|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ne razumijem ništa: Kako do ginekologa s ugov...
7.11.2011 14:18:35   
Annah
user posted image
Treba mi ginekolog, svakog koga sam zvala ne prima nove pacijente..
ok, mogu ici privatno na preglede ali jel mogu onda s trudovima upasti u bilo koju bolnicu gdje postoji rađaona ili moram baš tamo dolaziti na preglede? I kako uopće dodem do termina pregleda u Sv. Duhu npr?

< Poruku je uredio anaxx -- 7.11.2011 14:55:16 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ne razumijem ništa: Kako do ginekologa s ...
7.11.2011 14:53:29   
anaxx
ako dobiješ trudove prije termina ideš kao hitan slučaj, a ako si oko termina sa svojim privat. gin. se dogovori, odnosno on će ti sam reći s kojim ginekologom preko HZZO-a je on u dogovoru i kod kojeg možeš doći samo po uputnicu za bolnicu ( kod tog otvaraš ili si već otvorila trud. knjižicu)...
tako kod mene funkcionira... svi se oni poznaju i dogovaraju...
sretno!

< Poruku je uredio anaxx -- 7.11.2011 14:55:32 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Annah)
Neposredna veza do poruke: 2
7.11.2011 16:12:14   
Annah
Hval!user posted image

(Odgovor članu Annah)
Neposredna veza do poruke: 3
7.11.2011 20:04:49   
malica
Nazovi Sv. Duh. Ja sam od privatnika dobila kontakt tako da sam pred kraj išla i u bolnicu na preglede, ali moje dvije poznanice su cijelu trudnoću vodile u bolnici. Jedna u Vinogradskoj, druga na Sv. Duhu - proceduru ne znam nažalost. Gdje si upisana? Ako se i nisi sama opredjelila, negdje su te stavili provjeri na HZZO.

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu Annah)
Neposredna veza do poruke: 4
7.11.2011 21:40:48   
stars777
Najbolje bi bilo da se raspitaš odmah u bolnici u kojoj misliš roditi jer ionako zadnjih mjesec dana trudnoće moraš ići na preglede u bolnicu u kojoj misliš roditi,pa bi ti bilo idealno da si tamo od početka trudnoće tj.pregleda.

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 5
7.11.2011 22:23:13   
tyna
tako sam i ja tražila dobrog ginekologa u zgb, ali svi takvi su već odavno popunjeni. čak sam uspjela dobiti papire ovjerene od jedne ginekol.da me prima, ali su me odbili u jukićevoj jer im program ne omogućava upis novih pacijenata iznad određene kvote.
na kraju sam se upisala kod jednoga koji je tad primao pacijente (pretpostavljam da i dan danas još ima mjesta) samo da imam nekoga tko će mi izdavati uputnice i recepte.

(Odgovor članu Annah)
Neposredna veza do poruke: 6
9.11.2011 20:29:06   
marinazg
pozdrav
ja sam prvi put isla kod ginekologa kad sam vidjela plusic na testu (znam da ovo nije pohvalno, sramim se, ali nisam nikad imala problema,iscjetke niti nista pa nisam ni imala potrebe ici)
otisla sam kod privatnog ginekologa da bi na kraju skuzila da me oce samo opeljesit tako da sam se prebacila kod socijalnog tu na malešnici i prima jos uvijek pacijente a čisto je ok. Dosla sam na pregled a uzv me šalje u bolnicu u kojoj mislim roditi odnosno Sv. Duh, tako da mislim da ce me zadnji mjesec davat uputnice i za preglede i za uzv u bolnici

(Odgovor članu tyna)
Neposredna veza do poruke: 7
9.11.2011 21:43:24   
Leptir5
Annah koliko ja znam,bar je ovako bilo prije,ti moraš imati socij. gin. on ti je već dodjeljen u nekoj zdravstvenoj ustanovi čim si ti napunila 18god,ja sam npr. studirala u Splitu i išla se upisat u ginek. koja mi je rekla da se moram odjavit od staroga,a ja nisam se nikada upisivala prije toga,tako funkcionira naš sustav,oni ti ga dodijele.
A za ić u rodilište samo dođeš sa uputnicom,pa moraš rodit,nema veze šta vodiš trudnoću u privatnika,to je njegova dobra volja ako će on nazvat koga prije tvog porođaja da ekstra pripazi na tebe.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 8
9.11.2011 21:51:14   
pepeljuga
I ja sam trudnocu vodila privatno a uputnicu za bolnicu mi je dala dr opce prakse

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 9
10.11.2011 8:30:46   
marinazg
vec sam napisala da dok nisam vidla plusic nisam isla kod ginekologa i kad sam se isla upisivat nije mi bio nitko automatski dodjeljen (imam 21 godinu), e sad jesu oni mene zaboravili ili nekaj nemam pojma user posted image
a doktorica opce prakse mi je rekla da uputnicu za bolnicu mogu dobiti samo od socijalnog ginekologa, prije je mogla i ona dati ali sad je kao dosao neki novi zakon i ne smije... sad ne znam kako neki mogu, neki ne malo je to sve zbunjeno kod nas user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 10
10.11.2011 9:01:49   
anaxx
kod nas je sve zbunjujuće i ne vrijede ista pravila za sve, nažalost...
i ja mislim da ovo da ti je gin. dodijeljen više ne vrijedi... ja se nisam morala odjavljivati kad sam se iz Zg selila u Ri...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!