*zmaja*
|
drage moje pozdrav kao prvo željala bi prokomentirat zadnji unos na blogu od tikice. beba hvala ti mila što si odmah javila, redovito odlazim vidjeti ima li što novo kod tikice a u zadnje vrijeme je sve stajalo i onda čudo! draga tikice, hvala ti što si otvorila ovu temu na forumu zatrudnjivanje na kojoj se mi tako dobro zabavljamo, zajedno tugujemo, zajedno se veselimo i bodrimo jedna drugu. od srca ti želim da trudnoća s tvoje dvije mrvice prođe dosadno školski! HURAAAAAAAAAAAAAA za tikicu anice, bravo za aih, sad 14 dana čekanja pa se onda svi skupa veselimo pozitivnom testu tiny, i tvoj će testić uskoro, i ima da je pozitivan tintin, sretno na aih, mora uspjeti ovaj put Anni, milena, čudno je to naše tijelo...nekad nas stvarno uspije iznenadit. samo ti zovi i odi na VV moraju ti dati kontracepciju, ja stvarno ne vidim raloga zašto ti ju ne bi dali. držim fige da uspiješ dobiti kontracepciju, javi nam obavezno kako je prošlo beba, mila moja kako si mi? nadam se da će stići brže pa da čim prije možeš i ti na kontracepciju. rebica, gdje si mi dušo? kakva je situacija Albice, mila pa nema te sto godina, nadam se da je sve ok ...javi nam se malo nicolle, i tebe nam dugo nema, kakav je nalaz od biopsije? javi nam.... sax, puno tebi i bebici! puse svima!