Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 5.10.2013 17:12:05
|
|
|
|
bebac24
|
perlice ni slucajno bit u akciji bez zastite jer tako necete nista rjesiti a kad popite ovu turu opet moras na bris i ako je jos piti cete jos koju turu i tako dok ne nestane
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 5.10.2013 17:53:59
|
|
|
|
Fiona0802
|
Perlice, to ti je rizik...prvo, ako je ovo antibitotik s produzenim djelovanjem, nemojte, a svakako kada popijete, ne znate jos jeste li cisti ili ne.... Znam da je lakse reci nego napraviti, ali bolje se strpite...
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 5.10.2013 18:01:07
|
|
|
|
kisica
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Snjeguljice, nadam se da će E brzo ozdraviti Jasmina draga, žao mi je zbog Evo i moja stiže, upravo počeo spotting Večeras MM i ja krećemo 10 dana s Doksiciklinom.. Moj G nije rekao da ne smijemo biti u akciji Par dana nakon što završimo s antibioticima, slijede mi plodni dani, moramo li se paziti il ne? Ak neko zna, pliz nek mi riješi dvojbe... Sretnoo svim ostalim curama, nek bude koji ovaj ciklus Perlice nemoj počinjat terapiju dok ne vidiš da je stigla. Pusti sad spotting, da nebi bilo nedaj Bože bilo što drugo. Čekala si do sada, strpi se dok ne krene i ne budeš 100% sigurna da je menga tu i da nema ničega drugoga. Akcije nema nažalost bez zaštite, kao niti kod gljivica i ostalih beštija, dok traje lječenje ništa od toga. Pa čak i jedan kratki period nakon terapije. Pogledaj u upute lijeka, tamo ti sigurno piše. I tako će ti biti dok ne bude izolirana, tek onda možete u akciju bez zaštite. Jer ako se ne izliječi prvom turom ant.a ti ostaneš trudna, onda opet imaš problem.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 9:12:57
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke prava menga je krenula, terapija također. Budemo se suzdržali od akcije dok smo na antibioticima. Nemojte misliti da sam nekakva luda, al žao mi je preskočiti O. Kada popijemo ter. ipak budem zovnula G, da vidim što će on reći. Hvala puno na savjetima
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 11:01:42
|
|
|
|
kisica
|
Baš mi je žao zbog glupe Ništa, popijte to sada da se rijšiš te ureaplazme pa u akciju. Za ovo najbolje da onda pitaš ginekologa. Svima ostalima, dobro jutrooo
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 11:40:01
|
|
|
|
tintin
|
Perlice žao mi je šta je stigla, nadam se da ćete brzo izliječiti to i krenit u akciju. Veliki zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 12:15:11
|
|
|
|
Jasmina19
|
Perlice,zao mi je...:-( :-( nadam se da cete se brzo izljecit. Sto se tice akcije,ja bi isto pricekala kontrolni bris nakon terapije kao sto su cure predlozile.Ipek je tako sigurnije.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 12:44:55
|
|
|
|
andydea
|
Curke moje zao mi je kaj vam je dosla m.. Jasmina , perlice ljubim vas pinky ja jedva cekam tvoj testic... Kakvo je stanje kod ostalih..tko nam uskoro piski..? Citam vas svaki dan..ali ne pisem jer se ne osjecam bas dobro i spavam kad god uhvatim vremena.. Ljubim vas sve i navijam za vase plusice
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 21:12:40
|
|
|
|
perlica55
|
Curke drage hvala na podršci i savjetima Javim vam što smo G, MM i ja odlučili.. Piški li koja uskoro?? Navijam za svih, nek nam bude punooo Andy, nadam se da uskoro budeš bolje Tintin, najdraža moja RR fino uživaj i mazi bušicu A di mi je Daxy?? Još nije došla sebi od svadbe, bude se ona sutra javila
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 6.10.2013 23:23:29
|
|
|
|
Bucika001
|
drage moje Jasmina i Perlice,jako mi je zao sto je dosla...drzim fige da vec iduci ciklus bude dobitan!!!ljubim vas!!! drage moje,meni je danas testna linija na lh trakama bila blaaaaaaaga,skoro nevidljiva,jel to znaci da O dolazi kroz koji dan??
