|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste osjetili micanje bebe?
10.8.2009 18:52:01   
m600
imaš vremena do 24 tjedna buduća mamice...ne briniuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 76
10.8.2009 19:25:13   
trudnica87
svaka je zena drugacija.ne brini netko osijeti prije netko kasnije.sve u svoje vrijeme...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 77
11.8.2009 8:22:23   
buduća mamica
dogodilo se, jutros ležim u krevetu na leđima (ne voli beba taj položaj pa sam je valjda isprovocirala) kad osjetim nešto se gura dolje, doista je neopisivo....sad sam jako sretna....hvala vam puno na podršci... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(Odgovor članu trudnica87)
Neposredna veza do poruke: 78
   [Obrisani korisnik]
11.8.2009 8:24:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 79
11.8.2009 9:48:27   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 80
3.10.2009 11:50:53   
Mishek
Sa 17 tjedana, odnosno prošli tjedan. Al mene nekaj zanima sad - gdje god potražim o micanju bebe, svi pišu o nekom škakljanju, dizanju mjehurića ili ne znam kaj sve ne. Prvo kaj sam ja osjetila je bilo bockanje, doslovno ko da me netko iznutra pika oko pupka. Poslije toga sam osjetila neko vibriranje i to samo jednom. Sad znam osjetiti pokret (18 tj. sam trudna), ali ne prečesto i ne vidi se izvana. I to ne škaklja već me stvarno kao udari unutra. Jel to normalno? I još nešto - često čujem svoj puls. Pogotovo u lijevom uhu i kad stavim ruke na donji dio trbuha, kao da sve pulsira. Zbunjena sam, nitko mi ništa nije rekao o tome.

ps. Bok svima! Dobila sam preporuku za ovaj forum pa sam vam se odlučila pridružiti. user posted image

(Odgovor članu kris10)
Neposredna veza do poruke: 81
3.10.2009 12:09:31   
paolina
Ja sam rano osjetila micanje bebaca.. bila sam presretna no,. danas mi drzi citav dan rukicu ispod rebara.. hahahah

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

(Odgovor članu kris10)
Neposredna veza do poruke: 82
27.10.2009 18:38:36   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: Mishek

Sa 17 tjedana, odnosno prošli tjedan. Al mene nekaj zanima sad - gdje god potražim o micanju bebe, svi pišu o nekom škakljanju, dizanju mjehurića ili ne znam kaj sve ne. Prvo kaj sam ja osjetila je bilo bockanje, doslovno ko da me netko iznutra pika oko pupka. Poslije toga sam osjetila neko vibriranje i to samo jednom. Sad znam osjetiti pokret (18 tj. sam trudna), ali ne prečesto i ne vidi se izvana. I to ne škaklja već me stvarno kao udari unutra. Jel to normalno? I još nešto - često čujem svoj puls. Pogotovo u lijevom uhu i kad stavim ruke na donji dio trbuha, kao da sve pulsira. Zbunjena sam, nitko mi ništa nije rekao o tome.

ps. Bok svima! Dobila sam preporuku za ovaj forum pa sam vam se odlučila pridružiti. user posted image

sve ti je to normalno user posted image
dobrodošla

user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 83
27.10.2009 19:12:34   
MKata
Napokon i ja osjećam...doduše, počela sam osjećati prije kojih desetak dana, ali nisam bila sigurna je li to to...sad sam  točno 20tj i zadnjih 3 dana znam da je to to user posted image user posted image
I, da, ni kod mene nije bilo leptirića...više kao neko gurkanje iznutra. Možda su prije toga i bili leptirići koje je nisam registrirala???

