Tablete za smirenje bez recepta! (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

skorodolazi beba -> Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 14:44:24)

Zna li tko ima li kakvih tableta za smirenje za koje netreba recept?...a da nije Belmiran dan...zaista nemam volje,zelju a ni zivaca doktoru ici propovjedat svoje probleme da mi nesto prepise.

Renata RR -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 15:50:36)

Znam za persen..

Sunshine28 -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 17:22:45)

a jesi probala Belmiran dan? mene zanima isto sto i tebe i bas sam mislila kupiti belmiran pa me zanima kakav je, da li funkcionira sta?

skorodolazi beba -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 20:14:24)

Jesam...meni ne pomazu nista,a kasnije me boli glava od njih...zato pitam za neke druge ali da nisu uspavljujuce vec ono laganini da ti bude sve ravno...

mamacita -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 20:57:37)

Aktivin H. Na bazi su gospine trave, i djeluju... moras ih uzimati po propisu i jedno duze vrijeme, treba im cca. 2-3 tjedna da dodje do punog efekta. Jedino je problem cijena kutije, jer nisu bas najjeftinije, ali su zato vrijedne.

skorodolazi beba -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 21:14:16)

Kako mislis do punog efekta?...nakon toliko djelovanja nebi vise bila pod stresom,nebi mi zivci skakali i sl.nekako mi je to li-la...ovako se ne kljukam stalno nego po potrebi.

mala pcelica -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (8.2.2013 23:09:57)

čaj od gospine trave ,a za neke bolje tablete ti treba recept to nigdje neces uspjeti dobiti bez recepta

Sunshine28 -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (9.2.2013 9:40:38)

kako djeluje taj caj? odmah ili se i to mora piti neko vrijeme da bi se osjetio učinak?
ja vec pijem tabelete za spavanje pa bi zaista htjela izbjeci jos kemije, a bas mi treba nesto da mi izravana zivce povremeno....

mamacita -> RE: Tablete za smirenje bez recepta! (11.2.2013 23:24:01)

IZVORNA PORUKA: skorodolazi beba

Kako mislis do punog efekta?...nakon toliko djelovanja nebi vise bila pod stresom,nebi mi zivci skakali i sl.nekako mi je to li-la...ovako se ne kljukam stalno nego po potrebi.

Jedina stvar koja ce te trenutno opustiti je sex[sm=smiley1.gif], no, sta se tice Aktivina H, one su cista gospina trava i u njima nema nikakve umjetne tvari. To ti je isto kao da pijes par salica caja od gospine trave svaki dan.

Stranica: [1]