|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   virusne bradavice
24.1.2012 9:37:06   
kanader
zanimaju me vaša iskustva s njima.eto , djete mi je dobilo jednu na peti.pedijatrica je rekla da je vjerojatno pokupila na treningu jer su tamo bosi. sad smo se naručili za dermatologa. konkretno me zanima koliko tretmana je potrebno i da li to klince boli???znam da se tretiraju s onim tekućim dušikom da se smrznu ali ako netko ima informacije iz prve ruke dobro bi mi došleuser posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: virusne bradavice
24.1.2012 10:12:16   
lidac0605
Mojih je dvoje imalo bradavice-curka na palcu na ruki i to fest veliku,a jedan od dečki na tabanu...nisam ih nikud vodila,kupili smo Wartner(110 kn košta),to je tekući dušik,s kojim i na dermatologiji pale bradavice i dovoljna su bila 2 smrzavanja u razmaku od 2 tjedna i jednom i drugom.Bradavica se sasuši i otpadne.Nisu se nikad više vratile...
Nije bilo baš jako bolno,rekli su da peče al to traje 5 sekundi za ruku,15 sekundi za taban,niš neizdrživo...

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 2
24.1.2012 10:17:31   
kanader
dobro je znati.mi smo dobili uputnicu za dermatologa ali je naručili tek za mjesec dana.sad je to još donekle mekano ali za mjesec dana ne bude mogla po toj peti ni hodati tak da razmišljam da ju odvedem privatno dermatologu(živjelo naše zdravstvo)....a bojim se nekaj raditi na svoju ruku, doma, da me poslije doktoresa ne otpili da sam pogoršal situacijuuser posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 3
24.1.2012 10:23:05   
lidac0605
Ak je sam jedna bradavica nemaš kaj pogoršat,a taj Wartner stvarno vredi svake kune...
Kaj se tiče privat dermatologa,kaj da ti velim...moj muž je išel privat radi bradavice na peti,ženska je to tak sprtljala da su se raširije po cijeloj peti,od jedne je nastal cijeli bataljun,on više nije mogel ni hodat kolko ga je to bolilo,na kraju su mu skalpelom to strugali...a nije mi dal da mu ju ja doma zmrznem,i evo ti vraga cijelog od 1 bradavice...
Uglavnom znam da sa tima na nogi tj.tabanu nije dugo za čekat jer se brzo prošire pošto hodaš i radiš dodatni pritisak na to

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 4
24.1.2012 10:30:27   
mariola
Imala sam ih ja prošlo ljeto. Bilo je i djece tamo tako da isto tretiraju i djecu i odrasle. Isto su mi bile na tabanu, ne boli to ništa, samo bi ti savjetovala da što prije idete kako se ne bi proširile i išle duboko. Ja sam ih kasno otkrila pa sam 8 puta morala ići na paljenje a nekad je dovoljno i dva puta.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 5
24.1.2012 11:17:45   
Zvonki
Imaš u apoteci (nisam sigurna dali ima napomenu da nije za djecu) gdje možeš sam tretirati doma bradavice. Mom mužu su otišle tako.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 6
24.1.2012 11:32:34   
kanader
hvala na iskustvimauser posted image pokušat ćemo ipak sami doma, pa ako ne uspijemo eto nas 27.02 kod dermatologauser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
24.1.2012 13:23:51   
ruwenzor
sretno!

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 8
24.1.2012 19:35:23   
Puli
moja je imala dvije male bradavice    ispod nokta na palcu desne ruke
dok smo dočekali termin kod dermatologa rješili smo se sami bradavica  pomoću koloidnog srebra,naručila sprej preko neta špricala dva puta dnevno i one su se povukle(bile su male)

nazvala dermatologicu i otkazali terminuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 9
28.2.2012 10:51:10   
kanader
da se malo požalim...nakon 4 tretmana kod dermatologa (spaljivanje,tj.zaleđivanje bradavice)isto toliko i kod kuće sa onim werterom, na bradavici nema pomaka,e a usput sam dobil i savjet za obloge od češnjaka..l ne dvojeći, zgnječili češnjak stavili na gazicu i priljepili na bradavicu...sad mi djete ima na cjeloj peti kao neku opekotinu(od češnjakauser posted image user posted image )i sad sam žalostan, jer umjesto da ta user posted image user posted image bradavica otpadne, još sam djetetu napravil i dodatnu poteškoću...nek me netko utješi tko je imal ovakvo iskustvo

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 10
28.2.2012 13:44:52   
ruwenzor
ne mogu ti pomoći al držim fige da nađete rješenje user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 11
28.2.2012 13:47:47   
berny

IZVORNA PORUKA: ruwenzor

ne mogu ti pomoći al držim fige da nađete rješenje user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 12
13.3.2012 8:15:53   
kanader
da se pohvalim...uglavnom s opekotinom od češnjaka skinuli smo i bradavicu..eto, stari narodni lijekovi još uvijek najbolje funkcioniraju.dakle s kožom s pete je otpala i bradavica.sad je na peti lijepa nova koža i sve 5user posted image

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 13
13.3.2012 13:46:15   
stars777
Tek sad sam vidjela temu,drago mi je da ste uspjeli riješiti problemuser posted image što se tiče češnjaka nema boljeg lijeka,ja sam isto riješila bradavicu(prilično veliku)češnjakom,samo što je bed opeklina ali i ona ubrzo prođe.Starija dijeca su mi također imala problema s moluskama koje smo riješavali kod dermatologa(spaljivanjem) i doma uz pomoć Wartnera s tim da smo to riješavali dosta dugo nekih 8-10puta.

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pelene
malatajna

Koje pelene koristite ili ste koristili?

Pampers (50%)

Libero (25%)

neke marke trg.centara (12%)

ostalo (13%)

Broj svih glasova: 119

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!