|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
24.10.2013 14:04:50   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image cecilija - 12.10. - ponosna user posted image
user posted image lili22 - ponosna user posted image
user posted image Bucika001 - 19.10.
user posted image cosak - 20.10.
user posted image *Katarina* - 28.10.
user posted image nelly. - 28.10.
user posted image Jasmina19 - 29.10.
user posted image eternity - 29.10.
user posted image nadamse - 30.10.
user posted image winkica - 30.10.
user posted image perlica55 - 31.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 876
24.10.2013 14:13:15   
cosak
Drage moje, eto hvala vam sto bar mislite na mene user posted image
uglavnom, sad stalno razmisljam o vadjenju tih hormona, kako to izgleda, kad ce biti nalazi... kakvi ce biti...
i tako sam dosla do razmisljanja sto se broji kao 1 dan u tom slucaju... vidim da dosta pisete o spotingu, a ja sam cijelo vrijeme zivjela u uvjerenju da je to naziv koji se upotrebljava u slucaju nekog oskudnijeg krvarenja ili smeđeg iscjedka prilikom implantacije....a citajuci vas kontam da bi se to brojalo i smeđe prije M....e sad, ja uvijek prvo imam malo smeđe i tek onda dobijem, ali sam mislila da to tako svi imaju i da je to normalno!? ne znam jel je.... uglavnom, ako meni npr. jedan dan bude smeđe, a npr. sutra dan dobijem bas pravo, jel onda taj drugi dan brojim kao prvi. Ja sam tako brojala do sada, ali ne bi htjela nesto zeznuti kad / ako budem isla vaditi hormone...
i jel se to u biti vadi samo krv, nista mokraca....da znam zbog keksa user posted image
sto se tice mojih, nazovimo ih, simptoma najvise sto osjetim da me sise bole, a na dodir-NE DIRAJ user posted image ali to je simptom univerzalni, moze i za jedno i za drugo... vidjet cemo user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 877
24.10.2013 15:01:55   
perlica55
Cosak draga, dobro si ti računala.
Prvi dan ciklusa, je prvi dan krvarenja.
Spotting, iscjedak i krvarenje prilikom
brisanja, se ne računaju..
Budući hormone možeš vaditi 2-5dc,
odi 3.il 4. Tak ćeš biti sigurna!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 878
24.10.2013 15:43:53   
eternity
pinky funky bird dabroston pijem jer u zadnju godinu dana sam imala 3 biokemijske trudnoće ili rane spontane kako to tko zoveuser posted image a zadnja je bila prošli ciklus, test pozitivan a onda nakon 3 dana odljevi, na UZV se vidio zadebljani endometrij, beta i nakon odljeva preko 100 al bebica je otišlauser posted image sad mi je propisao radi tih ponovljenih biokemijskih da ubuduće od 15 dana ciklusa uzimam 3x1 narednih 10 dana dabrostan i u slučaju kašnjenja i pozitivnog testa odmah kod doktorauser posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 879
24.10.2013 15:59:24   
Bucika001
draga kisica ja ti imam punooooooooo viska....gle,ne znam sta da ti kazem...svaki je organizam za sebe,nekome ne smeta,a mozda bas meni smeta....to ne mozemo znati...a ja tesku borbu vodim sa kilama...

ika draga jakoooooo mi je zao,ali eto,abrem otprilike znas kada ces dobiti svoju drugu priliku,mene je strah da je necu ni imati...user posted image ljubim te i zelim ti malog user posted image sto prije u rukama!!!

cecilija mila,ja ti od srca zelim da sve bude u redu,nadam se da ce tvoja bebica ostati u busi i da cete se ti tvoj muzic brzo radovati novoj prinovi!!!user posted image

cure kojima je dosla vjestica jako mi je zao,a ostatku na listi zelim ogromne plusice,ljubim vas sve zajednoooo!!!!!!

