evanoi
|
sax, i moj tako (ne)hoda kao tvoj. kupili mu najjeftiniju autić-guralicu i uživa - sjednemo ga na nju i on drži volančić ko neki važni frajer, a mi ga vozamo po stanu... baš uživa. a kad počne sam hodati će vjerojatno skužiti da ju može i sam odgurivati pa će se i dalje zabavljati... to za krevetić, nama isto. svaki put kad se razboli ili ima probleme sa zubićima, prvi dio spavanja je u svom krvtć, a nakon toga, hop k nama. samo što je to nama puno prije jer se g.štrumfić za prvo cicanje probudi već do 23h!!! šta reć. ako niš ne pomaže, sax, daze, samo si recite da uživate spavati sa svojim mališanima jer to nažalost nemaju sve mame mogućnost, ili sve žene.one koje ne mogu imat djecu npr.sve bi dale da stalno spava beba s njima, zar ne? tak da, uživajte u tim blagodatima, a ni to ne traje vječno.... i prebrzo će proći pa ćemo se s čežnjom sjećati ovakvih (ne)prospavanih noći! čak i mislim da to spavanje ovisi puno o bebi. jer npr. moj kad prestane biti buban, lako (bar do sada ) opet samo nastavi spavati u svom. neke bebe jednostavno su smirenije u mamu. i ja sam nekad bila zagovornica da bebe strogo moraju spavati u svom krvtću. a-ha. dok nisam postala mama. pa mislim, nećeš valjda pustit bebicu da ti u ponoć plače i vrišti i moli da ju uzmeš k sebi, a ti ne, već se držiš tih nekih pravila i uništavaš i sebi i njoj noć? to što ti kažeš daze, nakon sat-dva pobijedi! ma onda joj daj da pobjedi nakon 20 min pa bar si odspavate više. ja imam neku toleranciju 15ak min. ako nakon toga nema uspjeha, ne mučim više ni sebe ni njega. jer kad hoće zaspat u svom krvtu, zaspe nakon pola minute, dakle, sve duže znači dolazak njega k nama al sam se raspametovala joj, taj pampers očito ni pelene ni vlažne ne valjaju... ne vidim kako su tako popularni? sax, dakle,na kravlje ste!!! mi mu počeli kupovati dukatiniće i to mu dajem. ma sve manje pazim na tablicu dohrane. mi bolje, micko aktivan opet, brbljav, pomalo počeo jesti i drugo osim cice... još mrvu osjetim katar u grlu, nadam se da će brzo proći da možemo u šetnje, iako mu se sad razboljela mala susjedica prijateljica... sve u krug mi griz počeli davati, neki od podravke, nekad od francka... kako naiđemo...i fin mu je ma, sminkret, ma jadnić mali P!!! pa baš se sve svalilo na njega ajde više ti zubići da postane veeeeliki gricko
|