|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste osjetili micanje bebe?
12.3.2009 22:31:06   
Anoniman
Sa neka 4 meseca...u pocetku nisam bila sigurna, ali kad sam i drugi put osetila "crvica" u stomaku, znala sam da je touser posted image

(Odgovor članu kris10)
  Neposredna veza do poruke: 26
19.3.2009 10:28:22   
valeri
Prvu trudnoću sam osjetila sa 20 tjedana,drugu sa 18 tjedana,a ove blizance još čekam da mi se jave jučer sam nešto osjetila ali ne vjerujem da ih osjetim jer tek za dva dana punim 14 tjedana,ali sam na netu čitala da navodno se blizanci mogu osjetiti prije,da li netko od vas zna da li je to istina?user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
19.3.2009 10:35:52   
ninolina
Pa mislim da možeš. Ja sam sa 15 tjedana bila na ultrazvuku kad sam pitala dok (u tom trenutku sam osjetila nešto) da li se to beba pomiće. A on kaže evo baš rasteže nogicu. Znaci su sigurno tu i prije samo nisu toliko česti da se baš nariktaju tak da ih osjetimo.
A ti ih ipak imaš dvoje tako da je moguće

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu valeri)
Neposredna veza do poruke: 28
19.3.2009 10:45:59   
valeri
Ja sinoć kad sam legla kao da sam osjetila oba dvije bebe jednu sjedne a drugu sa druge strane nešto slično kao lagani pritisak iznutra može biti da su mi se javili moje bebice.user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 29
19.3.2009 10:59:27   
Sagem
Bravo za tvoje bebice user posted image valeri.
Jedva čekam da i ja osjetim to "čudo"

(Odgovor članu valeri)
Neposredna veza do poruke: 30
20.3.2009 10:23:26   
zlato_tatino
sad sam u 17.tjednu i osjetim bebu,a osjetila sam ju i prošli tjedan manje,ali jesam sad sam sigurna...naravno to je skroz njezno meškoljenje i strujica u trbuhu,ali se osjeti kad se smiris...

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 31
20.3.2009 10:27:10   
Bubu
Joj i ja jeva čekam...sad sam u 15. tjednu...
Tu i tamo nešto osjetim al ne mogu biti sigurna dal je to beba ili crijeva user posted image

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 32
20.3.2009 10:51:15   
zlato_tatino
IZVORNA PORUKA: Bubu

Joj i ja jeva čekam...sad sam u 15. tjednu...
Tu i tamo nešto osjetim al ne mogu biti sigurna dal je to beba ili crijeva user posted image

e tak je meni bilo buba mamam em uvjeravala da je jos rano u 16 tjednu da su to crijeva,sad znam da nisu bila,...user posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 33
20.3.2009 13:34:32   
mali_macic
CUUUUUURE, mislim da sam malo prije osjetila nasu mrvicu user posted image user posted image user posted image user posted image , ajme koji predivan osjecaj, jooooj oci su mi se napunili suzama.
Presretna sam mogla bi zagrlit cijeli svijet user posted image user posted image .

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
20.3.2009 13:36:39   
m600
bravo za tvoju bebicuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 35
20.3.2009 13:37:08   
m600
u kojem si tjednu mali macic?

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 36
20.3.2009 13:39:25   
mali_macic
u 13.tjednu

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 37
20.3.2009 16:34:38   
tarapearl
Taman sam htjela pitati da li je moguće da sam osjetila bebu, od sinoć mi je i danas jednom nešto bilo malo čudnije u bušiciuser posted image

A kad vidim mali_macic imaš isti termin kao i ja 24.09.2009!!
I još kažeš da si nešto osjetila!!!user posted image

E a da si mi nismo zabrijale nešto da nije ipak rano , doduše za mene meni je to prva trudnoća, ha?

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 38
20.3.2009 16:44:17   
a.didov
ja sam isto osjetila rano tj negdje u 12 tjednu,tako da ne misliš da si nešto zabrijala.Kod mene je krenilo kao sa nekim škakljanjem a sad se odigrava prava tekma u trbuhu,iako je cura.Veselim se svakom udarcu.

