|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   akupunktura
23.11.2008 17:03:10   
troubled
bila sam u dva navrata na akupunkturnim tretmanima za mršavljenje....
nisu preskupi a rezultati se vide jako brzo....
ono što me uvijek gnjavi kod bilo koje dijete je pojačana nervoza i stalno razmišljanje o hrani....kod akupunkture troga nema....
tretiraju se osim točki za glad i točke za smirenje i metabolizam...

rezultatima sam bila jaaakoooo zadovoljna....
nažalost nisu bili dugog vijeka...trajalo je par godina...
a onda opet ispočetka....
što ću kad volim papati user posted image

ima li tko sličnih iskustava?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: akupunktura
23.11.2008 18:49:05   
mlada mama
par godina??? ja bi bila sretna da sam par godina na istoj kilazi, ovako stalno moram mjenjati garderobu i nista ne stignem obuci 2 puta, nedavno sam kupila diesel traperice i dok sam docekala sveki da mi ih skrati, su mi postale presirokeuser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
23.11.2008 20:00:10   
Florijan Jakov
razmišljala sam i raspitivala se ali nisam probala jer sam sumnjala u rezultate...lijepo je čuti da netko ima dobra iskustva....možda se ipak jednom odlučim

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
24.11.2008 8:19:56   
troubled
mlada mama, odlično je ako su u međuvremenu postale preširoke...ne bi bilo dobro da je obratno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
24.11.2008 8:26:25   
koka

IZVORNA PORUKA: mlada mama

par godina??? ja bi bila sretna da sam par godina na istoj kilazi, ovako stalno moram mjenjati garderobu i nista ne stignem obuci 2 puta, nedavno sam kupila diesel traperice i dok sam docekala sveki da mi ih skrati, su mi postale presirokeuser posted image

i ja isto tako user posted image , a kao fol još uvijek ih držim u ormaru u slučaju da smršavim user posted image , a nikako dočekat....al lijepo je znati da netko ima i dobra iskustva, uvijek me strah da me netko ne prevesla i bacim pare bez veze, a toga ima na svakom koraku.user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 5
24.11.2008 8:34:26   
troubled
uvijek me strah da me netko ne prevesla i bacim pare bez veze

znam, i mene isto tako...
za ovog liječnika sam imala odlične preporuke i mnogo zadovoljnih korisnica...
na slijepo bih se i ja teško odlučila...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 6
17.4.2018 10:43:05   
tendere
Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.com Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!