Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 20:14:32
|
|
|
|
lidac0605
|
Pisanke C,a za matku Matematika 1(to ti je biljeznica za 1.i 2.razr),matematika 2 ti je za 3.i 4.razr.
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 20:45:13
|
|
|
|
Zvonki
|
Prvo polugodište idu pisanke B pa onda C. Tako je barem bilo kod nas
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 21:40:48
|
|
|
|
sirenas
|
hvala cure ,znači ostaje matematika 1 ,a pisanka B namje nešto i ostalo a pisanke C ćemo kupiti,Dali kupujete nove ili rabljene knjige,.
< Poruku je uredio sirenas -- 15.6.2011 21:41:16 >
|
|
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 21:53:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Za pisanku ovisi o učiteljici,naša ne prakticira pisanke B,odma puca na pisanke C-veli da nek se odma u njih uče pisat. Eh,knjige...pošto imam 3 školarca sve kaj mogu kupim rabljeno,al za niže razrede malo toga možeš rabljenog kupit jer se puno piše u knjige-mislim da samo udžbenik za vjeronauk i prirodu...Ja imam za kupit 1.,3. i 7.razr.Za 1.ću kupit nove,za 3.uzet rabljeno to malo kaj se da,a za 7.definitivno svi udžbenici će bit rabljeni jer su ujedno i najskuplji.Prošle god sam ušparala 1000 kn jer sam što dobila što kupila rabljene udžbenike za 6.razr. za koji nijedan novi udž.nije koštal manje od 55 kn,a u 6 razr.su imali ukupno 34 udž.+radnih bilježnica,KATASTROFA!Jadna djeca...
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 21:54:56
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 sve kaj mogu kupim rabljeno,al za niže razrede malo toga možeš rabljenog kupit jer se puno piše u knjige Takp je i kod mene
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 23:03:13
|
|
|
|
sirenas
|
budući je moja tek prvi završil ado sada nismo običavali kupovati rabljene ,dali to od poznanika ili preko neta kupujete i dali ste zadovoljni sa stanjem kupljenih knjiga.
|
|
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 15.6.2011 23:31:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja nešto od poznanika,nešto preko one stranice udzbenici.com,u solidnom su stanju,od nas još proslijedim kolegici...
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 14.8.2011 18:52:42
|
|
|
|
sirenas
|
Tema je zamrla ,a škola pred vratima ,kako stojite sa priborom,knjigama ,torbom....jeste li sve kupili ,nabavili....
|
|
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 14.8.2011 19:41:29
|
|
|
|
mamacita
|
Ja to odgadjam dokle god mogu. Ne volim trositi tolike novce, pa mislim da ako ignoriram problem, da ce mi biti lakse hahahahaha.
|
|
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 14.8.2011 19:44:13
|
|
|
|
Mašaaa
|
Za 1.razred knjige 900kn,torba,pernica,pisankice,crtanke...o odjeci,šlapicama ne mislim još. Knjige su zaista prekrasne. Sve je jako lijepo,veselo.
|
|
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 22.8.2011 23:07:43
|
|
|
|
maryann01
|
ja danas kupila knjige za 2. i 3. razred 870kn,neke mi odgovaraju za kćer od sina,torbe imaju od lani pernicu je dobila za ročkas a sinu ju moram kupiti.pa još nekaj od odjeće i obuće bilježnice i pribor za likovni i tjelesni.sve skupa oko 3000kn
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 31.8.2011 11:59:33
|
|
|
|
mamicaa
|
Ja sam još u potražnji, tražim knjige za 2 razred. Ako netko ima korišteno da prodaje bilo bi mi drago da mi se javi.
< Poruku je uredio mamicaa -- 31.8.2011 12:09:03 >
|
|
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 31.8.2011 12:24:16
|
|
|
|
Zvonki
|
Mi smo jučer kupili knjige, 600 kn za drugi i 1100 za peti
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 31.8.2011 13:05:37
|
|
|
|
Zvonki
|
Ovako, imam za pokloniti - HRVATSKI JEZIK : TAJNA SLOVA 3 (ČITANKE) - PRIRODA: EUREKA 3 (UDŽBENIK), - PRIRODA : ŠKOLA I DOM (1.RAZ) (UDŽBENIK) - ŠKOLSKA TORBA, RABLJENA, ROZA (POTREBNO JU JE SAMO OPRATI I BIT ĆE KAO NOVA)
|
|
|
RE: Nabava pribora,knjiga za novu školsku godinu 1.9.2011 18:08:51
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi smo danas kupili za drugi razred i papučice i cipelice za vrtić i ode 1000 kuna dok si reko keks!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Biste li prihvatili ovu ponudu?ZvonkiDa vam se nudi posao u istom poduzeću ali drugi posao koji vam nije dobar, odnosno, znate da ne bi bili sretni na njemu, (s ovaj volite koji radite) biste li prihvatili ako bi vam se nudilo recimo 1,500-2,000 kn više? Da (
59%)

Ne (
41%)
Broj svih glasova: 49Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!