|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   depresija ili?
11.3.2016 22:09:37   
uskoro stizem
Bokic ...ovako imam jedan jako veliki problem imam sina od 4 god i 3 mj jos malo do termina mi je ostalo 4 tj i osjecam se jako jadno naime sin zeli da se igramo na podu s auticima ili da s njim igram nogomet i tako to a ja nemogu ukljeste me leda i nemogu iz kreveta po tri dana samostalno nek ovisim o svojima...i onda kad nemogu s njim radit sto zeli pozelim plakat sve se u meni srusi i onda padnem u depresiju mislim da je depresija navece kad zaspi ja placem ujutro kad ide u vrtic ja placem poceo je ic u vrtic prije 4 mj tek i onda mi svasta prolazi kroz glavu kako cu s njih dvoje kad se nemogu posvetit jednom u potpunosti i da sam preuranila trudnocom i da je sve bilo greska...molim vas recite nesto jer se osjecam koma vec danima budem u pidami i neidem nigdje dragi mi vozi spediciju i nema ga cesto doma...i danas sam razg s njim o tome on je reko da ce sve bit bolje da cu se snac super jer sam dobra mama ali ja mislim da sam katastrofa mama plakala sam mu se dva sata na ramenu neutjesno jednostavno vise nemogu psihicki me ubija sve to nemam volje za nista zelim malog zagrlit stavit na sebe ko kad se rodio a nenrem od trbuha i jednostavno vidim da mu fali sve to i zna cesto puta rec da je ljut na mene ne na bracu u busi :'( sta da radim?user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!