.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1274
11.4.2016 18:38:40   
mmamita
Evo nas user posted image

Zatvorena sam jos uvijek, tako da nema straha da ce beba izletit user posted image . Uglavnom, vaginalni pregled-sve ok.
Upalila UZV a ono bebe svugdi! Noge i glava na istom mistu user posted image , povise pupka user posted image . Ja ne znam kako moze tako stat user posted image
Tako je slatka i toliko me podsjeća na kcer... Usporedila 2 slike UZV i slicnost je nevjerovatna! user posted image
Beba ima 1300 i 37cm. Stalno usta otvara i mljacka, joj!!! I veselo mase rucicama! Ajme jedva je cekam primit u ruke, sad sam vec nestrpljiva!
Pricale smo nesto gin. i ja o mojoj kceri i na UZV mi kaze,jel ovo stize jos jedna cura. A ja se cila pogubila, kazem ne znam... A ona pita pa ocemo znat. Reko ne i ne!
I tako u nje prosli put musko ovi put zensko, a meni toliko sad vuce na zensko, vise nego ikad. Ajde jos 2 ipo miseca i znat cemo user posted image . Ali virujem da je danas bas dobro vidila i da nije to
rekla bezveze, pa sam opet malo ljuta na nju jer svaki put naglasim da mi ne govori...
Uglavnom sve je super, beba odlicno napreduje.
Trazila sam uputnicu za OGTT, mokracu i moram ovaj tjedan opet vadit krvnu grupu. Tako da imam sta radit cili tjedan user posted image

Pregled ipak opet za 4 tjedna user posted image

I skoro zaboravih, dobila niti 2 kg user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!