Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 12:52:16
|
|
|
|
mama mery
|
mozda neke igre za curice ili onaj set za pravljene nakita neznam kako se zove ima u TL ja kad neznam sta pokloniti pitam mamu od djeteta sta mu treba ili cime se najvise voli igrati
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 12:54:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Tako i ja kad neznam pitam..ali mislim da to nije loše taj nakit za praviti,nemogu se sjetiti kako se zove.A imam i ja jednu skoro 6 godišnjakinju i ona obožava Hello Kitty,tako da ću joj sad za rođendan kupiti sat sa Hello Kitty
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 13:21:31
|
|
|
|
natalijax
|
,set za šminkanje tak ti moje nečake,sam da im je šminka
|
|
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 13:25:12
|
|
|
|
mariola
|
Bila sam prije 10 dana u istoj situaciji... Od sestre mala napunila 6 godina i nisam pojma imala šta joj kupiti. Od igračaka nema šta nema a i nije više za bebe i te gluposti a ne mogu joj ispuniti želju i kupiti konja Kupila sam joj u benettonu suknju i vestu i onu društvenu igru twister. Imaš od tih društvenih igara dobar izbor za dob 6+. Mala je bila oduševljena twisterom, odmah su se na rođendanu igrali.
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 13:31:36
|
|
|
|
Njofra
|
u benettonu suknju i vestu i onu društvenu igru twister evo ovo je super rješenje, vjerojatno bi i ja ovo kupila, jer mi nekako zvuči kao najbolja ideja.
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 13:36:03
|
|
|
|
mišica 666
|
neku društvenu igru memory ili uno igra. Ramona je sad za Božić dobila igru kiki riki i oduševljena je.
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 22:30:08
|
|
|
|
Ninaa
|
Neku društvenu igru ili se raspitaj kaj voli, moja susjeda od 6 godina je zaluđena sa winx i sve na njih je super
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 17.2.2011 23:44:42
|
|
|
|
jagodicabobica
|
lancici(nakit) sminka filmovi bratz,magic wings
|
|
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 18.2.2011 6:41:03
|
|
|
|
Ruža
|
Twister je super. Ja sam ga nećakinji uzela prije 3 god za 6_ti roćkas i još uvijek je u pogonu. Neku zgodnu pidžamu s trenutno popularnim likovima, toga nikada dosta isto. Onda curke vole one komplete blokić, pernica i olovke u istom tonu, a sigurno već ide u malu školu?
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 19.2.2011 21:39:29
|
|
|
|
Gogule
|
slažem se s curama. Imam 3 curice te dobi i suknje , tajice,su ful u igri.... mame zadovoljne a ako imaju puno šljokica i bliješte onda je pun pogodak i kod curica. Uz to obavezno šminke, špangice, lak..... ja sam dugo tražila svjetlucavi lak za kosu i nisam ga uspjela naći.. hehe to sam još ostala dužna
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 20.2.2011 12:16:48
|
|
|
|
mirna
|
Šminke i slično nisam kupovala, to je u suprotnosti s mojim uvjerenjima... Kupila sam jednu igricu, društvenu, nešto kao kviz s pitanjima, i bacaju se kockice...I kupila sam joj pernicu, bojice, olovku, ravnalo i gumicu s motivom winx. to će joj dobro doći. Tek kasnije sam se sjetila da sam joj mogla kupiti neku knjigu. Ovdje su dječje knjige jako skupe, barem one poznate. Cijena bi bila ista kao za igricu... Ali sam skroz zaboravila... Drugi put... Za ovaj twister se nisam sjetila u ducanu kako se zove... Sto je to zapravo? Ruža: s vladekom ide zajedno u vrtić. Ona mu je kao druga cura. Izradili smo i čestitku s ogromno srčeka...
< Poruku je uredio mirna -- 20.2.2011 12:21:29 >
|
|
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 20.2.2011 14:15:25
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ruža: s vladekom ide zajedno u vrtić. Ona mu je kao druga cura. Izradili smo i čestitku s ogromno srčeka... A tko je prva? Koliko ih on uopće ima? O.T. no milijun mi puta padne na pamet sjesti u auto i zapičiti na kavu u to tvoje selo malo, no Đurac mi nema putovnicu. Ljubi Vladeka šarmera....
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 20.2.2011 18:56:50
|
|
|
|
mirna
|
ima dvije: crnokosu zbog ljepote , a ovu plavu jer mu je simpaticna... ruzo napravi putovnicu!!!
|
|
|
|
RE: Što pokloniti djevojčici za 6. rođendan? 20.2.2011 19:54:27
|
|
|
|
Ruža
|
Hoću,hoću.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!