*zmaja*
|
dobro jutro drage moje, kako ste mi danas? tiny, mila žao mi je što si se prepala ali nema straha, ja sam utrogestane stavljala i ujutro i navečer prije spavanja i bez obzira što sam spavala i bila u horizontali imala sam uložak i nije bio suh . najvažije je sad da tvoja aih rezultira , držimo figeeeeeee ogromneeeeee tintin, neka folikulometerija u srijedu bude savršena anice, super za folikuliće, neka aih bude uspješnaaaaaaaaa nicolle, javi kakvi su nalazi milena! beba, milenica moja kako si mi? kad očekuješ ? što se tiče pozitivnog nalaza na anti-HAV to samo ukazuje da si preboljela Hepatitis A, ništa strašno ali svakako vidi s dr. ja recimo imam pozitivna anitijela na Hepatitis B jer sam cijepljena protiv istog Anni, kako si mi ti mila moja? što je novo? rebica, dušo što ima kod tebe, nisam te duuugo "vidjela" ovdje! kad će aih? Alba, ponedjeljak je mila , želim ti OOOOOOOOOOOOOOOOOOGROMNU betu, odmah nam javi veliku brojku pa da svi skupa proslavimo, u međuvremenu šaljem puno vibrica i pozitivnih misli sax, mila moja super da hematom nestaje, neka od sad pa nadalje trudnoća bude dosadno školska , javljaj nam se redovito svima vam šaljem oooogromnu pusu i zagrljaj!