|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
U VRTU POD ZVIJEZDAMA-tražimo igračke, knjige... 18.7.2013 20:12:53
|
|
|
|
Tajanaa
|
Prije par godina starija kćer je doslovce "poludjela" za ovim crtićem, i dugo smo tražili dvd-e kod nas jer se crtić tek počeo prikazivati. Sada nakon par godina je manji klinac cijeli dan spominje taj ctić, naveče kad počne mir i tišina, sav sretan, a kada prođe...PLAČE JOŠ POLA SATA BAR! :-( Molila bih sve koji znaju gdje kupiti bilo što povezano sa ovim crtićem(osim dvd-a), kod nas u Hrv., može i plišance i manje figure i knjigice...bilo što, neka mi se jave, gdje ima za kupiti. ****MOŽE I VEĆ KORIŠTENE, AKO IMA TKO KOD KUĆE OD STARIJIH KLINACA, ALI OČUVANE I U DOBROM STANJU. PUNO, PUNO HVALA SVIMA....
|
|
|
RE: U VRTU POD ZVIJEZDAMA-tražimo igračke, kn... 19.7.2013 9:24:15
|
|
|
|
ucitelj
|
poz i moj obozava ovaj crtic nemam bas dvd al sam pronasla knjigice kod nas u bih ima ih raznih svakavih
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
da li je ili nije...NIKysmatrate li da je psihičko zlostavljanje ukoliko vas muž tokom rječkanja ili svađe zove pogrdnim imenima zbog vaših bivših dečkiju iako je vaša veza vaša sadašnjost i sve je ok, a ti dečki prošlost...smatram (
85%)

ne smatrm (
15%)
Broj svih glasova: 137Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!