Ivona 09.06.2009.

antonela

(Odgovor članu tarapearl)
Neposredna veza do poruke: 39
20.3.2009 16:53:28   
tarapearl
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je više neki feeling da nešto zatreperi a nisu crijevauser posted image
I traje sekundu, dvije , praktički tren...

Joj i ja se tako veselim tim udarcima i svemu!
U kojem si ti sad tjednu da mala pišonjica igra nogometuser posted image ?

(Odgovor članu a.didov)
Neposredna veza do poruke: 40
20.3.2009 16:56:42   
a.didov
ja sam u 28 tjednu (još malo pa gotovo,he,he) da vrijeme leti.
A to što osjećaš to je tvoj bebač,najljepši osjećaj u trudnoći,na tome nam muškarci mogu zaviditi što nisu žene jer to nikada neće moći doživjetiuser posted image

Ivona 09.06.2009.

antonela

(Odgovor članu tarapearl)
Neposredna veza do poruke: 41
20.3.2009 17:09:04   
tarapearl
Da definitivno poseban osjećaj!
Al dobro i oni mogu ipak na neki način biti sretni jer kad je beba veća isto ju osjete kad stave ruku na bušu, moramo to reći da nam se ne naljute tateuser posted image

Hvala Antonelauser posted image  i pusa tvojoj user posted image  !

(Odgovor članu a.didov)
Neposredna veza do poruke: 42
21.3.2009 11:34:54   
nemirna mama
DRAGA MOJA JA TI IMAM 30 KG VIŠKA....
Antonio.....04.07.2005.......prvi put osjetila sa 20 tj.....osatla trudna sa 63 kg...rodila sa 82 kg
Anamarie...04.06.2007.......prvi put osjetila sa 17+5 tj.....ostala trudna sa 77 kg...rodila sa 87 kg...(u početku mršavila)
termin 29.07.2009......prvi put osjetila sa 19+1 tj....ostala trudna sa 93 kg....smršavila sam 4 kg...sad imam 89 kg i trudna sam 21+3 tj....kile samo idu gore....kad sam trudna mršavim a kad rodim debljam se....naopako...

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu kris10)
Neposredna veza do poruke: 43
21.3.2009 11:39:57   
valeri
Ja sam neki dan svoje bebe osjetila u 14 sam tjednu ali liječnica mi rekla da je to glupost,a ja sam sigurna da ih slabo osjećam pogotovo kad legnem.user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 44
21.3.2009 11:41:29   
m600
ja sam u 15 tjednu i osjetim već micanje svoje bebe, a isto mi kažu da je nemoguće

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu valeri)
Neposredna veza do poruke: 45
21.3.2009 11:43:29   
valeri
Ja mislim da se liječnici striktno drže svojih statistika pa kad im kažeš da ih osječaš još te i smatraju glupom.Pa ipak mi znamo najbolje što osječamo.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 46
21.3.2009 11:45:06   
m600
i meni se ne sviđa kad me uvjeravaju da nisam u pravu...user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu valeri)
Neposredna veza do poruke: 47
16.5.2009 18:00:15   
Duve
Doktori kažu da se negdje od 16 tjedna može osjetiti lagano beba,meni je ovo drugo i negdje sa 17 sam prvi put osjetila, ali sa 13 tjedana-pogotovo ako si prvorotkinja mislim da je nemoguće da si osjetila bebu da se miče...mislim da bi to bio fenomen, neznam šta vi mislite..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 48
17.5.2009 22:37:53   
allure
prvi put negdje u 16.tj., kao da se baloncici premjestaju s jednog mjesta na drugo. sad sam u 18.tj. i jedva cekam kad ce javljanje postati intenzivnije.
presretna sam kad osjetim moju malu ljubav kako se mice, neopisiv osjecaj.  user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 49
17.5.2009 22:42:33   
bomboncic02
Prvog sina osjetila sa 14 tjedana, a drugog s 11 tjedana..
Na uzv bila s 12 tjedana i dr mi potvrdio da to što osjećam se moja mrvica javlja.
Svaka žena je posebna i svako tijelo je posebno. ja sam dosta obraćala pažnju na sve što se događa u meni pa tako i na to.
Ja sam sama sebi dokaz da je moguće i ranije osjetit bebu, iako u prvim trenucima nisam vjerovala da je to, ali bilo je..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu allure)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!