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 7:14:05
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, trudilice i trudnice! Hvala svim curama koje su mislile na mene i moju Emu, na našu prehladu. Ema je puno bolje, ali je meni jučer bilo gadno. Grlo me peklo i svrbilo, ma! Evo, ujutro je bolje. Danas ne radim, napravila sam most Znala sam da će padati kiša, ali nema veze. Moja mucica i ja bit ćemo kući i uživati u igrama... Perlica, A što se tiče akcije... Da te malo nasmijem?! U trudnoći sam imala gljivice i vukla sam ih mjesecima. G me upozorila da to se ne družim radim s mužem (mislim da je spominjala zaštitu-koju sam ja odmah u glavi precrtala), sve dok se ne izlječim. I bilo joj je sumnjivo što mi nikako ne prolazi. Pita me: "pa što je to? Jeste...? Ja sam rekla bez odnosa!" I smijala se, onako otkačena. Bilo mi je toliko neugodno, da nisam ništa rekla, već se samo nasmijala. Riječi nisu izlazile. Pomislila sam "a šta kad...se ne možemo suzdržati...kad je zgodan" - Ova situacija je banalnija od tvoje ili nije, nisam upoznata, ali želim reći da smo se ipak izvukli, premda nam se bilo "omaklo", i više puta... Hrabro dalje!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.10.2013 7:16:08 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 7:33:13
|
|
|
|
perlica55
|
Bucika draga, ponekad mi dan prije pozitivne LH trakica bude nekativna (samo jedna crta).. Zato piški i dalje svaki dan u približno isto vrijeme, pa budeš vidila Snjeguljice zavidim ti na mostu i ja bi da sam ikako mogla, odmarala do srijede... No dobro... Nikako nisam pametna što napraviti glede akcije, jakooo mi je teško preskočiti O kad se godinu i pol trudite, a nikako ugledati taj , nije lako... Budem se posavjetovala s G
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 9:14:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje Jasmina i Perlice, što da vam kažem. Jaaaako mi je žao. Baš sam polagala velike nade u vaša odbrojavanja. Trudilice: bebac24 - 12.10. Snjeguljica_83 - 14.10. PinkyFunkyBirdy - 15.10. daxy - 17.10. malena 35 - 17.10. Bucika001 - 19.10. mali andeo - 19.10. cosak - 20.10. lelaluna - 22.10. ikaaa - 25.10. *Katarina* - 28.10. nelly. - 28.10. Jasmina19 - 29.10. perlica55 - 31.10. Fiona0802 - 31.10. ?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 9:47:09
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Perlice, na tvom mjestu bi se suzdržala od akcije dok ne ponoviš bris jer ovako postoji šansa da si stalno međusobno prenosite ureaplasmu ako se slučajno ne uspijete odmah izlječiti. U tom slučaju ćete morati preskočiti tko zna koliko O. Ovako preskačete jednu O dok se liječite, a u isto vrijeme ti TM radi na poboljšanju spermiograma. Nakon toga ako ste zdravi i spermiogram bude bolji možda odmah bude i ! Daxy, milena, nadam se da si se nauživala i zabavila. Baš se primjeti da te nema. Fališ! Bucika, nema nekih pravila za LH trakice. Kako ja imam PCOS meni je stalno vidljiva druga crtica. Samo ih piški svaki dan dok ne bude druga crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne. Draga Snjeguljice, drago mi je da ste bolje ti i tvoja princezica. Kako ste mi naše drage trudnice tintin, Andydea i kisica? Baš mi vas je lijepo vidjeti tu ... da nas niste zaboravile. Fiona, vidim da si se opet malo igrala s grafom i da ti je pomakao O. Stvarno je upitno dal je tebi uopće bila O? Draga ikaaa, kako mi se osjećaš? Nadam se da se mala bebica (ili dvije) namještaju u buši! Katarina, dal si razveselila mužića s akcijom? Kakav je plan? Kad ide ponavljat spermiogram? Ja sam vam drage moje počela umišljati simptome. Još uvijek mi je lagana mučnina prisutna, ali to ne brojim kao simptom pošto ju imam od prije O, no počela sam si umišljati lagane grčeve i da bi mogla stalno piškiti (nije da me tjera toliko, ali kao da uvijek imam barem malo tekućine u mjehuru). Ah ta luda mašta.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 10:33:54
|
|
|
|
daxy
|
Dobro vam jutro,trudilice! nelly jasmina i perlice žao mi je. Perlice,slažem se s curama,riješi tu bakteriju,pa se onda baci u akciji. ikaaa draga,sretno!!! pinky to ćeš nam bit najponosnija Evo me nazad. Svadba je bila savršena,a ja sam plesala cilu noć! Nema tko nije plesa sa mnom. Baš sam ponosna kako sam to odradila. Bome su svi bili zadovoljni. Temperaturu nisam mjerila u nedjelju jer sm spavala jedva 2 ure ujutro. Morala sam na ručak,a osjetila sam kako gorim. A FF mi je pomaknuo O na 17 DC. Danas je počeo spoting. Možda ovaj mjesec bide kraće trajao... Btw,ja sam u subotu navečer primjetila bijeli (baš baš čisto bijeli) gusti iscjedak. Kako sam puno plesala,on se pojačao do jutra. Možda kakva upala?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 10:54:29
