|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ptoza
13.4.2012 14:23:56   
Micike
bok svima, zanima me ima li netko iskustva sa ptozom očnog kapka? Imam curicu od 18 miseci koja ima urođenu ptozu lijevog očnog kapka. Bili smo na pregledu u Šibeniku kad je imala 8 miseci jer sam se bojala da joj ptoza ne utječe na vid. Ustanovljeno je da je sve u redu jer joj prekriva 1/3 zjenice, ali nas je doktorica uputila po drugo mišljenje u Zagreb. Bile smo i u Zagrebu i potvrđen nam je nalaz iz Šibenika, ali je ova doktorica rekla da će se to trebati operirati i šalje nas po treće mišljenje! To ćemo obaviti nakon lita. Sad me zanima je li netko proša takvu operaciju ili zna nekoga tko je to proša? Na netu nema puno informacija, a sve šta sam i pročitala nije baš obečavajuće. Kažu da nakon operacije oko bude otvorenije i onda se nakon nekog vremena opet počne spuštati!
hvala i pozzzzzz
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ptoza
13.4.2012 20:45:27   
pincirotvajler
micike dobrodošla user posted image
nemogu ti ništ pametno reć,neznam ništa o tome user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Micike)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ptoza
13.4.2012 22:34:14   
danery

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

micike dobrodošla user posted image
nemogu ti ništ pametno reć,neznam ništa o tome user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mjesečni primitci?
malizia

Mjesečni primitci vas i vašeg muža zajedno mjesečno iznose...

do 5 tisuća kn (25%)

od 5 do 10 tisuća kn (40%)

od 10 do 15 tisuća kn (19%)

od 15 do 20 tisuća kn (7%)

od 20 do 25 tisuća kn (4%)

više od 25 sati (4%)

Broj svih glasova: 459

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!