drage moje ja sam vam u glavi jako lose...imam kredit,za auto i sada ne znam sta bi...luda sammm....mogla bi ga prodati da zatvorim kredit,ali postoji mogucnost da se pocetkom iduce god vratim na posao,ako se vratim,a prodam auto,necu imati kako putovati...k tomu me ta kilaza ubija,toliko sam nesretna radi toga....a i bebica nam nikako ne stize,sto me najvise boli....user posted image user posted image user posted image znam da je off topic,ali moram se nekome izjadati...mm samo vice da dignem glavu dace biti bolje...ali ja nisam takva,ja postavljam milijon pitanja,kako,zasto,kada,koliko....luda saaaaaaaaammmm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 880
24.10.2013 16:25:46   
PinkyFunkyBirdy
Eternity, onda ok. Ako odmah nakon pozitivnog testića trebaš do G onda će ti on sigurno opet dati neki progesteron. user posted image

Draga moja Bucika, nemoj mi se toliko žalostiti ... pa tek ste krenuli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prati sad ciklus, dva što se dešava (zato sam ti rekla da mjeriš tempicu) i onda s tim grafovima lijepo kod ginića i neka te šalje dalje na obradu. Zato imamo liječnike - da nam pomognu kad priroda negdje zapne. user posted image A za kile je upitno koliko utječu - ako se ti osjećaš dobro u svojoj koži i nemaš drugih smetnji mislim da one nemaju glavni utjecaj na zatrudnjivanje. user posted image user posted image user posted image Drži mi se draga. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 881
24.10.2013 21:23:48   
winkica
Evo odlična stranica da vidite dali je beta preniska ili ne.ovo su stavljale žene koje su stvarno ostvarile trudnoću a ovo su njihovi rezultati., betabase.info se zove..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 882
24.10.2013 22:41:16   
kisica
Drage moje ja sam krepana, i na pola spavam.
Došla sam samo vidit što ima, jel se Cecilija išta javila, i gibam spavati.
Cecilija javi betu sutra molim te, i drži se kako god bilo.

Laku noć curke moje

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 883
25.10.2013 7:41:02   
Bucika001
Hvala ti mila,puno mi znaci sto imam tu vas,volim vas jako puno!

Izdrzat cu ja to sve,bit ce sve u svoje vrijeme..malo mi se sada sve skupilo pa sam u bedu..ako ne bude skoro bebac,krenut cemo na pretrage,doci ce i nas mali andeo..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 884
25.10.2013 7:57:34   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Bucika, znam da kasno reagiram, ali moram ti reći da ti je avatar jako lijep! Tako mi je milo oko srca kad ga vidim...

Jučer: misija izvršena.user posted image E sad, jutros opet sluz EW, ima je i više. Onda se i danas sprema akcija, iako nije bila u planu. Hheheiiiii!user posted image

Pusa svima!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se još nekoj user posted image ovaj mjesec, a i da je budem user posted image od idućeg mjeseca.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 885
25.10.2013 8:00:54   
Snjeguljica_83
Perlica,sad sam ti vidjela graf. Jako je lijep, školski, ne? Nadam se da će temp. ostati tako visoka! (a da nisi bolesna user posted image )

Šaljem ti user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 886
25.10.2013 8:29:18   
daxy
Dobro vam jutro,trudilice i trudnice.
Kako ste mi?

fiona bem mu miša,pa javi se digod. Mi smo skoro sve ovdje jer u svojoj okolini nemamo puno ljudi koji razumiju našu borbu. Ja sam samo jednoj priji rekla da imam problem i koliko god ona meni bila draga ne može ni upola razumjeti kroz šta prolazim i šta mi se mota po glavi. To može samo netko tko prolazi kroz sličnu situaciju. I ja sam poprilično usamljena,pa zato dođem na Raju da se izjadam i znam da ćete me vi razumjet bolje nego itko.
Drž se. user posted image user posted image user posted image

snjeguljice user posted image user posted image user posted image za plodnu sluz. Super da ste pokrili pl dane! Sad samo čekamo user posted image !!

winkice drago mi je da ste izgladili to na poslu! Bravo! Postupila si ispravno i isplatilo se!

