Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 31.5.2011 21:42:34
|
|
|
|
pincirotvajler
|
žao mi je martice,,pa kak mu nisu uspjeli dat infuziju bar nemam iskustva s tim budu curke dale savjete držite se
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 31.5.2011 21:42:43
|
|
|
|
ZVRK
|
brižnić i inače ti slabije jede i sada još i viroza neznam kako da ti pomognem osim da ga okupate pa da pokušate da ''kroz igru''mu date piti sa tušem
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 31.5.2011 21:46:38
|
|
|
|
Marta j
|
Ovih dana mi se svega skupilo od jednom... Zvrk taman je ima tjedan poceo fino jesti i sada nas uhvati ovo.. Nije dao infuziju toliko se mrdao da je dr rekla da ce mu vena puknuti da mora vaditi Sada je zaspao i mm je htio da mu damo bocu u snu al nebi mlijeko kada povraca
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 31.5.2011 21:49:23
|
|
|
|
ZVRK
|
daj mu čajića barem a iako povrati ostane 10% od unesenog u tijelu. on osjeti da tii ''odlaziš'' u bolnicu pa možda i to tako pokatzuje.moja sestrična je svaki put kada je ujko išao sa brodom na probnu vožnju išao ona bi 3 dana bila''bolesna''-povračanje
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 31.5.2011 22:05:50
|
|
|
|
natalijax
|
mišek mali,zvrkičin prjedlog se čini dobar,neka brzo ozdravi
|
|
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 7:52:32
|
|
|
|
Buci buci
|
To ti je možda ova viroza koju smo mi imale.. Zato se nemoj prestrašiti ako nakon 3 dana dobije osip po tijelu! Moći mu usne s vodom. Neka budu vlažne. Pa će barem malo s jezikom polizati i osvježti se od ovih vrućina
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 8:15:33
|
|
|
|
BUMBI
|
A mišić mali Samo nek on pije da nedehidrira,probaj mu dati onaj rehidromiks ako bude htio popiti
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 10:45:06
|
|
|
|
mamacita
|
Ako ti se da, imas za kupiti u ducanima plasticne male kalupice u koje mozes staviti bilo koji sokic ili cak Dona sirup razrijedjen sa vodom i tako napunjene ih zamrznuti. Daj mu to da lize, mislit ce da je sladoled a u biti pit ce. To ja radim svojima u slicnim okolnostima.
|
|
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 12:21:23
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: natalijax mišek mali,zvrkičin prjedlog se čini dobar,neka brzo ozdravi
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 13:12:30
|
|
|
|
njanja
|
Marta, ja sam pred 10 tak dana pisala o istome (http://www.ringeraja.hr/forum/tm.asp?m=721936&mpage=1), isto sma se prepala jer jan ništa nije htio....isto bili u bolnici, vadili mu krv, kako mi je dr objasnila, kada tijelo dođe na granicu sa dehidracijom, počne trošiti neka druga svojstva pa si na taj način nadoknadi (to se vidjelo na nalazu krvi, ne znam sad što točno)...Uglavnom, žilaviji su nego što mislimo, iako je stvarno grozno gledati nemoćno dijete... Ono što je još bilo zanimljivo, a što je i kod tvog Mate što IMA SNAGE za nurganje i revolt, a to je dobar znak, znači nije dehidriran...Jan je isto za vrijeme cijelog pregleda plakao i dr je rekla da je to jako dobar znak jer ima snage za plakanje Znam kako ti je, proći će za par dana, do tada mu daj bilo kakve tekućine koju VOLI, dr kaže da nije bitno što, glavno da pije i da si nadoknadi tekućinu koju gubi proljevom i povraćanjem i u apoteci kupi REHIDROMIX koji nadonađuje izgubljene elektrolite pa mu malo po malo ubacuj u tu tekućinu koju voli (nemoj puno jer je dosta bljutavo).... Za 2-3 dana će biti ko nov....
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 13:16:46
|
|
|
|
njanja
|
i da, nedaj mu obično mlijeko, kupi u apoteci HUMANA 9 bez laktoze... mi smo janu dali čokolino jer je to jedini htio, ali je iste sekunde izbacio van... kupio i probiotik BIORELA BABY pa mu stavi u sok... nije važno što ne jede, samo neka PIJE i puno odmara....
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 13:22:54
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: njanja kupio i probiotik BIORELA BABY pa mu stavi u sok... nije važno što ne jede, samo neka PIJE i puno odmara.... slažem se! ovaj probiotik je stvarno dobar, ubrza oporavak crijeva i crijevne flore...
< Poruku je uredio anaxx -- 1.6.2011 13:23:21 >
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 1.6.2011 22:43:52
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: anaxx IZVORNA PORUKA: njanja kupio i probiotik BIORELA BABY pa mu stavi u sok... nije važno što ne jede, samo neka PIJE i puno odmara.... slažem se! ovaj probiotik je stvarno dobar, ubrza oporavak crijeva i crijevne flore... Kupili smo i poceo je piti caj,nece da jede al valjda bude i to.Malo je bolje nije povracao nego jutros al proljev jos ima. Bas je i nama bilo zanimljivo kako ga ovo iscrpi a ima snage za divljanje i plakanje. A kada je dr na hitnoj ga vidjela kako joj se trza i otima rekla je da mu i netreba infuzija kada je tako pun snage.
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 2.6.2011 11:05:43
|
|
|
|
njanja
|
marta nema veze što neće da jede, glavno da pije... eventuačno mu ponudi malo prepečenca, to oni vole, a dobro mu čini za želučić.... jan je nakon par dana počeo tamaniti sve živo što je našao i stalno je otvarao frižider, nadoknađivao je...ako će i mate....
|
|
RE: Proljev,povracanje i temperatura... 2.6.2011 11:07:37
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
da crijevna viroza, mis mo ju svi tj. pola rodbine imalo...prije 10 ak dana...U điru je u Splitu i okolici. Šipkov čaj, rehidromix ŠTO VIŠE TEKUĆINE ali po gutljaj da ne povrati. Ne mlijeko! Prvi dan štapići, baškotin. Drugi riža, jabuke, banane, mrkva. Treći lagana juha s laganim mesom za okrijepu (piletina...). I drži se dijete bar 5-6 dana inače opet- povraćanje.....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Bočica.
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!