Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 11.11.2011 12:02:31
|
|
|
|
jelena j.
|
meni su trodovi poceli u 1 po noci u 6 sam dosla u rodiliste i nisam ni malo bila otvorena,tek oko 9 kad su me opet pregledali bila sam 4 prsta otvorena,inace sam se sporo otvarala tek u 15 do 6 sam rodila
< Poruku je uredio anaxx -- 11.11.2011 12:23:29 >
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 11.11.2011 12:59:03
|
|
|
|
fiola23
|
mislila sam u kojem tjednu?
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 11.11.2011 13:09:41
|
|
|
|
ruwenzor
|
počela sam se otvarati u 39 tjednu, na kraju prenijela 6 dana izguraj još koji tjedan, ne žuri ti se, nek bebica uživa u bušici još malo mislim da ne trebaš ležat 24 sata dnevno, ali se ne napreži, lagano šetkaj, miruj, odmaraj, noge na povišeno i tak to... sretno
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 11.11.2011 22:54:48
|
|
|
|
cuba
|
Baš na samom kraju trudnoće, već sam bila 40tjedan. Dobro ti je gin i rekao, možeš tako ostati i do kraja trudnoće a možeš se već i ranije početi otvarati. Nastavi polaganim tempom kao i do sada, bez nekog većeg naprezanja. Brzo će ti proći još ovih 6 tjedana i eto bebice
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 12.11.2011 8:56:15
|
|
|
|
fiola23
|
rekao jeon meni da ću najvjerovatnije roditi nešto prije,da nek tak računam radi preprema za bebu...al da svakak doguram do 36 tj,pa da ipak bude i bebica malo veća...nek samo dođe do 3 kilice,tak sam si ja nekak zamislila pa ću onda bit mirnija
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 13.11.2011 12:39:22
|
|
|
|
MIHAELLA
|
TRUDNA SAM 29 TJEDANA OD 20-TOG TJEDNA SAM OTVORENA DVA PRSTA ALI DOK TOR JE REKAO DA NIJE NIŠTA OPASNO...ALI IMAM UŽASAN PRITISAK NA DONJI DIO TRBUHA..
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 13.11.2011 13:11:52
|
|
|
|
stars777
|
to sve ovisi o trudnoći kod mene je bilo ovako;u prvoj trudnoći sam se počela otvarati tjedan prije poroda,u drugoj sam bila od 8tj otvorena 2prsta dok u trećoj otvaranje je počelo tri tjedna prije poroda
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 11:18:22
|
|
|
|
hehehe
|
s 39 tjedana, a prenijela 9 dana...
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 11:26:05
|
|
|
|
zara13
|
u 39-om tjednu jedan prst rodila u 42-om tjednu na drip
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 12:25:02
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
sad sam u 34 tjednu, otvorena sam 1 prst, od 28.og tjedna. I ja osijećam pritisak. U prvoj trudnoći se otvorila u 29 tjednu u roku 10ak sati.
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 12:26:00
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
pardon, u 39. tjednu! rodila za 1 sat
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 12:30:49
|
|
|
|
Bebys
|
moze jedno pitanje pomoc i misljenje mi ustvari treba neznam sta znaci to OTVORENA... ja sam sada u 29 tjedan usla ili sutra ulazim tako nekako bi trebalo biti tocno i osjecam samo dolje u vagini ili ti na otvoru tamo onih kostiju nemam pojma kako to da opisem pritisak i laganu ne ugodnu bol dali je to to malo sam se pipala sam dolje NE KUZIM DA SAM OTVORENA ISTA ali samo to osjetim ps pitam vas jer mene ovdje VAGINALNO apsolutno nitko ne pregledava...nikada...
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 12:32:15
|
|
|
|
Bebys
|
inace sam rodila svoju R. prije dvije i pol godine bez ijednog truda i nista dolje nisam osjetila niti bila otvorena koliko ja znam rodila na carski pa zato nemam pojma o nicemu prirodnom
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 15.11.2011 14:17:22
|
|
|
|
pticica
|
ja sam bila jedan prst otvorena od sredine 7 mjeseca, dr mi je savjetovao mirovanje, cega se i nisam ba pridrzavala, ponasala sam se sasvim prirodno, tj kao i obicno
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 21.11.2011 17:45:00
|
|
|
|
Marnie13
|
Jos od 21. tjedna skraćen rodnični dio ušća. U 25. tjednu prilično skraćen- stavljena na mirovanje. Sada u 35. tjednu, ušće i dalje kratko, mekano, ali čvrsto zatvoreno. A ja potpuno bez kondicije! Uh.
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 21.11.2011 18:06:24
|
|
|
|
ribica1
|