kisice nisam si ništa dijagnosticirala,ne brini. user posted image

bucika draga,nadam se da ćeš imati user posted image prije 1.miseca i da nećeš mislit o poslu nego o user posted image

perlice graf ti je drugačiji nego prije,nadajmo se da je to zadnji i da će ova plava crta između točkica pozelenit. user posted image

pinky kako si mi ti?

sve moje trudilice stare i nove koje nisam spomenila nickom kako ste? Nemojte samo čitat nego pišite ! Javite se! Sve ste dobrodošle! I neću da čujem kako vas ne spominjemo! Morate se i vi nas sjetit ponekad,zar ne?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 887
25.10.2013 8:44:23   
perlica55
Tko me traži, tu sam user posted image  user posted image  user posted image

Bucika mila, jako mi je žao kaj se moraš uzrujavati
zbog glupo kredita user posted image  user posted image  Jako me bilo strah kad je MM
odlučio da će kupiti novi auto, te kamate u današnje
vrijeme NISU NORMALNE... Budući oboje radimo, za sada guramo..
Pokušajte se malo strisnut, pa vidi kak ći ići,
ak ne budete mogli, budeš prodala auto i riješila kredit.
I sada kad ne radiš, fino se posveti sebi..
Vježbaj, rolaj, vozi biciklu, ak ne možeš, odi pa šetaj...
Al SVAKI DAN!!! Pij Vrkutu, ona ti pomaže i u
mršavljenju... Glavu gore draga, nekako budete izgurali user posted image user posted image user posted image
Snjeguljice draga, user posted image  user posted image  user posted image  za akciju, danas ponovite user posted image  user posted image
Daxy milaaa, meni je ovo mislim 10-ti FF graf i stvarno niti
jedan nije ni sličan ovom.. Ja se nadam user posted image  user posted image
Budemo vidjeli, baš nekako puno nade polažem u ovaj
mjesec... Moguće da bude user posted image  kao i do sada, al eto nadam se...
I da, možda mi je Konopljika "sredila" ciklus user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 888
25.10.2013 9:09:40   
anaxx
Draga ikaaa SRETAN TI ROĐENDAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice sretno....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 889
25.10.2013 9:15:03   
daxy
cecilija draga uz tebe smo! Javi nam kako si i kakva je beta.

Joj pinky draga,ja ne prestajem mislit o onim Andolima šta si pisala da bi ih uzimala. Ja bih volila kad bi pitala nekog liječnika za to,pa da ih počneš uzimat kad vidiš user posted image ako on kaže da možeš. Ti bi uzimala malu količinu,možda ti ne bi smetalo za tlak. user posted image . A možda pomogne user posted image . user posted image Jel planiraš skoro na pregled? user posted image

ikaaa sretan rođendan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 890
25.10.2013 9:29:28   
Snjeguljica_83
Ikaa,
sretan rođendan,
sveeeeee najbolje! user posted image

Želim ti sve, sve, ali jedno posebno i najviše - BEBU! user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 891
25.10.2013 9:39:26   
perlica55
Ikaa draga moja, nek ti ovo bude najsretniji rođendan user posted image ,
a idući da proslaviš s malom user posted image  u rukama
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 892
25.10.2013 9:40:49   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, sretan ti rođendan i da ti se ostvare sve želje, a ja ti želim osim zdravlja da ubrzo imaš pune ruke s malom popišankom ili popišancem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Taman sam odustala od te zamisli i sad me daxy opet podsjećaš na to. user posted image user posted image user posted image Ne znam više, nisam pametna ... najgore mi je što nitko od doktora nema vremena za mene. Da znam da bi mi se netko baš pravo posvetio i dao neki koristan savjet (osim 'opustite se') otišla bi do njega, ali ovako nemam volje obilaziti doktore. Uvijek se samo razočaram. user posted image Idem na sistematski za neka 2 tjedna pa ću vidjeti onako općenito što će mi reći. user posted image

