|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Češnjak,ulje čajevca i acidofil u borbi proti...
3.7.2011 9:31:51   
mamice
Cure zanima me kako se češnjak koristi za gljivice jel se skuha pa stavi u rodnicu na 2 sata? kak se ulje čajevca koristi? i Jel se smije stavljati tampon u trudnoci namocen acidofilom? Vec sam luda od gljivica i ne pomazu vaginalete bas jako pa bi htjela nekaj prirodno. 

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Češnjak,ulje čajevca i acidofil u borbi p...
3.7.2011 10:00:22   
Indy
neznam kako se koristi češnjak, ali znam da pomaže čaj od kamilice. također, ja u ljekarni kupim konc. tekućinu Lactacid, ona ima veću količinu mliječnih bakterija i s time se smije rodnica ispirati, smije se koristiti najviše tjedan dana, meni pomaže. ako imaš često problem s gljivicama, izbjegavaj konzumirati slatko, tj šećer, gljivice se s njim hrane.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
3.7.2011 10:11:53   
mamice
Aha znaci slatkise izbacim? zato i imam to stalno a nitko mi ne govori da nesmijem. Hvalauser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 3
3.7.2011 16:15:02   
emaemily
Taman po netu trazim nekakav prirodni lijek protiv gljivica izludit cu. Trudna sam 26 tjedana i koristila sam canesten vaginalete malo se smirilo sad opet, iscjedak ne obilan, malo pecka i svrbi.. pa vise ne znam sta da radim. Cula sam da je dobra svinjska mast staviti na gazu neku i to nositi da izvlaci sve ali opet me strah na svoju ruku. Sutra cu zvati doktoricu da vidim sta da radim.
Procitala sam sad da treba izbaciti slatko i sve voce, kruh, brasno, mlijecne prozvode.. ma sve.. cime cemo bebice nase hraniti??? :)) Ja slatko ne jedem puno ali ovih dana imali festu pa sam potamanila dosta kolaca mozda su se zato i vratile hm user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
4.7.2011 15:29:11   
mirna
ne jedi slatko, pij puno acidofila, ne trebas stavljati tampone iz acidofila (nije bas higijenski u user posted image , isto svinjska mast i slicni recepti), jedi puno luka ako ti ne smeta...ulje cajevca mislim da se stavlja u vodu, mozes se prati i s vodom s octom...

tek kada promijenis prehranu ce ti terapija imati dugorocni efekt, ali trebas se prvo izlijeciti nekim antimikotikom (canesten i sl.)... samo prirodni lijekovi nece izlijeciti gljivice.

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
5.7.2011 8:39:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!