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, ako nije sirast i ako te ništa ne pecka onda se nemaš zbog čega brinuti ... u protivnom bi mogla biti candida. Baš mi je drago da si uživala i zabavila se. Mene počinje glava boliti.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 11:36:22
|
|
|
|
kisica
|
Ajde barem nekome da ide na bolje, tako da super Snjeguljice za malenu. A ti si velika, pa bolje da tebe muči nego nju malenu. I kod nas imam mosta vec, ali mu ja i ne prilazim. Hehe..a nekako me baš vuče sad želja, a do sad nije nikada. Bit će ga druge godine valjda opet. Perlice – vjerujem da ti je teško, ali kad već ta ureplazma zna tako zeznuti stvar bolje se ne igrati sa njom. Svako dočeka svoj plusić, tako će te i vi. Evo moja susjeda je u braku već 6 godina, i svaki put kad ostane trudna ima spontani. Prvi je imala spontani, onda je nosila blizance, jednog je izgubila. Dr.su joj rekli da bude sretna sa tim jednim kojeg je jedva uspjela dobiti, ali ne odustaje. Pa je imala još dva spontana, i sad je evo trudna 2 tjedna više od mene s tim da je ležala opet u bolnici do 12tt. Tako da svakom se sreća osmjehne, tako će i vama. Za ovu ovulaciju sad kako tako, ali bitnije je da ste zdravi i kad dobijete taj plusić da ste mirni nego da se onda uz tu radost borite sa beštijama i mislite što bi se moglo dogoditi. Daxy – živa? Kako je bilo? Iscjedak? Može biti upala, može biti gljivice, a i navodno je iscjedak normalan kod početka trudnoće. Tko zna što se događa kod tebe u organizmu. Možda nešto slatko. Pinky – mi smo superiška. Nažalost imamo glupu ginekologicu koja nas malo malo plaši svojim nekim dg.ali mi se nedamo, i radujemo se svakom danu. Tko zna što se kod tebe skriva iza tih simptoma, možda ti samo misliš da je to mašta. Radujem se tvom datumu.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 11:38:21
|
|
|
|
tintin
|
Pinky svidjaju mi se tvoji simptomi, bit ce plusic ovaj ciklus ja bi bila presretna kao da se o meni radi, i hvala ti šta mislis na nas i naravno da ostajemo na ovoj temi, uz vas sam i cekam vaše plusice i navijam., meni je bolje smanjuje se povracanje i dobro se osjecam nekad malo mucno ali sve izdrzivo, brojim dane do pregleda još dva tjedna. Pusa svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 13:38:59
|
|
|
|
daxy
|
Nije sirast,ne pecka niti me svrbi išta. Nema nikakvog mirisa. Onako je ka eggwhite "postojan",malo manje gust i bjel,izrazito bijel ka bjela plahta. Ma moram ionako vadit briseve i PAPU pa ćemo saznat ako imam šta. To ću vjerojatno u petak. Moram i MM dogovorit S-gram. Čekat ću taj nalaz,pa odnit sve dr.G. tintin tako mi je drago da si bolje. kisica super je bilo. Trebat će mi još 2-3 noći da se naspavam.
< Poruku je uredio daxy -- 7.10.2013 13:43:10 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 15:14:37
|
|
|
|
tintin
|
Daxy držim fige da nalazi budu uredni, ma bit ce sigurno.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 16:01:22
|
|
|
|
Fiona0802
|
Što ne volim ponedjeljak... Daxy drago mi je što si bila super-kuma I ja mislim da iscjedak ako nema miris i neke popratne pojave kao svrab, ne bi trebao biti problematičan...bar po svom iskustvu... TinTin i AndyDea, super što vam je lakše ...Kisice, mislim da mrvica mošta ne bi mogla nikako škoditi, ali mrvica ;-) Perlice, razumijem te...i ja sam bila u prekršajima kod liječenja beštija, ali možda bi bilo brže gotovo da nisam Snjeguljice....čaja i limuna, da se ne bi vratilo Pinky, ja vjerujem da si ti ! Moje mišljenje je isto da O još nije bila...a samo sam maknula onaj W iscjedak...pa budemo vidjeli! Svaki dan keksić! Sada nam je malo dugo razdoblje do prvog ...nestrpljiva sam.... A gdje nam je Ćošak?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 16:05:27
|
|
|
|
perlica55
|
Dan na poslu ne može biti gori tek sam sada stigla pročitati RR Daxy drago mi je da si bila na visini zadatka, tak i treba Nemoj odugovlačiti s nalazima, vidiš kaj je nama sve u klincu Moj G misli da je UP kriva za s-gram, iskreno se nadam da je u pravu... Krajem tjedna bude i nalaz klamidije gotov, pa valjda i tog nećemo imati. Evo se naljevam čajem od lišća brusnice, uz antibiotike i Linex forte, čim stane menga imam i vaginalete... Joj ak mi idući bris ne bude sterilan, stvarno ću POP******
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 16:37:11
|
|
|
|
Fiona0802
|
Andy....sry...ali iskreno želim da i tebi uskoro bude lakše i da uživaš u tom divnom stanju!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 20:33:12
|
|
|
|
andydea
|
Fiona fala ti puno... Daxy meni je bio taj bijeli iscjedak sa Di...par dana prije neocekivane..drzim fige draga pinky lijepi su ti simptomi...navijam jakoooooo
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 7.10.2013 20:54:06
|
|
|
|
Bucika001
|
pinky draga navijam da su to simptomi za drgae moje,ja jos nemam poz trakicu...sad se vec brinem...
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!