Nika 24052006
|
Evo i mene,sa dvije tvrdoglavice...Nika je do 18 mj bila zlato od djeteta,nismo ni znali da ju imamo,a onda je krenulo...Ništa joj nisam mogla dokazati,bilo je divljanja,urlanja,svačega...Često sam znala odlaziti u drugu prostoriju da se smirim,jer sam imala osjećaj da bi ju izbacila kroz prozor..Tako je bilo do 3 godine,i onda se počeo isplaćivati moj trud oko cjeloodnevnog pričanja,pričanja i pričanja....I baš sam bila sretna što sam uspjela da ona ipak bude dobro dijete..E,onda šok...Rodila se Ines,a moja dobra Nika opet podivljala...Prvih mjeseci je bilo nesnošljivo,toliko privlačenja pozornosti na sebe u životu nisam vidjela.Opet,neposluh,inati se sa mnom,na moju jednu,ona ima 5 drugih...Ma grozno.Ljubomora je od nje učinila deseto dijete...I sad opet,pričanm s njom,mazim ju,držim u krilu kao seku,provodim vrijeme samo s njom,uključujem ju usve moguće i nemoguće...Moram priznati da još nije sve kako treba,ali napredujemo,svakim danom izbacimo bar jednu nevaljalu stvar...Mogu reći da puno pomaže i što svaki dan 3 sata provede u igraonici sa svojim vršnjacima.Znam da će ona biti opet moja dobra cura,samo se moram još puno,puno truditi...A o Ines bolje da ne pričam...Ona je tvrdoglavica otkad se rodila ,i mislim da ću s njom morati mnogo više raditi nego sa N.Ustvari,uopće nije zahtjevna,dobra je,ne plače skoro nikada(naplakala se prvih 5 mj,pa se valjda ispucala ),ali kad nešto naumi,nem,a te zapreke zbog koje će odustati...E,s njom me tek čeka borba...