|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tablete za smirenje bez recepta!
8.2.2013 14:44:24   
skorodolazi beba
Zna li tko ima li kakvih tableta za smirenje za koje netreba recept?...a da nije Belmiran dan...zaista nemam volje,zelju a ni zivaca doktoru ici propovjedat svoje probleme da mi nesto prepise.

Imam dvije predivne kcerkice koje VOLIM najvise na svijetu,imam i muza kojeg volim samo ponekad :-)))))))))
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tablete za smirenje bez recepta!
8.2.2013 15:50:36   
Renata RR
Znam za persen..

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2013 17:22:45   
Sunshine28
a jesi probala Belmiran dan? mene zanima isto sto i tebe i bas sam mislila kupiti belmiran pa me zanima kakav je, da li funkcionira sta?

I + G = E & L

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
8.2.2013 20:14:24   
skorodolazi beba
Jesam...meni ne pomazu nista,a kasnije me boli glava od njih...zato pitam za neke druge ali da nisu uspavljujuce vec ono laganini da ti bude sve ravno...

Imam dvije predivne kcerkice koje VOLIM najvise na svijetu,imam i muza kojeg volim samo ponekad :-)))))))))

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2013 20:57:37   
mamacita
Aktivin H. Na bazi su gospine trave, i djeluju... moras ih uzimati po propisu i jedno duze vrijeme, treba im cca. 2-3 tjedna da dodje do punog efekta. Jedino je problem cijena kutije, jer nisu bas najjeftinije, ali su zato vrijedne.

Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2013 21:14:16   
skorodolazi beba
Kako mislis do punog efekta?...nakon toliko djelovanja nebi vise bila pod stresom,nebi mi zivci skakali i sl.nekako mi je to li-la...ovako se ne kljukam stalno nego po potrebi.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
8.2.2013 23:09:57   
mala pcelica
čaj od gospine trave ,a za neke bolje tablete ti treba recept to nigdje neces uspjeti dobiti bez recepta

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 7
9.2.2013 9:40:38   
Sunshine28
kako djeluje taj caj? odmah ili se i to mora piti neko vrijeme da bi se osjetio učinak?
ja vec pijem tabelete za spavanje pa bi zaista htjela izbjeci jos kemije, a bas mi treba nesto da mi izravana zivce povremeno....

I + G = E & L

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 8
11.2.2013 23:24:01   
mamacita

IZVORNA PORUKA: skorodolazi beba

Kako mislis do punog efekta?...nakon toliko djelovanja nebi vise bila pod stresom,nebi mi zivci skakali i sl.nekako mi je to li-la...ovako se ne kljukam stalno nego po potrebi.

Jedina stvar koja ce te trenutno opustiti je sexuser posted image , no, sta se tice Aktivina H, one su cista gospina trava i u njima nema nikakve umjetne tvari. To ti je isto kao da pijes par salica caja od gospine trave svaki dan.

Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!