|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Točkice na parketu
3.2.2013 7:39:35   
anne
Na jednom dijelu parketa oko pola metra kvadratna, u kutu su sitne točkice. Jučer sam to ribala s sretstvom kojim inaće perem parkete i slabije se vidi, ali su još tu. Kao da su uzdignute.
Pojma nemam od čega je to.
Sumljam da je vlaga...

Ima li tko savjet?

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Točkice na parketu
19.11.2014 12:45:00   
marinche.
ja sam imala isti problem, ali dobro, parket je bio star, i stvarno ga je trebalo promijeniti, mislim da su te točkice od vlage, da, vjerojatno je ušlo pod lak, ili je ostalo zraka...a možda je i ostalo malo prašine pa se to tako prelakiralo zajedno. jesi li u kući ili stanu? nama se na sjevernoj strani nakuplja dosta vlage i moramo krečiti i premazivati svako malo, i dobro provjetravati prostoriju. stavili smo novi parket , i stvarno bi mi bilo žao da se tako nešto opet dogodi (a da ne kažem koliko bih bila ljuta), nadam se da neće user posted image ne znam kako bi se to moglo riješiti, sumnjam da išta pomaže :(

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!