Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 11:09:33
|
|
|
|
vila_7
|
meni je nekih 20 dana svjeza krv, pa prestane 1 dan pa opet i tako do 35-og dana kad je pocelo to malo smeđkasto. Ali nije bilo obilno i nisam imala te komadice-da to nisu mali koncici?koliki su komadici?
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 11:21:35
|
|
|
|
mariola
|
Meni jako kratko. Prvih dana obilno a poslije nekih deset dana pomalo, smećkasto.
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 11:31:49
|
|
|
|
ruwenzor
|
prva 2-3 tjedna sam baš krvarila, s komadićima , pa do5- 6 tjedna smeđkasti iscjedak, sad sam na prozirnom svijetlo-smeđem... i nadam se da će uskoro prestati, trošim više uložaka neg beba pelena primijetila sam da se jako pojača nakon veće fizičke aktivnosti (i sexa ) ako si zabrinuta možda da barem nazoveš ginekologa?
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 11:32:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam nakon zadnjeg poroda krvarila duuugih 6,5 tjedana i bilo je sve ok-to kaj piše po PSu nije uvijek pravilo
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 11:33:21
|
|
|
|
cokolada
|
Nije ni meni obilno, koristim vatene uloske i ne natope se jako, mogla bi cijelo jutro izdrzati s jednim da ih ne mijenjam iz higijenskih razloga. Komadici su mali, kao sluz i komadicido otprilike 2 cm, nisu konci. Onda je vjerojatno to normalno, oni su me zbunili sa smedim iscjedkom.
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 11:38:27
|
|
|
|
mare00
|
IZVORNA PORUKA: cokolada Nije ni meni obilno, koristim vatene uloske i ne natope se jako, mogla bi cijelo jutro izdrzati s jednim da ih ne mijenjam iz higijenskih razloga. Komadici su mali, kao sluz i komadicido otprilike 2 cm, nisu konci. Onda je vjerojatno to normalno, oni su me zbunili sa smedim iscjedkom. Sve ti je to ok, nemoj se brinuti da ti je ostalo posteljice u roku par dana bi dobila temperaturu... meni je isto nekih 20 dana isla krv, onda taj iscjedak i opet tocno 40-ti dan krv...
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 12:04:19
|
|
|
|
adryosijek
|
ja sam skoro 2 mj kolko se sjecam,znam da mi vec na zivce islo
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 12:11:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
cr-tjedan dana najviše menga odmah idući mjesec
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 14:23:23
|
|
|
|
zara13
|
mjesec i pol i odma nakon toga mengu dobila
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 14:54:44
|
|
|
|
uspavana
|
meni je bilo jako crveno možda cca dva tjedna, pa onda smećkasto... pa blago smećkasto... i onda opet crveno -što mislim da je stigla menga.... tako da još uvijek to traje lagano, i kad nešto radim, u pokretu sam onda se vidi jače (ali sad su još samo ko točkice).... posteljica nije ostala sigurno, kad su me pregledali prije nego su me pustili iz bolnice.... a planiram zvati ginekologa svojeg da odem na kontrolu...
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 15:48:22
|
|
|
|
ema55
|
Meni je crveno bilo oko dva tjedna. pa nakon toga smećkasto, ali nakon fizičkog napora i nakon dva tjedna bi mi krenila svježa krv. sve je prestalo negdje za cca 35 dana.
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 19:20:04
|
|
|
|
mariwa
|
Rodila sam prije tjedan dana i još krvarim ali jako malo tako da se nadam da neće dugo potrajat...
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 13.7.2011 23:32:09
|
|
|
|
mama deja
|
I nakon prvog i nakon drugog poroda oko mj.dana,pa smeckasto svega par dana,luda sam vec bila od ulozaka a menga poslije prvog nakon 8,5 mj
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 23.7.2011 14:04:46
|
|
|
|
sorina
|
Nekih 2-3 tjedna je bilo crveno,a li taj treći tjedan je bilo slabo,zatim smećkasto,a onda žuti iscjeda. sve u svemu trajalo je oko 6 tjedana. Onda sam opet malo krvaruckala,a nakon 4 mj. dobila mengu.
|
|
|
|
RE: Krvarenje nakon poroda-koliko dana? 23.7.2011 14:15:04
|
|
|
|
INES88
|
krvarila 4 dana,poslje 5-6 dana smeđkasti iscjedak i to je to ali ja sm rodila na carski,iako je cura samnom u sobi isto na carski krvarila je 2 tj. poprilično tako da su joj neke nalaze od krvi vadili da vide jeli sve ok
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!