|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krvžice na nogama!?
28.6.2011 17:19:53   
mm1209
Imam dvije kvržice na nogama, na svakoj nozi jednu, male su, već ih imam 2 tjedna, niti rastu niti se smanjuju....malo bolne na dodir, ali jako malo...
U petak idem na pregled pa ću vidjeti s dokt što će reći, ali bojim se da je opasno jer ne prolazi, kažu mi svi da su to vene, a ja se bojim da nije možda tromboza vene ili što već...inače mi kapilarice dosta pucaju po nogama sad u trudnoći.
Jeste imale vi takvih problema, utješite me jer se stvarno bojim?user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krvžice na nogama!?
28.6.2011 17:23:02   
modesty blaise
Može biti da su samo najobičnije, svakodnevne nakupine masnog tkiva u gornjem sloju kože...
ali najbolje će ti reči druser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 2
28.6.2011 17:24:40   
mm1209
ja se nadam, baš čitam po nekim stranicama da ako i jesu vene, da se to ne dira u trudnoći, eventualno se piju neke tablete i to je to...

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 3
28.6.2011 17:29:29   
modesty blaise
do petka se strpi i bolje ne čitaj po netu jer tamo svega imauser posted image  a na pregledu ćeš dobiti najtočniju dijagnozu za koju sam sigurna da će biti sasvim u redu

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2011 18:11:05   
mala pcelica
ja ih imam po nekoliko na svakoj ruci i na svakoj nozi i jednu na vratu,rije par godina sam jednu izvadila sa ruke da se vidi sta je i to su dobrocudne tvorbe koje mozes izvaditi,a i ne moras i isto su mi neke bolne na dodir,a neke ne...ja poslje nisam nijjednu vise izvadila ,al mislim da cu ove na nogama izvaditi jer su mi pocele smetati .....u svakom slucaju dr ce ti vise reci....
i nevjerujem da ce ti ista dirati dok si trudna ...

< Poruku je uredio mala pcelica -- 28.6.2011 18:12:07 >

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
28.6.2011 20:26:25   
heda
nisi nista napisala o kvržicama, na kojem dijelu nogu točno, koliko su velike, koje boje...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 6
29.6.2011 10:31:43   
mm1209
dolje ispod koljena na jednoj, ta je blago crvenkasta, a ova druga skroz dolje na nozi, na lstu i ta se ni ne vidi skoro

(Odgovor članu heda)
Neposredna veza do poruke: 7
29.6.2011 11:06:16   
cocco
moja frendica je imala kvržicu iznad koljena, i to je bila nakupina masti. išla je to izvadit, iako to nije bilo nužno. al išlo joj je na živce. možda ti je to to?

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 8
29.6.2011 21:06:38   
heda
moze s nekad desiti upala potkožnog masnog tkiva i to se vidi ko kvrge na potkoljenicama, često u trudnoći
nu, te prolaze same po sebi ako miruješ user posted image
miruj user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!