prva trudnoća mi je završila u 24.tj. zbog naglog skraćivanja cerviksa, pa sam u ovoj trudnoći na mirovanju i evo dogurali do 36+1 tj.t. i danas na pregledu veli dr. da cerviksa još ima i da je ok, da se još ne otvaram!al vidim da piše u trudničkoj uloživo al dalje ne kužim šta piše!nadam se da je to ok marnie kad ti je termin, vidim da smo ja i ti tu negdije, a i vidim da si iz Rijeke možda se i sretnemo
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 21.11.2011 19:09:33
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: Bebys moze jedno pitanje pomoc i misljenje mi ustvari treba neznam sta znaci to OTVORENA... ja sam sada u 29 tjedan usla ili sutra ulazim tako nekako bi trebalo biti tocno i osjecam samo dolje u vagini ili ti na otvoru tamo onih kostiju nemam pojma kako to da opisem pritisak i laganu ne ugodnu bol dali je to to malo sam se pipala sam dolje NE KUZIM DA SAM OTVORENA ISTA ali samo to osjetim ps pitam vas jer mene ovdje VAGINALNO apsolutno nitko ne pregledava...nikada... tak sam i ja mislila ali ta bol je samo tezina bebe koja tiska kosti,moguce da se kosti sire zato i bole,ali samo ginic moze kad pogleda da vidi kolko si otvorena,tak sam i ja mislila da mogu sama viditi ali ne.. rodila sam sasvim prirodno na termin sa INFUZIJOM kako je ona bestija sestra rekla (drip),bila sam otvorena samo 1 prst a drip me rasirio ko burence
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 22.11.2011 8:58:46
|
|
|
|
fiola23
|
evo me nakon 2 tj...krenuo 36 tj,a ja ostala isto otvorena ...a jako sam se brinula i skoro strogo mirovala..rekao dr da nek sad slobodno šećem i sve ostalo,naravno,ne štihati vrt ...sve normalo dokle ide,kad mi je dosta stati...nemam neke velikebolove,beba se namjestila izgleda do kraja,veli dr da je sve ok i ak krenu trudovi da je to to...idem za 2 tj na prvi ctg da vidimo dal ima čega...sad ovaj tj si idem pripremit sve za bebu,još završni šoping...bojala sam se prije kad mi je prva trudnoća isto završila u 26 tj...sad sam pozitivnija i mislim da bude mi porod prošel samo tak...al sam optimistična
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 1.12.2011 6:45:38
|
|
|
|
Cmelica
|
Hi, bila sam na pregledu, 34 sam tjedan, i doc veli da sam se počela otvarati prst do 2, dao mi Parsisten tbl. protiv trudova i strogo mirovanje 3 tjedna. :((
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 1.12.2011 7:48:23
|
|
|
|
mirna
|
Sada s 39. tjedana jos niti za prst, u prvoj sam sa 39. tjedana u rodilistu (nakon sto mi je ispao cep i poceli trudovi) bila otvorena samo za prst... Rodila sam sljedeci dan 6 sati poslije dripa.
< Poruku je uredio mirna -- 1.12.2011 8:00:49 >
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 22.1.2012 10:49:44
|
|
|
|
Tena2011
|
počela sam se otvarati još sa 2o tj i završila na serklaži, nakon skidanja šava, šetata cca 3 tj otvorena 3 prsta, i rodial dan prije termina :)
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 22.1.2012 13:09:54
|
|
|
|
sarah_zg
|
u 42. tjednu nakon 3 gela, bušenja vodenjaka, 2 boce dripa i epiduralne
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 13.2.2012 16:17:29
|
|
|
|
vesle
|
IZVORNA PORUKA: pticica ja sam bila jedan prst otvorena od sredine 7 mjeseca, dr mi je savjetovao mirovanje, cega se i nisam ba pridrzavala, ponasala sam se sasvim prirodno, tj kao i obicno Ja sam bila također otvorena tri prsta već krajem 6 miseca trudnoće...prije nego šta sam ušla u 9 misec ginekolog mi je da uputnicu za rodilište jer je bia uvjeren da ću rodit,još sam uz sve to cilu trudnoću nosila nisko... Nisam mirovaa ni malo,sve sam radila kao i inaće i puno se kretala...i na kraju rodila 3dana prije temina
|
|
|
|
RE: Kada ste se počele otvarati? 12.3.2012 15:18:50
|
|
|
|
bella 1
|
ja sam od 14 tjedna , 2mm, sad sam u 19 tjednu, na mirovanju sam, zadnji pregled mi je doktor rekao da je stanje isto tj. ne otvaram se dalje ali i dalje moram mirovati. Da li netko zna što točno utječe na prerano otvaranje, jer brisevi uredni, osim Candide ali koliko znam ona nema veze s otvaranje. Pa ako netko zna......? hvala unaprijed
|
|
|
Anketa
koje Vam je najlijepse imemima1206kliknite na ime koje Vam je najlijepsemaria (
22%)

angelina (
19%)

zrinka (
5%)

natalija (
17%)

zlata (
5%)

ana (
32%)
Broj svih glasova: 336Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!