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 84
30.10.2009 21:48:10   
MKata
Opet ja...danas baš i ne osjetim bebu pa sam user posted image ...ma, neurotična sam...ali ne mogu vjerovati da po par dana osjetim, onda se dogodi dan, dva da ništa pa onda opet da...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 85
6.11.2009 9:20:40   
komarac1
Ja sam prvo migoljenje osjetila u 17. tjednu, a prvi vidljivi udarac bio je u 18. user posted image Bila sam jako jako happy kad mi je moj bebač potvrdio da je tu.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 86
21.12.2009 19:40:56   
kungfu ninđica
Heeej evo i ja se mogu pohvaliti da sam osjetila prva bockanja, tj. već ih neko vrijeme osjećam ali nisam bila sigurna dal je to pišuljic/pišica iznutra ili loša probava. Svaki put kad legnem na leđa onda podivlja i podsjeti me da mu/joj tako ne odgovara.
Danas smo zagazili u 17 tjedan. user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 87
27.12.2009 20:08:48   
hugabuba
user posted image user posted image user posted image ......hm???
ja sam osijetila u 4 mj.......user posted image

:::::user posted image ::::::

(Odgovor članu kris10)
Neposredna veza do poruke: 88
27.12.2009 20:34:09   
zozo1
Prvo micanje osjetila sa 17 tjedana, sada sam u 33 tjednu. Od 17 tjedna tako me lupa, rita da nekad jedva izdržim. Sada mu je već malo manje mjesta u trbuhu pa se doslovno gura na sve strane, što zna biti jako bolno. Ne znam da li je i vama tako ali ovaj bebač tko zna kaj radi unutra user posted image

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 89
29.12.2009 10:51:06   
milkica
pozdrav svim. sad sam u 19 tjednu a svoju malu bebicu sam osjetila u 17 tjednu, nije bilo baš nešto nježno i znala sam odmah da je to to jer je bilo jako nisko.user posted image

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 90
29.12.2009 10:57:28   
MILLA
IZVORNA PORUKA: hugabuba

user posted image user posted image user posted image ......hm???
ja sam osijetila u 4 mj.......user posted image

:::::user posted image ::::::

i ja..sve ono prije nisam znala da je to to...sa drugim ču se hvalit isto...ranijeuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 91
30.12.2009 11:25:57   
milkica
Sretan rođendan Samuelu.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 92
18.1.2010 16:35:45   
adryosijek
moja beba pocela je lupkat onako njezno da sam ju samo ja mogla osjetit a na dodir niko s 4 mj

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu milkica)
Neposredna veza do poruke: 93
6.2.2010 11:34:35   
lidac0605
Za ovo troje se više ne sjećam user posted image ...al sad u ovoj trudnoći sa 15 tjedana user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 94
23.2.2011 17:38:15   
tina2215
pozdrav svima,,trudna sam 19 tjedana,,Zanima me dali je moguće da sam osjetila bebu,osjetila sam nešto kao kad je želudac "prazan",ali nisko u trbuhu, prva mi je trudnoća,pa još ne mogu skužit! hvala

(Odgovor članu kris10)
Neposredna veza do poruke: 95
23.2.2011 17:46:35   
Tanjica Tanja
Bok Tina, moguće je da si osjetila bebuuser posted image , ja sam svoje postala svjesna sa 17-18 tjedana. Sve je individualno....

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu tina2215)
Neposredna veza do poruke: 96
23.2.2011 17:49:03   
Indy
moguće je da si osjetila. ja sam prvo osjetila sa 18tj, sada sa 15tj.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 97
22.3.2011 12:46:18   
Hubertica
Počelo je sa 18 tjedana, iako nisam bila baš sigurna da li je to to... ali kako se to ponavljalo iz dana u dan, bila sam sve sigurnija da se user posted image   javlja... user posted image   

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 98
23.3.2011 11:19:38   
mucilda
Meni je ovo isto prva trudnoća. Osjetila sam prvi put u 17 tjednu, a svi su me uvjeravali (doktor, svekrvauser posted image ...) da je još prerano, ali kako je postajalo sve jače i jače znala sam da sam u pravu...user posted image user posted image user posted image

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 99
23.3.2011 11:35:46   
sretnabeba4
pozz Tina..da moguće je, pogotovo ako osjećaš ko da imaš mjehurić u trbuhu koji ti svako malo naznači da je tu i slobodno ploviuser posted image .. i ako se redovito javlja nemaš greške da je to tvoja bebicauser posted image ja sam osjetila u 17.-om tjednu

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!