Joj, Perlice, tempica ti je baš super! user posted image Piješ još uvijek konopljiku? Osjećaš li kakve promjene? user posted image

Snjeguljice, nisi trebala silaziti s muža sve dok ne nestane EW sluz. user posted image user posted image user posted image Obavezno večeras ponoviti gradivo! user posted image

Svim mojim dragim trudilicama i trudnicama šaljem puno user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 893
   [Brisano sporočilo]
25.10.2013 9:56:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 894
25.10.2013 9:57:21   
daxy
A baš me treba namlatit po turu! user posted image Baš sam čavka.
Razlog iz kojeg sam spomenila je pravo sebičan. Mi smo te odgovarale od tog da ih uzimaš na svoju ruku,ja bih bila očajna kad bi ispalo da ti stvarno trebaju. user posted image
A da pitaš usput na tom sistematskom? user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 895
25.10.2013 10:01:13   
Jasmina19
Ikaaa,sretan ti rockas draga!user posted image <3 <3 <3 Zelim ti puno zdravlja,neka ti se ostvare sve zelje.<3 <3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 896
25.10.2013 10:05:37   
Snjeguljica_83
Pinky,

da večeras... Baš, baš... Možda, zapravo, možda... E. je kod babe i dede pa možda tamo bude spavala, onda večeras ide rano u krpe. A druga opcija je da neće kod njih spavati, već popodne kod nas, pa onda akcija kreće u 15 h i nešto sitno. user posted image

Danas OBAVEZNO! O joj, joj, toliko posla!user posted image A baš sam mislila nešto čistiti, ma tko ga šljivi! Bitno je napraviti user posted image

user posted image za nas!

Cecilija, draga, kako si? Javi nam nalaz!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 897
25.10.2013 10:24:34   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, ma možda samo malo po turu. user posted image user posted image user posted image Budem to prepustila TM. user posted image Ali ideja ti je sasvim na mjestu - baš ću pitati ginića pa da vidim kako razmišljaju. user posted image

Joj, Jasmina ... tvoj grafić je opet tako lijep. user posted image Baš da znate da sam baš pravo ljubomorna na te vaše školske grafiće. user posted image user posted image

I da znate da sam zamjerila Katy i Buciki jer namjerno ignoriraju mjerenje tempice. user posted image user posted image user posted image Ja hoću pratiti kako napreduju vaši grafići, a vi meni tako. Dobro, dobro ... trebat ćete vi mene još. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, pusti prašinu i ima da se sve praši. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 898
25.10.2013 10:28:03   
eternity
ikaa sretan rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bucika draga mislim da ti kilaža baš i ne igra ogromnu ulogu u začeću, naravno da je lakše podnijet trudnoću i porod sa +10 nego sa +40 kg al ni to nemora ništa predstavljat jer znam žene koje su sa 80 kg u boljoj kondiciji od onih sa 60 kguser posted image . ja sam trudilica zadnje 3ipo godine i kilaža mi je varirala od 63 do 94 kg pa nazad na 70 kg i eto još uvijek sam trudilica. sestra koja ima 56 kg je ostala trudna nakon 3 mjeseca braka( i dobila u trudnoći 10 kg ) kao i rodica koja je nakon 2mjeseca ostala trudna sa svojih 95 kg a rodila je sa 90 kguser posted image , tako da mislim da kilaža i nije neki bitan čimbenikuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 899
25.10.2013 10:37:56   
Jasmina19
Ma kakve koristi Pinky kad nema user posted image Ovo je sad sesti ciklus nakon spontanoguser posted image Neda mi se vise niti mjerit ta BT,a i toplomjer mi se vec raspada,onaj gumb sta se stisne je vec skoro polomljen od stiskanja,a mogla bi si cak muza malo poslat na spermiogram do Sv.Duha,blizu nam je pa to obavi usput.Mislim da cemo napravit pauzu,vec sam se nekak umorila od svega,nije da odustajem al konstantno osjecam neki pritisak i ko da zivim sto na sat i tak vec skoro dvije godine.Zelim napokon malo mira.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!