|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zagnojena rupica od mindjuše..
19.9.2011 21:45:29   
mala pcelica
maji mi se zagnojila rupica danas,ja joj izvukla mindjusu jer se stalno zalila da ju boli to uvce i poslje toga se zagnojila...sa cim da joj mazem to i dal ce ta rupica da zaraste?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zagnojena rupica od mindjuše..
19.9.2011 21:49:52   
zara13
ja probušila jednu rupicu prije mj dana i stalno i se isto gnoji ,ja namažem sa alkoholom ,skinula sam naušnicu i za tri dana mi se stvorio čep i jedva vratila naušnicu na uho sad ju skinem i obrišem sam i nadam se da će se uala smanjiti.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
19.9.2011 21:51:19   
mala pcelica
ma maja mi neda ni blizu da joj dirnem uvo,al uspjela sam malo alkoholom da joj to namezem...mislila sam da ima nesto ucinkovitije,a da rupica ne zaraste user posted image
p.s. mi smo njoj probusili uši prije skoro 3 mjeseca i sad se počelo gnojiti ...

< Poruku je uredio mala pcelica -- 19.9.2011 21:54:11 >

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 3
19.9.2011 21:55:02   
mamacita
I mojoj malenoj se jedna od rupica bila zagnjojila, no nikako nisam skidala one medicinke prvih mjesec dana. Uzela sam alkohol, i svaki dan u jutro i na vecer mazala sa alkoholnom vatom, a cak sam stavljala i Bivacin mast kao antibakterijsko sredstvo, okretala sam nausnicu u jutro i na vecer, cistila sam nausnicu sa vatom dok joj je jos uvijek bila na uhu kada je bilo upaljeno. Proslo je u roku od tjedan dana. Nakon toga sam joj kupovala one zgodne nausnice za 10 kn u Accessorize buticima u mallu, no to ju je pocelo svrbiti i uha su joj se pocela crvenjeti oko rupice. Nakon toga sam joj kupila jos par medicinki, u razlicitim bojama, i to sad nosimo, u tome spava, i nema problema.

Neposredna veza do poruke: 4
19.9.2011 21:59:04   
mala pcelica
i ona je medicinke nosila prvih mjesec dana,pa sam joj stavila ove sto ima sada,medjutim ne znam iz kog razloga joj se bas sad pocelo gnojiti

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
19.9.2011 22:18:11   
marijola
jesi joj stavila zlatne ili bižuteriju? moraju ti bit zlatne, na bižuteriju će ti uho tako reagirat, ja ni dan danas ne smin bižuteriju ni blizu!
to ti je alergija na nikal, puno ljudi ti to ima.

Neposredna veza do poruke: 6
19.9.2011 22:21:45   
mala pcelica
mislim da bjelo zlato,nisam sigurna,to je dobila,pa su mi tako rekli..

(Odgovor članu marijola)
Neposredna veza do poruke: 7
20.9.2011 11:04:23   
Bebys
mozda nije zlato ODNESI U ZLATARU DA TI PROVIJERI TO...inace zuto zlato je ok mojoj je sve ok vec mjesecima...super..

samo brisi svaki dan alkoholom..
moram sada nju to boli jer jer nagnojeno...mozda ti se bila uvukla prljavstina..unutra ili je ostalo sampona ili bios ta drugo...pa se radi toga nagnojilo...moras svaki dan okretati nausnicu ljevo desno...i mazati i cistiti alkoholom...bit ce kasnije sve ok

Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!