|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ponovo piški u krevet-pomoć
26.1.2012 7:20:54   
meky
Mame! Mali mi ima 3god i 4 mjeseci. Ima par dana da je opet počeo noću piškiti u krevet! Ide već u vrtič (2 miseca) i super je to prihvatio, i tamo mu se zadnjih dva tri dana dogodilo da se zaigra, to me nekako ne brine,jer uvuk trpi do zadnje pa onda viće piškit piškit i juriš u wc. Više me brine ovo noćno! user posted image Neznam zbog ćega? Svaki put kaže neće više,al onda opet ujutro zove da se upiškio. Ne pije puno navečer! Neznam... Ima li ko kakav savjet? Mislim da se i nije prehladio,primjetila bi to,valjda...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ponovo piški u krevet-pomoć
26.1.2012 18:26:24   
bubaMaja
mislim da ti je dio prilagodbe na vrtić... nemoj paničarit, samo po malo kad riješi sve u vrtiću i to će se riješiti

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu meky)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Ringerajini forumi
mirna

Kako vam se sviđaju Ringerajini forumi?

odlični su... (77%)

mogli bi biti bolji... (10%)

drugačiji su od svih ostalih... (11%)

nikako mi se ne sviđaju... (3%)

Broj svih glasova: 94

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!